Weekendje weg met Pasen 2024

De leukste paasaanbiedingen & paasarrangementen

356 Vakanties gevonden
Weekendje weg met Pasen
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Weekend weg met Pasen? Kids Vakantiegids heeft de leukste Paasarrangementen en Paas aanbiedingen voor 2024 voor gezinnen op een rijtje gezet, want Pasen is een perfect moment om lekker een weekendje weg te gaan met de kinderen. Vier Pasen met de Paashaas op een fantastisch vakantiepark, in een hotel met een speciaal Paasarrangement, bij een pretpark in Paassferen of... hoog in de boom of op de boerderij!

Verhalen die je wilt lezen 3

Weekendje weg met Pasen
Nieuws

NIEUW: Spring! in Attractiepark Slagharen

Weekendje weg met Pasen
Blog

Paasweekend op De Boshoek, wat een feest!

Weekendje weg met Pasen
Blog

Vier Pasen op De Boshoek

1

De leukste vakantieparken met Pasen

Quality-time met je familie tijdens de Paasdagen, waar kan dat nou beter dan in een vakantiepark? Tijdens dit (extra lange) weekendje weg kan je heerlijk tot rust komen maar ook volop meedoen aan alle extra activiteiten die de meeste parken organiseren. Van kleinschalige camping naar giga vakantiepark, niks is te gek. 

Weekendje weg met Pasen

2

Vier je Paasvakantie met Landal Greenparks

Geen seconde verveling tijdens het paasweekend bij Landal GreenParks! Het hele jaar door zijn er activiteiten voor alle leeftijden. Dus ook met Pasen is het hele weekend volgepland. Download de app om jouw favorieten aan te vinken en chill met Bollo én de Paashaas. Doe mee met bingo, ga boogschieten of een potje minigolfen in het donker. Durf jij het aan? Een potje bowlen, lasergamen of voetballen en sluit je middag na het voeren van de dieren in de dierenweide af met alle paasextra's.

Weekendje weg met Pasen

3

Elk park van Center Parcs op z'n paasbest!

Pasen is dé tijd om er samen gezellig op uit te gaan. Hoe ziet jouw ideale weekend eruit? Trek na je heerlijke paasontbijt in je cottage op De Kempervennen je wandelschoenen aan en trek erop uit in natuurgebied de Malpie. Of beleef je liever een paasweekend aan zee, check dan Park Zandvoort en chill in een Beach Chilla. Of ontdek je liever de nieuwe Avontuur Cottage in Center Parcs Het Heijderbos. Op ieder park is het mogelijk om een heerlijk paasarrangement te bestellen en te smullen voordat alle speeltuinen, dieren en de Kids Haven & Kids Safari worden gecheckt.

Weekendje weg met Pasen

4

Vrolijk Pasen bij Beekse Bergen

Boek je paasweekend weg nu bij Lake Resort Beekse Bergen en slaap niet alleen tussen de wilde dieren, maar ook vlakbij de Paashaas! De paashaas komt de Rangers - en jou - helpen bij de bijzondere paasactiviteiten. Ga mee Paashaasbowlen, paasbroodjes bakken boven het kampvuur en doe mee met de eierrace. Op tweede paasdag is er een eieren zoektocht en kun je meedoen met 'jeu du ei'. Ook kun je 's ochtends knutselen en meedansen met de minidisco.

Weekendje weg met Pasen

Wist jij dat... er in een struisvogel ei wel 25 kippeneieren passen en dat je daar ongeveer 70 pannenkoeken van zou kunnen bakken? 

5

Pluck, Pien & de Paashaas

Naast de aanwezigheid van Pluck & Pien op Recreatiepark de Leistert is ook de paashaas daar aanwezig. Doe mee met de paastocht en doe mee met het GRATIS activiteitenprogramma met je vriendjes en vriendinnetjes. Wist je dat je ook tijdens het paasweekend gewoon onbeperkt toegang hebt tot alle faciliteiten op het park? Neem een duik in het subtropische zwembad en check de indoor speeljungle tot je er (figuurlijk) bij neervalt.

Weekendje weg met Pasen

6

Weekendje weg bij De Boshoek met Pasen

Pasen 2024 bij De Boshoek wordt gegarandeerd en onvergetelijke ervaring. Vind jij het Gouden Ei? Dan win jij een mooie prijs! En psssstttt... de paashaas komt (stiekem) langs bij jouw verblijf! Kunnen jullie alle eieren vinden? Tijdens het KnutselFestijn kun je creatief bezig zijn met pasen en er is ook een Paasspeurtocht voor het hele gezin! Naast een Meet&Greet met Kiki & Koen zal ook de paashaas er zijn en samen met jullie dansen tijdens de Pluimstaarten MiniDisco. Smul van de paasbrunch, het paastafelgrillen en de marshmallows. En natuurlijk is er nog veel meer te beleven op het vakantiepark, zoals zwemmen, racen in de Racelounge en raadsels oplossen in de X-Cube.

Weekendje weg met Pasen

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Weekendje weg met Pasen

Thema