Bollo van Landal GreenParks

Hier vind je de gezellige Landal mascotte

119 Vakanties gevonden
Bollo van Landal GreenParks
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Ben jij een echte Bollo fan? Deze lieve beer vind je natuurlijk op één van de vakantieparken van Landal GreenParks. Dé mascotte die ervoor zorgt dat er altijd iets te beleven valt. Jij hoeft je in ieder geval niet te vervelen! Bollo de beer kan niet praten, maar geeft wel graag een dikke high-five! De Landal Bollo Club is er speciaal voor kids van 4 tot en met 12 jaar. 

Wist je dat Bollo in zijn eigen huisje op het vakantiepark woont? De kids kunnen een kijkje nemen en mooie tekeningen of brieven meenemen! Bollo leest en ziet álles, maar nog leuker is dat hij ook post terugstuurt!

Verhalen die je wilt lezen 4

Bollo van Landal GreenParks
Nieuws

Nieuw wateravontuur bij Het Land van Bartje

Bollo van Landal GreenParks
Blog

Uniek overnachten bij Landal

Bollo van Landal GreenParks
Blog

REVIEW: Landal Landgoed 't Loo: kidsparadijs op de Veluwe!

Bollo van Landal GreenParks
Blog

REVIEW: Het Land van Bartje - het tofste land van Nederland

1

Bollo Landal

Op één van de te gekke vakantieparken van Landal GreenParks vermaak jij je met Bollo in de buurt altijd! Bollo de beer is de vriendelijke mascotte van Landal, die altijd zwaait naar alle kinderen. Maar kinderen kunnen ook spelen met Bollo. Geen tijd voor verveling dus! Om een onvergetelijke vakantie te beleven heeft Landal de Bollo Club opgericht, die op alle parken te vinden is. In de Bollo Club kunnen kids van 4 tot en met 12 jaar onder begeleiding van volwassenen heerlijk spelen, lachen en kliederen. En er is altijd wel iets te leren!

2

Landal Bollo kleurplaat

Bollo is de allergrootste kindervriend en daarom is er speciaal voor de lieve beer een Bollo kleurplaat gemaakt. Je kunt deze downloaden als pdf en vervolgens thuis, of op vakantie in een leuk vakantiehuisje van Landal, gaan kleuren! Deze Bollo kleurplaten zijn er allemaal: Bollo in het bos, Bollo huisje, Bollo in de keuken, Bollo en zijn vriendjes en Bollo en de Egel. Tip: kleur je een kleurplaat op je Landal vakantieadresje, dan maak je kans op een prijsje.

Bollo van Landal GreenParks

3

Landal Bollo en zijn vriendjes

Bollo de beer is overal te vinden op het park. Ook in het indoor speelparadijs! Samen spelen is een super belevenis voor de klauteraars. Maar Bollo is niet alleen op het park. Bij, egel, eekhoorn, Max en Puk & Pelle zijn er ook.

Puk en Pelle Landal

Puk en Pelle zijn ook dikke vrienden met Bollo de beer. Ze geven twee keer per week een theatershow die je niet mag missen! Deze shows vind je op Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen. In hun Tuf Tuf de Thuiswagen reizen ze het hele park rond. Op een dag zat daar opeens een vreemde vogel, dat is Dokus de allerlaatste dodo! De snuiters, zoals het volkje van Puk & Pelle heet, leefden vroeger al in de bossen bij het vakantiepark. Kom dus gauw genieten van de spannende en gekke verhalen van Puk & Pelle.

Bollo van Landal GreenParks

4

Bollo-app

Download de gratis Bollo-app en ga op ontdekkingsreis met de lieve beer. Ga mee naar het strand, de bergen of het bos in met leuke verhaaltjes en spelletjes. Oók heeft Bollo een eigen tv-serie die je via de app kunt bekijken: ‘De avonturen van Bollo’. Hier beleeft Bollo avonturen met zijn vrienden Bijtje, Egel en Saar. Ze gaan kamperen, vliegeren, schatzoeken en nog veel meer! Ontdek deze serie van maar liefst 12 afleveringen. De Bollo-app is speciaal voor kids van 2 tot 6 jaar ontwikkeld en is gratis te downloaden via iOS of Android.

Bollo van Landal GreenParks

5

Bollo filmpjes

Kun je deze lieve vriend niet te lang missen? Dan zijn er superleuke videofilmpjes waar Bollo de hoofdrol in speelt die jij thuis kunt bekijken! Zo gaat Bollo de Beer picknicken of dans je mee op zijn te gekke muziek. Bekijk de filmpjes op het Youtube-kanaal van Landal en Bollo komt zo wel heel dichtbij in je huis. Samen genieten!

Bollo’s kinderfeestje: Wil jij jouw verjaardag vieren bij Landal GreenParks? Ga dan voor een supercool Bollo Kinderfeestje! Supergezellig!  

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Bollo van Landal GreenParks

Thema