Sparky Kids Club

De leukste kidsclub vakantie van Sunweb

Sparky Kids Club
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Ken jij Sparky al? Grote kans dat je deze vrolijke vogel tegenkomt als je deze zomer vakantie viert bij een Sparky Kids Club hotel in Spanje of Griekenland van Sunweb. In de maanden juli en augustus is Sparky hier van de partij om er samen met het Nederlandstalige animatieteam een feestje van te maken voor alle kids vanaf 4 jaar.

Verhalen die je wilt lezen 2

Sparky Kids Club
Nieuws

NIEUW: Hotel Esperides Beach Family Resort met Sparky Kidsclub

Sparky Kids Club
Blog

Sunny Last Minute DEALS van Sunweb

1

Ontdek de Sparky Kidsclub!

Deze zomer kunnen kinderen vanaf vier jaar zich helemaal uitleven in de Sparky Kids Club bij een aantal geselecteerde all inclusive Sunweb resorts op Gran Canaria, Lanzarote, Kos, Kreta en Rhodos. In de gezellige miniclub worden in juli en augustus de leukste activiteiten georganiseerd. Kies voor een coole glitter tatoeage, maak een vriendschapsbandje met je vakantie BFF, test je sportieve skills tijdens toernooitjes, laat je schminken in je favoriete dier, doe mee met een spannende speurtocht, geniet van een filmavond en nog veel meer! En wat het feest helemaal compleet maakt is dat de kids al deze toffe activiteiten doen onder ervaren Nederlandse begeleiding. Dat is voor kids tenslotte wel zo gemakkelijk.

Sparky Kids Club

2

All inclusive vakantie vieren met Sparky

Een all inclusive vakantie is wel zo prettig wanneer je met kinderen reist. Geen restaurantjes uitzoeken terwijl de kleine eigenlijk al honger heeft (en daardoor niet meer zo gezellig is) of een pasta bestellen die toch ineens heel anders blijkt te zijn dan verwacht. Bij de uitgebreide buffetten van de kindvriendelijke all inclusive Sparky hotels op de Griekse en Spaanse eilanden. En weet je wat het allerfijnste aan deze selectie hotels met Sparky Kids Club? Er worden elke dag leuke activiteiten georganiseerd en er is altijd een Nederlandse sprekende begeleider aanwezig! Zo hebben niet alleen de kids, maar ook papa’s en mama’s een heerlijke vakantie.

Sparky Kids Club

3

De leukste miniclub en kidsclub op vakantie

Een familievakantie is pas echt een succes wanneer iedereen het naar zijn zin heeft. In de Sparky Kids Club van Sunweb hoef je je daar voor de allerkleinsten in ieder geval geen zorgen over te maken. Want zelfs een zwembad en glijbanen gaan soms een beetje vervelen. Dan kunnen ze met hun vakantievriendjes vriendschapsbandjes maken of een toffe glitter tatoeage laten zetten bij de Kidsclub. Ook supertof zijn de spannende speurtochten en filmavonden. En van al dat spelen krijg je het natuurlijk weer warm, dus spetter je samen vrolijk verder in de zwembaden met je nieuwe vakantievriendjes. 

Familyfun voor jong en oud

Kinderen vanaf vier jaar kunnen zich uitleven in de Sparky Kids Club. Papa's en mama's zijn ook welkom als de kids het te spannend vinden of even moet wennen, maar sommige kids vinden het juist leuk om even zonder ouders te spelen. En zelf vind je dat misschien ook wel even fijn, toch? Ongestoord baantjes trekken, een wandeling maken over het strand of een E-book lezen op een ligbedje met een cocktail. Extra fijn is het dan dat er ook Nederlandstalige professionele begeleiding is voor jouw kid(s). En als 's avonds de Sparky theme song wordt gedraaid, kunnen jullie met het hele gezin genieten van de show en samen meezingen enn dansen.

4

Waar vind je de Sparky Kids Club?

Als je vakantie vier op de populaire Griekse of Spaanse eilanden is er een kans dat je Sparky tegen zijn verige lijf loopt. Je vindt deze vrolijke vogel in Spanje namelijk bij Aparthotel Relaxia Lanzasur Club op Lanzarote en bij Hotel Maspalomas Princess op Gran Canaria. In Griekenland is de Sparky Kids Club aanwezig bij Hotel Esperides Beach (Rhodos), Hotel Lambi Resort (Kos), Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort (Kreta) en Vasia Resort en Spa (Kreta).

Op de foto: Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort**** met Sparky Kids Club én waanzinnig waterpark.

Sparky Kids Club

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Sparky Kids Club

Thema