Weekendje weg met Pasen 2024

De leukste paas aanbiedingen & paasarrangementen

367 Vakanties gevonden
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Weekend weg met Pasen? Kids Vakantiegids heeft de leukste Paasarrangementen en Paas aanbiedingen voor 2024 voor gezinnen op een rijtje gezet, want Pasen is een perfect moment om lekker een weekendje weg te gaan met de kinderen. Vier Pasen met de Paashaas op een fantastisch vakantiepark, in een hotel met een speciaal Paasarrangement, bij een pretpark in Paassferen of... hoog in de boom of op de boerderij!

Verhalen die je wilt lezen 3

Nieuws

NIEUW: Spring! in Attractiepark Slagharen

Blog

Paasweekend op De Boshoek, wat een feest!

Blog

Vier Pasen op De Boshoek

1

De leukste vakantieparken met Pasen

Quality-time met je familie tijdens de Paasdagen, waar kan dat nou beter dan in een vakantiepark? Tijdens dit (extra lange) weekendje weg kan je heerlijk tot rust komen maar ook volop meedoen aan alle extra activiteiten die de meeste parken organiseren. Van kleinschalige camping naar giga vakantiepark, niks is te gek. 

2

Vier je Paasvakantie met Landal Greenparks

Geen seconde verveling tijdens het paasweekend bij Landal GreenParks! Het hele jaar door zijn er activiteiten voor alle leeftijden. Dus ook met Pasen is het hele weekend volgepland. Download de app om jouw favorieten aan te vinken en chill met Bollo én de Paashaas. Doe mee met bingo, ga boogschieten of een potje minigolven in het donker. Durf jij het aan? Een potje bowlen, lasergamen of voetballen en sluit je middag na het voeren van de dieren in de dierenweide af met alle paasextra's.

3

Elk park van Center Parcs op z'n paasbest!

Pasen is dé tijd om er samen gezellig op uit te gaan. Hoe ziet jouw ideale weekend eruit? Trek na je heerlijke paasontbijt in je cottage op De Kempervennen je wandelschoenen aan en trek erop uit in natuurgebied de Malpie. Of beleef je liever een paasweekend aan zee, check dan Park Zandvoort en chill in een Beach Chilla. Of ontdek je liever de NIEUWE Avontuur cottage in Center Parcs Het Heijderbos. Op ieder park is het mogelijk om een heerlijk paasarrangement te bestellen en te smullen voordat alle speeltuinen, dieren en de Kids Haven & Kids Safari wordt gecheckt.

TIP: Vergeet niet de interactieve cottage van de Paashaas te bezoeken! Ook kan je een meet & greet boeken op een tijdstip die jouw het beste uit komt.

4

Vrolijk Pasen bij Beekse Bergen

Boek je paasweekend weg nu bij Lake Resort Beekse Bergen en slaap niet alleen tussen de wilde dieren, maar ook vlakbij de Paashaas! Ga samen met de Rangers baasbowlen en paasbroodjes bakken. Ga paaseieren zoeken en doe daarna mee aan de eierrace met echt eieren. Pas dus op dat je ze niet laat vallen anders zit je helemaal onder ;). Sluit je paasweekend af in de gezellige mini-disco. Als dat geen fijne Pasen is.

Wist jij dat er in een struisvogel ei wel 25 kippeneieren passen en dat je daar ongeveer 70 pannenkoeken van zou kunnen bakken? Vet lekker!

5

Pluck, Pien & de Paashaas

Naast de aanwezigheid van Pluck & Pien op Recreatiepark de Leistert is ook de paashaas daar aanwezig. Ga paaseieren zoeken (om ze vervolgens lekker op te smikkelen) en doe mee met het GRATIS activiteitenprogramma met je vriendjes en vriendinnetjes. Wist je dat je ook tijdens het paasweekend gewoon onbeperkt toegang hebt tot alle faciliteiten op het park? Neem een duik in het subtropische zwembad en check de indoor speeljungle tot je er (figuurlijk) bij neervalt.

6

Weekendje weg bij De Boshoek met Pasen

Pasen 2024 bij De Boshoek wordt gegarandeerd en onvergetelijke ervaring. Bij aankomst staan Kiki en Koen en het animatieteam je al op te wachten om naar de Paashaas te gaan zodat papa en mama de koffers kunnen uitpakken. Ga eieren zoeken op de Veluwe en bekijk de nieuwe Formule 1 simulatie, Max Verstappen is nog nooit zo dichtbij geweest. Geniet van de heerlijke paasbrunch en maak je klaar voor de enige echte Paasgames!

7

Paasmarkten Nederland

Een weekendje weg met Pasen 2024? Hierbij hoort natuurlijk eieren zoeken en het liefste in alle soorten, maten en kleuren. Gun je kinderen een onvergetelijke Pasen en kies een Paasarrangement uit waar ze naar hartelust Pasen kunnen vieren! Kijk welke Paasdeal het beste bij je past en geniet van een heerlijk weekend weg met Pasen! 

Met Pasen 2024 is het natuurlijk ook leuk om met de kids over een Paasmarkt te struinen. Rondom het Paasweekend vind je door heel Nederland leuke Paasmarkten met allerlei kraampjes versierd in Paasstijl. Laat de kids paasversiering uitzoeken, Paaseitjes kopen, een lekkere chocolode Paashaas kopen of meedoen aan leuke Paasspelletjes.

Wist je dat... Pasen 2024 valt op zondag 31 maart en maandag 1 april. De kids hebben dus lekker een lang weekend vrij!

8

Paasmarkten Duitsland

Ostermarkte: zo worden de Paasmarkten in Duitsland ook wel genoemd. In Duitsland word ook volop Pasen 2024 gevierd, dus net als in Nederland worden hier ook volop lente markten georganiseerd waar je allerlei leuke spulletjes voor Pasen kunt kopen. Je vindt in Duitsland zelfs nog veel meer en grotere Paasmarkten dan in Nederland, want Duitsers zijn gek op markten. Ga je een weekend weg met Pasen 2024 naar Duitsland, dan is het dus een echte aanrader om te informeren naar de Paasmarkten in de buurt van je verblijf. In Munchen staat zelfs een heel Osterhasenmuseum waar de Paashaas natuurlijk de hoofdrolspeler is!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Weekendje weg met Pasen

Thema