Kidsclub vakanties

Zoek je ideale Kids Vakantie!

2688 Vakanties gevonden
Kidsclub vakanties
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Kids die graag zelf dingen ondernemen en nieuwe vrienden maken, zijn helemaal op hun plek bij een kidsclub vakantie in binnen- of buitenland. Hier kunnen kids en tieners zich aansluiten bij een supergezellige - en vaak Nederlandstalige kidsclub - met professionele begeleiding. Veel kidsclubs hebben ook een eigen mascotte die met de kids danst en knutselt. Herkenbaar en vertrouwd voor de kleintjes en de grotere kids kunnen een high five geven of een stoere selfie maken met de mascotte. Terwijl de kids de grootste lol hebben in de kidsclub, hebben papa en mama even tijd voor zichzelf. Everybody happy!

Ik ben op zoek naar... 2

Kidsclub vakanties

Volop kindervermaak met de TUI KIDS' CLUB

Kidsclub vakanties

Sparky Kids Club

Meer inspiratie

Kidsclub vakanties

Volop kindervermaak met de TUI KIDS' CLUB

In de TUI KIDS' CLUB verveel jij je geen seconde tijdens je vakantie, want in deze te gekke kidsclub speel, sport en knutsel je samen met vakantievriendjes van jouw leeftijd! Gezellig!&nbs..
Kidsclub vakanties

Sunweb Xperience

Sunweb Xperience heeft een groot aanbod aan leuke activiteiten voor het hele gezin onder begeleiding van een enthousiast Nederlandstalig (animatie)team, zoals cocktails shaken op het strand en weds..
Kidsclub vakanties

Sparky Kids Club

Kom in de zomermaanden spelen bij de Sparky's Kids Club van Sunweb op Gran canaria, Lanzarote, Kreta, Rhodos en Kos. Hier verveel jij je geen moment en beleef je met je broertjes of zusjes en n..
Kidsclub vakanties

Preston Palace kinderfeestje

Preston Palace is dé plek voor te gekke kinderfeestjes! Voor elke leeftijd is er wel iets leuks te doen! Gaan jouw kinderen gillen in de indoor-kermis, spetteren in het zwemparadijs, spelen ..
Kidsclub vakanties

Yelloh! Village KidsClubs

De Yelloh campings van Yelloh! Village hebben kidsclubs voor kinderen van 5 t/m 17 jaar: Yelloh! Kids, Yelloh! Juniors en Yelloh! Teens. Voor jonge gezinnen zijn er campings met het Yelloh! Babies ..
Kidsclub vakanties

Op vakantie met baby's en kleine kinderen

Het is een hele opgave om met je kleintje op vakantie te gaan, want hoe vind je een babyvriendelijke vakantiebestemming en wat neem je allemaal mee van huis? Bij veel accommodaties kun je een servi..
Kidsclub vakanties

Bollo over de grens

Landal GreenParks heeft in Nederland giga populaire gezinsparken, maar ook in het buitenland kun je heerlijk vertoeven op een Landal park. Plons in het zwemparadijs bij onze oosterburen, test het a..

Verhalen die je wilt lezen 15

Kidsclub vakanties
Blog

GESPOT: SUNwebtastische deals naar Turkije!

Kidsclub vakanties
Nieuws

NIEUW: Spring! in Attractiepark Slagharen

Kidsclub vakanties
Blog

100% FUN voor alle leeftijden bij de TUI KIDS'CLUB

Kidsclub vakanties
Blog

De kleinste 5 sterren camping van Nederland!

Kidsclub vakanties
Blog

De kleinste 5 sterren camping van Nederland!

Kidsclub vakanties
Blog

5 sterren vakantiepret in Zeeland

Kidsclub vakanties
Blog

5 sterren vakantiepret in Zeeland

Kidsclub vakanties
Blog

Beleef jouw DROOMZOMER bij De Zanding

Kidsclub vakanties
Blog

Beleef jouw DROOMZOMER bij De Zanding

Kidsclub vakanties
Blog

Top 10 Landal GreenParks met WAUW-factor

Kidsclub vakanties
Blog

Top 10 Landal GreenParks met WAUW-factor

Kidsclub vakanties
Blog

Naar het strand in Stalis, met NIEUW AQUAPARK!

Kidsclub vakanties
Blog

Naar het strand in Stalis, met NIEUW AQUAPARK!

Kidsclub vakanties
Blog

'Zó gaaf is een aquapark vakantie!'

Kidsclub vakanties
Blog

'Zó gaaf is een aquapark vakantie!'

1

Hotel met kidsclub

Spanje, Griekenland, Turkije en Egypte zijn populaire bestemmingen voor een kidsclub vakantie in een all inclusive hotel. Bij de meeste hotels worden er vijf of zes dagen per week volop activiteiten georganiseerd door professionele en ervaren entertainers voor de kids. Vaak wordt er een onderscheid gemaakt tussen de allerkleinsten en de grotere kids, zodat iedereen echt kan doen wat hij of zij kan en leuk vindt. En terwijl de kids knutselen, disco dansen, een schatkist zoeken, waterspelletjes doen of een ijsje eten, hebben de ouders ook even tijd voor elkaar. Je hebt tenslotte allemaal vakantie.

Kidsclub vakanties

2

De leukste kidsclub vakanties in een hotel

TUI KIDS' CLUB met Bamse 
Bamse is de superlieve knuffelbeer van de TUI KIDS' CLUB. Bamse speelt het liefst met kinderen van 3 tot en met 5 jaar. Je vindt Bamse in veel hotels met het TUI KIDS' CLUB label in Spanje, Turkije, Griekenland en Italië, waar altijd minimaal één Nederlandstalige animator is. Kom jij gezellig dansen, zingen, springen, spetteren en knutselen met Bamse? De kidsclub is minimaal vijf dagen per week geopend in het hoogseizoen.

