Roompot Vakanties met Koos Konijn

Roompot Vakanties met Koos Konijn

In de Koos Konijn Kidsclub van Roompot Vakanties beleef je tijdens jouw vakantie de gezelligste tijd met Koos Konijn en zijn beste vrienden Bas en Karlijn! Samen met dit lieve, grote en altijd vrolijke konijn beleef je de gekste avonturen en maak je de leukste vriendjes. Lees meer

Koos Konijn organiseert elke dag leuke activiteiten. ’s Ochtends word je opgehaald door Koos Konijn, die jou meeneemt in een grote optocht met muziek. Alle andere kinderen lopen, fietsen of steppen ook mee en zo ga je op weg naar de Koos Kidsclub. Samen met vakantie vriendjes, die je hebt ontmoet in de Koos Konijn Kidsclub ga je knutselen, spelletjes doen, sporten. De dag met Koos Konijn sluit je swingend af in de Koos Konijn minidisco met bekende liedjes van de Koos Konijn-cd!

Koos Konijn & Roompot Vakanties

Koos is geboren in het Roompot Beach Resort in Kamperland in Zeeland. Vlakbij de zee en het strand. Koos vind je ook in het bos, zoals op Bospark De Schaapskooi op de Veluwe. In Duitsland is vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim een vakantieadresje om aan te raden. Dit park bezit namelijk een Kids VakantieTip! certificaat en is dus een aanrader!

Koos Konijn minidisco

Ja, Koos Konijn heeft ook een eigen Koos Konijn minidisco! De Koos Konijn minidisco is zelfs al een beetje beroemd. Er zijn namelijk al best een heleboel kids die speciaal naar Roompot toekomen voor de Koos Konijn minidisco! In de Koos Konijn minidisco spint Bas de beste platen en zingt Karlijn de sterren van de hemel terwijl jij elke avond samen met Koos op verschillende minidisco liedjes danst. Goed opletten is een must, want natuurlijk horen er ook danspasjes bij de liedjes.

Aan het eind van jouw vakantie ken jij vast de hele Koos Konijn minidisco cd met alle Koos Konijn liedjes! Wil jij stiekem alvast een voorsprong nemen? Kijk dan maar eens op de site van de Koos Kids Club. Hier vind je filmpjes waarmee je alle dansjes en Koos Konijn liedjes kunt oefenen. Koos Konijn kan vast zijn konijnenoren niet geloven als jij laat zien dat je de Tsjoe Tsjoe Wa, Theo Theo, de Boom Boom Shake en natuurlijk de Roompot Vakantiedans al kent!

Knutselen met Koos Konijn

Maar welke activiteit doe je vandaag? Dat is altijd een verrassing! De Koos Konijn club heeft elke dag iets nieuws voor jou in petto. ’s Ochtends knutsel jij je eigen lampion, vlieger, placemat, masker of maak je versgebakken koekjes. Regelmatig kan je ook meedoen aan een thema ochtend, zoals piraten en prinsessen, heksen en tovenaars en Koos’ verjaardag. Of word jij liever een circus artiest? Het kan allemaal in de Koos Konijn kidsclub!

Koos Konijn Kids Club middag

’s Middags is het tijd voor actie in de Koos Konijn Kids Club. Koos Konijn organiseert speciaal voor jou een sporttoernooi. Ga de strijd aan met je vrienden in het zwembad of op het voetbalveld! Ook kan je leren schieten, boogschieten of je uitleven op de klimwand (activiteiten verschillen per Roompot Vakantiepark).

Koos Konijn Kids Club avond

Na de Koos Konijn disco is het feest nog niet afgelopen. ’s Avonds kan je nog steeds veel leuks beleven tijdens de Koos Konijn Kids Club avond. Doe mee aan een toernooi, win een prijs tijdens een potje bingo of straal als een echte popster op het podium met een karaokeset!

Roompot Nederland en Duitsland met Koos Konijn

Bekijk het volledige aanbod van parken met een Koos Konijn Kids Club hier!

