Vakanties met Koos Konijn

Vakanties met Koos Konijn

In de Koos Konijn Kidsclub beleef je tijdens jouw vakantie de gezelligste Roompot tijd met Koos Konijn en zijn beste vrienden Bas en Karlijn! Samen met dit lieve, grote en altijd vrolijke konijn beleef je de gekste avonturen en maak je de leukste vriendjes. Bekijk ook alle parken van Landal GreenParks met Bollo de Beer (bekend van tv).

Koos Konijn organiseert elke dag leuke activiteiten. ’s Ochtends word je opgehaald door Koos Konijn, die jou meeneemt in een grote optocht met muziek. Alle andere kinderen lopen, fietsen of steppen ook mee en zo ga je op weg naar de Koos Kidsclub. Samen met vakantie vriendjes, die je hebt ontmoet in de Koos Konijn Kidsclub ga je knutselen, spelletjes doen, sporten. De dag met Koos Konijn sluit je swingend af in de Koos Konijn minidisco met bekende liedjes van de Koos Konijn-cd!

Bekijk ook alle parken van Landal GreenParks met Bollo de Beer (bekend van tv).

Koos Konijn & Roompot Vakanties

Koos is geboren in het Roompot Beach Resort in Kamperland in Zeeland. Vlakbij de zee en het strand. Koos vind je ook in het bos, zoals op Vakantiepark Hunzedal in het Drentse landschap. In Duitsland is vakantiepark Ferienresort Bad Bentheim een vakantieadresje om aan te raden. Dit park bezit namelijk een Kids VakantieTip! certificaat en is dus een aanrader!

Koos Konijn minidisco

Ja, Koos Konijn heeft ook een eigen Koos Konijn minidisco! De Koos Konijn minidisco is zelfs al een beetje beroemd. Er zijn namelijk al best een heleboel kids die speciaal naar Roompot toekomen voor de Koos Konijn minidisco! In de Koos Konijn minidisco spint Bas de beste platen en zingt Karlijn de sterren van de hemel terwijl jij elke avond samen met Koos op verschillende minidisco liedjes danst. Goed opletten is een must, want natuurlijk horen er ook danspasjes bij de liedjes.

Aan het eind van jouw vakantie ken jij vast de hele Koos Konijn minidisco cd met alle Koos Konijn liedjes! Wil jij stiekem alvast een voorsprong nemen? Kijk dan maar eens op de site van de Koos Kids Club. Hier vind je filmpjes waarmee je alle dansjes en Koos Konijn liedjes kunt oefenen. Koos Konijn kan vast zijn konijnenoren niet geloven als jij laat zien dat je de Tsjoe Tsjoe Wa, Theo Theo, de Boom Boom Shake en natuurlijk de Roompot Vakantiedans al kent!

Knutselen met Koos Konijn

Maar welke activiteit doe je vandaag? Dat is altijd een verrassing! De Koos Konijn club heeft elke dag iets nieuws voor jou in petto. ’s Ochtends knutsel jij je eigen lampion, vlieger, placemat, masker of maak je versgebakken koekjes. Regelmatig kan je ook meedoen aan een thema ochtend, zoals piraten en prinsessen, heksen en tovenaars en Koos’ verjaardag. Of word jij liever een circus artiest? Het kan allemaal in de Koos Konijn kidsclub!

Koos Konijn Kids Club middag

’s Middags is het tijd voor actie in de Koos Konijn Kids Club. Koos Konijn organiseert speciaal voor jou een sporttoernooi. Ga de strijd aan met je vrienden in het zwembad of op het voetbalveld! Ook kan je leren schieten, boogschieten of je uitleven op de klimwand (activiteiten verschillen per Roompot Vakantiepark).

Koos Konijn Kids Club avond

Na de Koos Konijn disco is het feest nog niet afgelopen. ’s Avonds kan je nog steeds veel leuks beleven tijdens de Koos Konijn Kids Club avond. Doe mee aan een toernooi, win een prijs tijdens een potje bingo of straal als een echte popster op het podium met een karaokeset!