Sunweb Xperience
Een Sunweb Xperience vakantie is echt wat vor jou als je van actie en avontuur houdt. In exclusieve 4- en 5-sterren all inclusive hotels in Griekenland en Turkije kun je deelnemen aan supergave activiteiten voor jong en oud. Tijdens de schoolvakanties biedt het Sunweb Xperience kids programma volop vermaak voor kids van 6 tot en met 12 jaar met Game Nights, Crazy Bubble Soccer, jumpen en heel veel meer.

ROBINSON Club
De Roby Clubs van ROBINSON Club bieden een uitgebreid animatieprogramma voor alle kids. Zo is er Roby Baby Club (tot 3 jaar) met een service- en speelaanbod voor baby’s en peuters. Kids van 3 tot en met 7 jaar kunnen bij de Roby Club schat zoeken, zandkastelen bouwen en swingen in de kinderdisco. Kids van 8 tot en met 12 jaar kunnen creatief en sportief bezig zijn bij R.O.B.Y. En tieners (13-17 jaar) kunnen bij Robs terecht voor leuke en actieve (sport)evenementen. Met meer dan twintig clubs rondom de Middellandse Zee, in de Alpen en rondom de Atlantische oceaan vind je altijd wel een ROBINSON Club die bij jullie gezin past.

Kidsclub vakanties

3

Camping met kidsclub

Op zoek naar een camping met kidsclub? Heerlijk buiten leven en volop vermaak voor de kids. Je vindt campings met kidsclub door heel Europa. Als je dicht bij huis wilt blijven, is er in Nederland, Duitsland en België volop keuze voor een camping met kidsclub. Voor gezinnen die graag een zonzekere bestemming willen, zijn er vooral Nederlandse kidsclubs in Italië en Frankrijk, maar ook in Spanje en Portugal zijn leuke kidsclub campings te boeken. 100% kids- én parentsproof, want als de kids het leuk hebben, hebben ouders het ook leuk! 

Kidsclub vakanties

Tip: vier eens vakantie op Camping 't Veld, de kleinste 5-sterrencamping van Nederland! In het Overijssels Vechtdal beleef je dolle avonturen, want in alle weekenden en schoolvakanties is er een gezellig animatieteam en mascotte Vinnie de Veldmuis! Of neem een duik in het zwembad, waarbij het dak deels open en dicht kan. Verblijf in veldlodges, safaritenten, toercaravans, stacaravans of een van de chalets.

4

De leukste kidsclub vakanties op de camping

De kidsclubs van Eurocamp vind je op campings in Nederland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Luxemburg en Kroatië. Voor elke leeftijd is er een kidsclub met vette activiteiten! Kleintjes kunnen er leren zwemmen en de grotere kids kunnen volop meedoen aan boogschieten, pizza-avonden, strandactiviteiten of talentenshows. Er is zelfs een Soccer Station waar je zes dagen per week voetbaltraining krijgt. Eurocamp kent drie verschillende kidsclubs: Fun Station (0-4), Fun Station (4-12) en Fun Station (familie). Tip: er zijn ook campings met een Super Fun Station, waarbij de activiteiten nog verder zijn onderverdeeld naar leeftijd: 0-4,4-6, 6-9, 9-12, 13-17 en alle leeftijden.

Kidsclub vakanties

Tip: er zijn ook campings met een Super Fun Station, waarbij de activiteiten nog verder zijn onderverdeeld naar leeftijd: 0-4, 4-6, 6-9, 9-12, 13-17 en alle leeftijden.

5

Vakantiepark met kidsclub

In Denemarken, Kroatië, België, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Engeland, Spanje… Bijna overal in Europa vind je wel een vakantiepark met kidsclub. Samen met de mascotte en professionele begeleiding kunnen kids van alle leeftijden zich de hele dag vermaken op het vakantiepark.

Bollo Kids Club (Landal)
Op de meeste parken van Landal GreenParks woont Bollo de beer in zijn eigen huisje. Met zijn padvinderspak is hij makkelijk te herkennen. Hij praat niet, maar geeft wel graag een knuffel of een handje. Kom gezellig samen met Bollo lezen, dansen en springen, koekjes bakken en knutselen in de Bollo Kids Club.Tip: Download gratis de speciale Bollo-app voor kids van 2 tot 6 jaar, zodat je ook thuis of onderweg kunt genieten van Bollo.

Keessie & Willie (Recreatiepark de Boshoek)
Op vakantiepark Recreatiepark de Boshoek op de Veluwe vind je elke schoolvakantie dagelijks een bomvol animatie- en activiteitenprogramma. Voor kids van 2 t/m 12 jaar is er een super tof en gevarieerd animatieprogramma en voor 12+ een uitgebreid activiteitenprogramma. Animatie en activiteiten vinden kids en tieners in de kidsclub met Keessie & Willie, in het activiteitenbos, op het sportveld, bij Keessie Halte's en in het Western Plaza. 

Pluck & Pien (Recreatiepark De Leistert)

Op Recreatiepark De Leistert beleven de kids doldwaze avonturen met het animatieteam en mascottes Pluck & Pien. Voor alle leeftijden worden er allerlei in- en outdoor activiteiten georganiseerd op het vakantiepark. Samen knutselen, sportwedstrijden, zingen en dansen, activiteiten voor tieners en nog veel meer!

Kidsclub vakanties

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Kidsclub vakanties

Thema