Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Avonturenpark Hellendoorn ligt verscholen in de Hellendoornse bossen in provincie Overijssel Met ruim 30 topattracties is park Hellendoorn een echt familiepark, gericht op gezinnen met kids tot 12 jaar. Geniet van piratenavonturen, wildwaterbanen, lasergames, achtbanen en andere superleuke Hellendoorn attracties!

Meer inspiratie

Slidepark Hellendoorn Aquaventura

Naar Hellendoorn of naar een waterpark? Bij Aquaventura slidepark kan het allebei! Dit te gekke park is onderdeel van Avonturenpark Hellendoorn en telt maar liefst 11 waterglijbanen. Van stoere twi..
Avonturenpark Hellendoorn

Korting Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn heeft meer dan 30 spannende attracties en shows voor gezinnen met kids tot 12 jaar. Koop gemakkelijk en snel je kaartjes online en ontvang nu online €1,00 korting per..
Avonturenpark Hellendoorn

Overnachten bij Avonturenpark Hellendoorn

Overnachten in de buurt van Avonturenpark Hellendoorn? Kies voor een kindvriendelijk vakantiepark, bungalowpark, hotel of camping. Ideaal wanneer je lekker wilt genieten van een dagje Hellendoorn t..
Avonturenpark Hellendoorn

Vakantiepark Hellendoorn

Vakantiepark Hellendoorn is bij supergeschikt voor een vakantie met (kleine) kinderen. Je vindt er een zwembad met apart peuterbad, speeltuintjes, speelvijvers en je kunt er leuke videospelletjes s..
1

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een familiepretpark met ruim 30 Hellendoorn attracties en shows voor gezinnen. Samen spetterende waterpret beleven in één van de wildwaterbanen of genieten van een spectaculaire stuntshow... Dát gaat er gebeuren bij een dagje Hellendoorn!

2

Attracties Hellendoorn

Hellendoorn attracties

Het DrakenNest
In Het DrakenNest waan je je tussen ridders en draken. Wees de hoofdpersoon in dit spannende avontuur en laat je helemaal dol draaien. Maar zie eerst maar eens langs de gemene draak Hellendra te komen. Er zijn al vele dappere ridders gesneuveld in de strijd Hellendra te verslaan. Durf jij het aan?

Tornado
In de Tornado ga je hoger en hoger, de spanning stijgt. Met een duizelingwekkende vaart tol je naar beneden door de looping en kurkentrekker en je gaat maar liefst 2 keer over de kop. Deze Hellendoorn attractie is alleen geschikt voor durfhalzen en snelheidsduivels!

Donderstenen
Word jij ook weleens een dondersteen genoemd? Voor alle donderstenen die nog niet over-de-kop willen of durven is er de familieachtbaan: De Donderstenen!

Sungai Kalimantan
Stap in de raftingboot en beleef spetterende waterpret op een woest kolkende rivier in een Indonesisch landschap. Of je er droog uitkomt? Waarschijnlijk niet!

Wild waterval
Zin in een spetterend avontuur? Stap dan in de Wild Waterval. Als de rivier je omhoog duwt is er geen onkomen meer aan. Plots kijk je in de diepte en daar ga je! Splash!

Rioolrat
Ben jij bang in het donker? Dan is deze Hellendoorn attractie waarschijnlijk niets voor jou. Want in de Rioolrat dwaal je af naar de donkere riolen en ga je op zoek naar de bewoner, namelijk de Rioolrat zelf! Hij neemt je mee op een doldwaze tocht in de duisternis.

Junglemonster
Vaar samen met je familie en vriendjes met een boot door de jungle van Hellendoorn. Als je durft tenminste, want na een rustig tochtje door de rivier wacht jou het Monster in de grot...

Dreumesland
Voor de kleintjes onder ons is er een speciaal plekje in het Hellendoorn park. In het Avonturenrad kun je over heel Dreumesland kijken. Vlieg op de rug van een olifant in de Dombomolen en bepaal zelf hoe hoog Dombo gaat vliegen, of draai je lekker dol in de draaimolen. Ook vind je in Dreumesland een speelkasteel met ballen, ballen en nog meer ballen waar je in rond kunt zwemmen.

3

Aquaventura slidepark

Naast de ruim 30 attracties is er ook heel veel waterpret te vinden bij Avonturenpark Hellendoorn. Check het giga outdoor slidepark van wel 5000 m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen maar eens! Het slidepark kan alleen worden bezocht in combinatie met een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn. Vergeet bij je volgende bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn je zwemkleding en een handdoek dus niet!

4

Heksendoorn

Hou jij van griezelfilms en ben jij niet bang om echte griezels te ontmoeten? Bezoek Hellendoorn dan in oktober, want dan is het avonturenpark omgetoverd tot Heksendoorn en hét domein van heksen en andere enge figuren. De attracties zijn extra spannend tijdens Heksendoorn. Heksen en ratten nemen de achtbaan over om jouw griezel-skills op de proef te stellen. Dat wordt griezelen geblazen! De kleintjes beleven spannende avonturen met de vrolijke vogelverschrikkers in Dreumesland. Je beleeft Halloween nergens zoals in Heksendoorn! 

Avonturenpark Hellendoorn

5

Overnachten óp of vlak bij Avonturenpark Hellendoorn

Eigenlijk heb je aan één dag nauwelijks genoeg om alles te zien, doen en beleven in pretpark Hellendoorn. Het aanbod aan gave attracties voor jong en oud is zo groot dat je een bezoek aan attractiepark Hellendoorn prima kunt combineren met een verblijf in Vakantiepark Hellendoorn. Klik snel door en ontdek alles over dit gezellige vakantiepark! 

Kids Vakantietip: Combineer je kindervakantie naar Overijssel met één of twee dagen pretparkplezier in Avonturenpark Hellendoorn. In de buurt van Hellendoorn vind je tal van gezellige adresjes die helemaal top zijn voor een weekendje weg met kinderen of een korte familievakantie. Je vindt een handig overzicht op de pagina Overnachten in de buurt van Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Avonturenpark Hellendoorn

Thema