Allergie vriendelijke vakantieparken met Koos Konijn Kids Club

Heb je een allergie, astma of problemen met je luchtwegen, maar wil je toch met je allergie vakantie vieren met Koos Konijn? In de allergievriendelijke vakantieparken van Roompot Vakanties kan het! Bij een aantal Roompot Vakantieparken met de Koos Konijn Kidsclub kan je namelijk een allergie vriendelijke bungalow boeken. Deze allergievriendelijke bungalows hebben aangepaste raambekleding en meubels, gladde vloeren, synthetische dekbedden en kussens en ook kun je hier een allergievrije schoonmaak bijboeken. De allergievriendelijke bungalow is ook rookvrij en huisdiervrij. Zo kun je zelfs met een allergie een vakantie vieren met Koos Konijn!

Hier vind je allergie vriendelijke bungalows met de Koos Konijn Kids Club op het vakantiepark:

Praktische informatie

- Het Koos Konijn Kidsclub ochtendprogramma begint om 10.00 uur. Thema ochtenden duren langer dan reguliere kidsclub ochtenden.
- Elke avond kunnen kinderen naar de Koos Konijn minidisco. Daarna is er eventueel een aanvullende activiteit, zoals karaoke, een wedstrijd of een bingo avond. 
- De Koos Konijn Kidsclub kent geen leeftijdsgrens. Activiteiten worden afgestemd op de kids per park.
- Alle Koos Konijn Kidsclub activiteiten en themadagen zijn periode gebonden en per Roompot Vakantiepark verschillend. In het hoogseizoen en schoolvakanties is het programma van de Koos Konijn Kids Club uitgebreider dan in het laagseizoen.

Deel sterren uit!

Ik geef Roompot Vakanties met Koos Konijn:

Score: 3 sterren uit 8 beoordelingen

Lees minder ▴

Top 6 Roompot Vakanties met Koos Konijn

Vakantiepark Weerterbergen
Nederland, Limburg

Vakantiepark Weerterbergen ★ ★ ★ ★ ★

 • Gezellige Koos Kids Club & TeenClub
 • Subtropisch zwemparadijs
 • Fort Fun: Indoor speelparadijs in westernstijl
1
Vakantiepark De Soeten Haert
Nederland, Zeeland

Vakantiepark De Soeten Haert

 • Direct aan het Noordzee strand
 • Zeilen, surfen, duiken, vissen, wandelen, fietsen of toch zwemmen?
 • Koos Konijn Kidsclub
2
Camping de Zandput
Nederland, Zeeland

Camping de Zandput ★ ★ ★ ★

 • Waterpret en natuurplezier
 • Roompot Koos Kids Club
 • Midden in de duinen
3
Vakantiepark Zeebad
Nederland, Zeeland

Vakantiepark Zeebad

 • Uitleven in de Koos Kids Club
 • Blauwe Vlag stranden van Breskens
 • Grote sporthal met zaalsportmogelijkheden
4
Vakantiepark Zeeland Village
Nederland, Zeeland

Vakantiepark Zeeland Village

 • Direct aan het Noordzee strand
 • Gratis toegang tot nabij gelegen subtropisch zwemparadijs
 • Overdekt zwembad en diverse speeltuintjes
5
Vakantiepark Kijkduin
Nederland, Zuid Holland

Vakantiepark Kijkduin ★ ★ ★

 • Kinderspeelschip Kijkduinrover
 • Spelen met Koos Konijn bij de Koos Kids Club
 • Zwembad Magna Aqua
6

Bekijk locatie op google maps

Kids Vakantievideo

Artikelen & tips van de redactie

KIDS' CLUB by TUI FAMILY LIFE

KIDS' CLUB by TUI FAMILY LIFE

In de KIDS CLUB by TUI FAMILY LIFE verveel jij je geen seconde tijdens je vakantie, want in deze te gekke kidsclub speel, sport en knutsel je samen met vakantievriendjes van jouw leeftijd! Gezellig! 

Neckermann Lollo & Bernie Kids Club

Neckermann Lollo & Bernie Kids Club

Tijdens een vakantie met de Neckermann Lollo & Bernie Kids Club heb je altijd lol! Bij alle accommodaties met deze te gekke kidsclub vind je vaak een waterpark en altijd een zwembad en een speeltuin. Dat klinkt toch als een droomvakantie?

Bamse van TUI FAMILY LIFE

Bamse van TUI FAMILY LIFE

Heb jij de allernieuwste mascotte van TUI FAMILY LIFE al ontmoet? Bamse is het alleraardigste beertje en wil jou graag ontmoeten op vakantie, om samen beregezellige avonturen te beleven!

