TUI KIDS' CLUB

Volop kinderactiviteiten tijdens je vakantie

594 Vakanties gevonden
Volop kindervermaak met de TUI KIDS' CLUB
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Bij de TUI KIDS' CLUB hoef jij je deze zomer geen moment te vervelen! Hou jij van spanning en avontuur? Waan je een echte piraat en ga schatzoeken met andere avonturiers! Ben je een echte crea bea? Dan kun je je lol niet op tijdens de leuke knutselactiviteiten. Of laat zien dat je een superster bent en zing de sterren van de hemel tijdens de gezellige feestavonden.

Verhalen die je wilt lezen 3

Volop kindervermaak met de TUI KIDS' CLUB
Blog

De beste prijzen voor SPLASHWORLD vakanties deze zomer

Volop kindervermaak met de TUI KIDS' CLUB
Blog

100% FUN voor alle leeftijden bij de TUI KIDS'CLUB

Volop kindervermaak met de TUI KIDS' CLUB
Blog

Designed for you - De leukste vakantieconcepten van TUI

1

TUI KIDS' CLUB activiteiten 3 t/m 5 jaar

De allerkleinste vakantiegangers, van 3 tot en met 5 jaar, worden echte superhelden met rollenspellen en verkleden. Ontdek wat jij later wil worden! Een astronaut, een brandweerman of prinses? Echte crea bea’s kunnen zich uitleven op knutseldagen waar ze uitgebreid kunnen tekenen, verven en knippen en plakken. Ben jij een echte speurneus? Help dan met schatzoeken tijdens een doldwaze speurtocht! Wist je dat TUI voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar een speciale mascotte heeft? Bamse van TUI BLUE is het allervriendelijkste beertje en komt graag op bezoek om samen met jou beregezellige avonturen te beleven!

Volop kindervermaak met de TUI KIDS' CLUB

TUI KIDS' CLUB Tip: Kinderen krijgen een glimlach van oor tot oor bij het prachtige viersterrenhotel Aqualand Village op Corfu in Griekenland. In het supergave aquapark dat bij het hotel hoort heb je meer dan 75.000m2 waterpret. Bounce er dus lekker op los in het bouncing castle, trotseer hoge golfen in het golfslagbad, dobber door de lazy river, waan je in Pirate Adventure en laat zien dat je lef hebt in de Multi Hill Kamikazes!

2

TUI KIDS' CLUB activiteiten 6 t/m 11 jaar

Voor de iets oudere kids van 6 tot en met 11 jaar zijn er ook volop activiteiten in de TUI KIDS' CLUB. Wat dacht je van een wedstrijdje touwtje springen? Neem jij de trofee in ontvangst op het podium? Daarnaast kun je ook van alles leren zoals met een kompas om gaan, zodat je nog beter wordt in speurtochten of leer hoe je een ijzersterke presentator wordt! Althans handig voor je filmpjes op YouTube of TikTok!

Volop kindervermaak met de TUI KIDS' CLUB

3

Op vakantie met baby's en kleine kinderen

Op vakantie gaan met een baby is voor de meeste ouders best een groot avontuur. Om het hen wat gemakkelijker te maken, zijn de accommodaties met TUI KIDS' CLUB heel kindvriendelijk. Zij bieden vaak een babypakket met bijvoorbeeld een flessenwarmer, een aankleedkussen en een babyfoon, waar gratis gebruik van gemaakt kan worden. Let op: dit aanbod verschilt per accommodatie en staat altijd aangegeven.

Volop kindervermaak met de TUI KIDS' CLUB

Bij sommige hotels met een TUI KIDS' CLUB is ook (tegen betaling) kinderoppas aanwezig, zoals Blue Lagoon Village en Royal & Imperial Belvedere.

4

Avondprogramma en themadagen

Een aantal dagen per week is er een speciaal avondprogramma zodat ouders onbezorgd kunnen genieten van een hapje en een drankje in het restaurant. Tijdens deze avonden worden de kids namelijk uitgebreid vermaakt zoals met een meeleeftheater, voorleesverhalen of de supergave minidisco. Ook zijn er tijdens de vakantie verschillende themadagen waar kinderen diverse avonturen beleven als vikingen, piraten of wereldreizigers. Wedden dat de kids terug komen met honderden verhalen! 

Volop kindervermaak met de TUI KIDS' CLUB

5

Professionele kidsclub met ervaren begeleiders

Ouders kunnen met een gerust hart een boek lezen bij het zwembad of samen genieten van een heerlijke maaltijd. De TUI KIDS' CLUB is een professionele kidsclub met ervaren en getrainde medewerkers, vaak met pedagogische achtergrond - en ook Nederlandstalig! Het personeel wordt door TUI zelf getraind en alle medewerkers beschikken over een EHBO certificaat en worden gecontroleerd op hun Verklaring Omtrent Goed Gedrag. Het gevarieerde programma vol verrassende activiteiten is samengesteld door een professioneel team en er zijn tijdens de activiteiten altijd minimaal twee teamleiders aanwezig. Iedere accommodatie heeft in de zomermaanden tenminste één Nederlandstalige animator. Dit alles maakt het voor papa’s en mama’s wel zo prettig!

Volop kindervermaak met de TUI KIDS' CLUB

6

TUI BLUE: geschikt voor het hele gezin

De TUI KIDS' CLUB van TUI valt onder het TUI BLUE label (voorheen TUI FAMILY LIFE). Accommodaties met dit label zijn geschikt voor het hele gezin, zodat iedereen precies kan doen wat hij of zij wil en je tegelijkertijd ook activiteiten met het hele gezin kunt doen. Een entertainment team, een zwembad met kinderbad, een baby- en kinderclub, chille hangouts en disco’s voor tieners, gezelschapspelletjes en sportieve activiteiten. Kinderen worden vermaakt, tieners vervelen zich niet, ouders kunnen genieten en tijdens het diner kan iedereen weer samen aan tafel. Tijd alleen en tijd voor elkaar!

Volop kindervermaak met de TUI KIDS' CLUB

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Volop kindervermaak met de TUI KIDS' CLUB

Thema