Vakantiepark Kijkduin

  • Kinderspeelschip Kijkduinrover
  • Spelen met Koos Konijn bij de Koos Kids Club
  • Zwembad Magna Aqua

Over Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin ligt direct achter de duinen van het Noordzee strand. Je wandelt hier zo het strand op! Lekker zwemmen in de zee of in het zwembad op het park. Vakantiepark Kijkduin heeft een uitgebreid recreatieprogramma, een kidsclub en een theater. Door de ligging bij de badplaats Kijkduin en vlakbij Den Haag, is er ook in de buurt heel veel te beleven. ’s Avonds geniet je in het restaurant na van alle belevenissen.

Kinderactiviteiten

Kinderen vermaken zich prima op Vakantiepark Kijkduin van Roompot Vakanties. Geniet van Koos Kids Club, samen met Koos Konijn, of leef je uit op het kinderspeelschip. Spring zo hoog mogelijk op de trampoline, of ga sporten op het sportveld op het park. Kids zwemmen in Magna Aqua, het zwembad van Vakantiepark Kijkduin. Er is ook een apart peuterbad voor de kleintjes. Even relaxen doe je in het bubbelbad. De oudere kids leven zich uit in de lasergame-hal op het vakantiepark!

Dagje uit tip: Cool Event Scheveningen (13 nov t/m 15 jan)

Van 13 november 2016 t/m 15 januari 2017 wordt voor de 10e keer het Cool Event Scheveningen georganiseerd. De inmiddels bekende 600 m2 grote schaatsbaan ‘Kurhausplein on ice’ wordt 13 november feestelijk geopend. Begin december opent ook de ‘roetsjbaan’: een 30 meter lange ijsglijbaan op de boulevard. Naast de schaats- en roetsjbaan worden er gedurende het Cool Event diverse winterse activiteiten georganiseerd in Scheveningen! 

Faciliteiten

Tafeltennis
Fietsenverhuur
Pizzeria
tennisba(a)n(en)
Snackbar
Trampoline
Activiteitenhonk / Koos Kids Club
bruiningsapparatuur / solarium
Boogschietbaan
Mini supermarkt
golfbaan in omgeving
Afstand tot strand: max. 1 km
jeu de boulesbaan
Receptie op het park
Poolbiljart
strand
Recreatieprogramma
theater
Speeltuin(en)
vergader-/feestfaciliteiten
Restaurant (á la carte)
Sport-/ speelveld(en)
Wasserette
Eetcafé / bar

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Foto's 9

Door jou bekeken

Vakantiepark Kijkduin

Accommodatie