Roompot Nederland en Duitsland met Koos Konijn

Bekijk het volledige aanbod van parken met een Koos Konijn Kids Club hier!

Praktische informatie

- Het Koos Konijn Kidsclub ochtendprogramma begint om 10.00 uur. Thema ochtenden duren langer dan reguliere kidsclub ochtenden.
- Elke avond kunnen kinderen naar de Koos Konijn minidisco. Daarna is er eventueel een aanvullende activiteit, zoals karaoke, een wedstrijd of een bingo avond. 
- De Koos Konijn Kidsclub kent geen leeftijdsgrens. Activiteiten worden afgestemd op de kids per park.
- Alle Koos Konijn Kidsclub activiteiten en themadagen zijn periode gebonden en per Roompot Vakantiepark verschillend. In het hoogseizoen en schoolvakanties is het programma van de Koos Konijn Kids Club uitgebreider dan in het laagseizoen.

Deel sterren uit!

Ik geef Vakanties met Koos Konijn:

Score: 4 sterren uit 14 beoordelingen

Lees meer ▾
Top 6 Vakanties met Koos Konijn
Vakantiepark Hof Domburg

Vakantiepark Hof Domburg ★ ★ ★ ★ ★

 • Subtropisch zwemparadijs
 • Op 500 meter van het strand
 • Indoor speeltuin & Kids- en Teenclub
1
Vakantiepark Noordzee Residence Cadzand-Bad

Vakantiepark Noordzee Residence Cadzand-Bad

 • Koos Konijn Kids Club
 • Perfecte locatie om Zeeland te verkennen
 • Dicht aan het strand
2
Vakantiepark Beach Resort

Vakantiepark Beach Resort ★ ★ ★

 • Aan de Zeeuwse kust
 • Gezellige kidsclub met Koos Konijn
 • Watersporten, krabben vangen, lasergamen & meer coole activiteiten
3
Vakantiepark Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen ★ ★ ★ ★ ★

 • Gezellige Koos Kids Club & TeenClub
 • Speciale gezinsbungalows met baby- en peutervoorzieningen
 • Paardenhotel voor je lieve viervoeter
4
Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin ★ ★ ★

 • Kinderspeelschip Kijkduinrover
 • Spelen met Koos Konijn bij de Koos Kids Club
 • Zwembad Magna Aqua
5
Bungalowpark De Katjeskelder

Bungalowpark De Katjeskelder

 • Binnenzwembad met stroomversnelling en apart peuterbad
 • Koos Kidsclub & speeltuinen
 • Kindervilla's met kinderslaapkamer
6

Bekijk locatie op google maps

Kids Vakantievideo
Meer inspiratie
TUI KIDS' CLUB

TUI KIDS' CLUB

In de TUI KIDS' CLUB verveel jij je geen seconde tijdens je vakantie, want in deze te gekke kidsclub speel, sport en knutsel je samen met vakantievriendjes van jouw leeftijd! Gezellig! 

Sunweb Xperience

Sunweb Xperience

Sunweb Xperience heeft een groot aanbod aan leuke activiteiten voor het hele gezin onder begeleiding van een enthousiast Nederlandstalig (animatie)team, zoals cocktails shaken op het strand en wedstrijdjes crazy bubble voetbal!

Bamse van TUI BLUE

Bamse van TUI BLUE

Heb jij de allernieuwste mascotte van TUI BLUE al ontmoet? Bamse is het alleraardigste beertje en wil jou graag ontmoeten op vakantie, om samen beregezellige avonturen te beleven!