Sunweb Xperience

Sunweb Xperience

Sunweb Xperience heeft een groot aanbod aan leuke activiteiten voor het hele gezin onder begeleiding van een enthousiast Nederlandstalig (animatie)team, zoals cocktails shaken op het strand en wedstrijdjes crazy bubble voetbal!

Eurocamp Kidsclubs

Eurocamp Kidsclubs

Eurocamp heeft verschillende Kidsclubs voor kids van alle leeftijden. Van Little Eurocampers voor kleintjes van 0 tot 4 jaar tot Base voor de stoere tieners. Kleine kids kunnen zelfs leren zwemmen of fietsen!

Beerze Bulten met Bultje het Konijn

Beerze Bulten met Bultje het Konijn

Kindercamping Beerze Bulten is de ideale familiecamping in het prachtige natuurgebied Vechtdal. In het zwemparadijs Beerze Bulten en in het Giga Konijnenhol verveel jij je geen moment! Bultje het konijn wacht je op voor een spetterende vakantie.

Club Robinson Nobilisin Belek, Turkije

Club Robinson Nobilisin Belek, Turkije

Erik van der Hoff en zijn dochter Sascha zochten een 9-daags voorjaarsvakantie-avontuur en vonden... Club Robinson Nobolis in Belek, een pareltje onder de Robinson Club-vakanties!

Kidsvakanties bij Hogenboom Vakantieparken

Kidsvakanties bij Hogenboom Vakantieparken

Bij Hogenboom Vakantieparken maak je vriendjes en verveel je je nooit! Bij deze kindvriendelijke parken van Hogenboom Vakantieparken moet je zijn voor het gezelligste en leukste animatieteam.

Preston Palace kinderfeestje

Preston Palace kinderfeestje

Preston Palace is dé plek voor te gekke kinderfeestjes! Voor elke leeftijd is er wel iets leuks te doen! Gaan jouw kinderen gillen in de indoor-kermis, spetteren in het zwemparadijs, spelen in de Spelotheek, of heerlijk midgetgolfen en film kijken? 

Gezellige eenoudervakanties van Maris Life

Gezellige eenoudervakanties van Maris Life

Check voor een eenoudervakantie naar de zon Maris Life van Corendon! Deze reisorganisatie organiseert voor kids en tieners de hele vakantie gave games en coole excursies, zoals een eilandtour of een ontdekkingsreis.

Yelloh! Village KidsClubs

Yelloh! Village KidsClubs

De Yelloh campings van Yelloh! Village hebben kidsclubs voor kinderen van 5 t/m 17 jaar: Yelloh! Kids, Yelloh! Juniors en Yelloh! Teens. Voor jonge gezinnen zijn er campings met het Yelloh! Babies label. Animatie voor iedereen!

Op vakantie met baby's en kleine kinderen

Op vakantie met baby's en kleine kinderen

Het is een hele opgave om met je kleintje op vakantie te gaan, want hoe vind je een babyvriendelijke vakantiebestemming en wat neem je allemaal mee van huis? Bij veel accommodaties kun je een servicepakket bijboeken. 

Keessie en Willie Kidsclub

Keessie en Willie Kidsclub

Keessie en Willie zijn de vrolijke vriend en vriendin van Recreatiepark De Boshoek. Deze mascottes beleven doldwaze avonturen op het park en jij kunt dit ook tijdens jouw vakantie! Samen met Keessie en Willie doe je de leukste activiteiten in de kidsclub, zoals swingen in de minidisco, pizza bakken of op de foto met deze allerleukste vakantievrienden!

Toppe Bob

Toppe Bob

Kom spelen, knutselen en swingen met het leukste hert dat er bestaat: Toppe Bob! Je vindt hem tijdens de schoolvakanties op alle vakantieparken van TopParken. Samen met Toppe Bob beleef je vele avonturen op de leukste vakantie ooit!               

Sunny Club van SunĂȘlia Vacances

Sunny Club van SunĂȘlia Vacances

Bij de Sunny Club van Sunêlia Vacances vervelen kids zich geen moment. In deze superleuke kidsclub spelen, knutselen, dansen en zingen kids met elkaar en hebben hier de grootste lol.