Center Parcs Park Zandvoort

  • Idoor speelparadijzen Jump Town & BALUBA
  • Aqua Mundo met watercinema & Kinder-Doe-Bad
  • Op loopafstand van Circuit Zandvoort

Vind de beste prijs voor Center Parcs Park Zandvoort

Over Center Parcs Park Zandvoort

Uitwaaien aan het Noordzeestrand of de toerist uithangen in de grote stad? Center Parcs Park Zandvoort heeft een fantastische ligging voor een vakantie of weekendje weg met kinderen: aan het brede zandstrad van Zandvoort én vlak bij gezellige steden als Haarlem en Amsterdam. 

CenterParcs beschikt over meer dan 25 vakantieparken, verspreid over de mooiste regio's in vier landen: Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Ontdek de meest kindvriendelijke parken van Center Parcs in Nederland & lees meer informatie over Center Parcs!

Kinderactiviteiten bij Center Parcs Park Zandvoort

Waterratten opgelet: Park Zandvoort heeft een super gaaf zwemparadijs Aqua Mundo! Zoef van de glijbaan of plons in de verschillende zwembaden. Altijd al zwemmend een film willen kijken? Dat kan in de Aqua Cinema! Ook zijn er een sauna, Turks bad en zonnebanken. Sportievelingen kunnen zich uitleven bij de tennis- en squashbanen, bowlen, midgetgolfen en zelfs boogschieten. In de Beach Factory bij het Sport Center kunnen kinderen lekker ravotten en de volwassenen eindelijk goed stoom afblazen! Kleine Formule 1 fans zullen zich hier helemaal thuis voelen! Dit kindvriendelijke vakantiepark ligt namelijk op loopafstand van Circuit Zandvoort. Hoe cool is dat!?

Chill voor tieners

Speciaal voor tieners worden er gave activiteiten op het vakantiepark georganiseerd. Je kan lekker chillen met je nieuwe vakantievrienden in de HangOut, meedoen aan de coole workshops als beats leren mixen & graffiti spuiten op de Center Parcs Academy en je skills tonen met je eigen muziek op de outdoor DJ Booth of je voetbalkunsten met de interactieve voetbalmuur. Ben jij een ware avonturier? Beleef dan megagrote adrenaline kicks met avontuurlijke activiteiten als waterskiën, klimmen en met de Tower Jump speciaal voor tieners van 12 -17 jaar (vrije val vanuit de toren). 

Faciliteiten

Zonnebanken
Restaurants
Bowling
Supermarkt
Biljart
Zwemparadijs
Gamesroom
Kinderbad
Overdekte activiteitenhal Indoor Beach Factory
Kinderboerderij
Squash
Kinderentertainment (vakantieperiodes)
Fietsverhuur
Speelplaatsen
Tafeltennis
Parkeerplaats
Tennis
Sauna
receptie
Stoombad
Cafés

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Center Parcs Park Zandvoort

Foto's 22

Door jou bekeken

Center Parcs Park Zandvoort

Accommodatie