Eurocamp Kidsclubs

Eurocamp Kidsclubs

Kids van alle leeftijden kunnen bij de Fun Station Clubs van Eurocamp 6 dagen per week plezier maken met andere kids van hun eigen leeftijd, maar ook worden er leuke activiteiten georganiseerd voor het hele gezin. Uniek: de kinderclubs zijn bij Eurocamp gratis!  

Keessie en Willie Kidsclub

Keessie en Willie Kidsclub

Keessie en Willie zijn de vrolijke vriend en vriendin van Recreatiepark De Boshoek. Deze mascottes beleven doldwaze avonturen op het park en jij kunt dit ook tijdens jouw vakantie! Samen met Keessie en Willie doe je de leukste activiteiten in de kidsclub, zoals swingen in de minidisco, pizza bakken of op de foto met deze allerleukste vakantievrienden!

Sparky's Kids Club

Sparky's Kids Club

Kom in de zomermaanden spelen bij de Sparky's Kids Club van Sunweb op Lanzarote, Kreta en Kos. Hier verveel jij je geen moment en beleef je met je broertjes of zusjes en nieuwe vakantievriendjes de grootste avonturen samen met de knotsgekke mascotte Sparky!

Sunny Club van Sunêlia Vacances

Sunny Club van Sunêlia Vacances

Bij de Sunny Club van Sunêlia Vacances vervelen kids zich geen moment. In deze superleuke kidsclub spelen, knutselen, dansen en zingen kids met elkaar en hebben hier de grootste lol. 

Beerze Bulten met Bultje het Konijn

Beerze Bulten met Bultje het Konijn

Kindercamping Beerze Bulten is de ideale familiecamping in het prachtige natuurgebied Vechtdal. In het zwemparadijs Beerze Bulten en in het Giga Konijnenhol verveel jij je geen moment! Bultje het konijn wacht je op voor een spetterende vakantie.

Club Robinson Nobilisin Belek, Turkije

Club Robinson Nobilisin Belek, Turkije

Erik van der Hoff en zijn dochter Sascha zochten een 9-daags voorjaarsvakantie-avontuur en vonden... Club Robinson Nobolis in Belek, een pareltje onder de Robinson Club-vakanties!

Preston Palace kinderfeestje

Preston Palace kinderfeestje

Preston Palace is dé plek voor te gekke kinderfeestjes! Voor elke leeftijd is er wel iets leuks te doen! Gaan jouw kinderen gillen in de indoor-kermis, spetteren in het zwemparadijs, spelen in de Spelotheek, of heerlijk midgetgolfen en film kijken? 

Yelloh! Village KidsClubs

Yelloh! Village KidsClubs

De Yelloh campings van Yelloh! Village hebben kidsclubs voor kinderen van 5 t/m 17 jaar: Yelloh! Kids, Yelloh! Juniors en Yelloh! Teens. Voor jonge gezinnen zijn er campings met het Yelloh! Babies label. Animatie voor iedereen!

Op vakantie met baby's en kleine kinderen

Op vakantie met baby's en kleine kinderen

Het is een hele opgave om met je kleintje op vakantie te gaan, want hoe vind je een babyvriendelijke vakantiebestemming en wat neem je allemaal mee van huis? Bij veel accommodaties kun je een servicepakket bijboeken. 

Toppe Bob

Toppe Bob

Kom spelen, knutselen en swingen met het leukste hert dat er bestaat: Toppe Bob! Je vindt hem tijdens de schoolvakanties op alle vakantieparken van TopParken. Samen met Toppe Bob beleef je vele avonturen op de leukste vakantie ooit!               

Bollo over de grens

Bollo over de grens

Landal GreenParks heeft in Nederland giga populaire gezinsparken, maar ook in het buitenland kun je heerlijk vertoeven op een Landal park. Plons in het zwemparadijs bij onze oosterburen, test het allernieuwste park in Oostenrijk, verken de Belgische Ardennen, sta midden op het drielandenpunt en natuurlijk waag je met Bollo overal een gezellig dansje. Check de leukste Landal parken over de grens!