Vakantiepark Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen
  • Gezellige Kids Club & TeenClub
  • Speciale gezinsbungalows met baby- en peutervoorzieningen
  • Paardenhotel voor je lieve viervoeter

Over Vakantiepark Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen voor jong & oud!

Er is van alles te doen voor jong en oud. Kids kunnen lekker spetteren in het subtropische zwemparadijs. Het zwemparadijs heeft een kinder- en peuterbad, waterattracties en niet te vergeten: een (reuzen)glijbaan! In de kidsclub kun je knutselen en is het eén en al gezelligheid met Koos Konijn. In de omgeving van het park is ook genoeg te beleven, je kunt bijvoorbeeld  fietsen of wandelen. Of neem de kinderen een dagje mee naar De Efteling of Toverland.

Vakantiepark Weerterbergen

Kinderanimatie

 Weerterbergen heeft een Kids Club. De Kids Club kent geen leeftijdsgrens, de activiteiten worden gewoon afgestemd op de bezoekers van het park. Zo kun je onder andere meedoen met de Kinderbingo, het  meespeeltheater, gezellige knutselmiddagen, de minidisco en de Fun spelletjes.

Vakantiepark Weerterbergen

Waterpret

Weerterbergen heeft een prachtig subtropisch zwemparadijs waar je heerlijk kunt spetteren en plonzen. Duik in de megagrote golven in het golfslagbad, zoef supersnel van de glijbaan, zwem met mooi weer lekker in het buitenbad en chill in een van de geurende kruidenbaden. Voor kleine kids is er een apart kinder- en peuterbad!

Vakantiepark Weerterbergen

Op vakantie met babys en kleine kinderen

Weerterbergen is een goed vakantieadresje voor een vakantie met kleine kinderen en baby’s. De gezinsbungalows zijn voorzien van alle baby en peutervoorzieningen, zoals een kinderstoeltje en box. Ook de allerkleinsten kunnen terecht in de Koos Kids Club, want deze heeft geen leeftijdsgrens. De activiteiten worden aangepast op de deelnemers! En natuurlijk beleven de kleintjes met de aparte kinderbadjes in het zwembad ook genoeg spetterplezier.

Vakantiepark Weerterbergen

Verblijf

Weerterbergen beschikt over speciale gezinsbungalows, die voorzien zijn van alle gemakken voor kinderen. Hierdoor hoef je niet alles van thuis mee te nemen! In de bungalows staat een campingbedje, een kinderbadje, een kinderstoel en een box. Bij het huisje vind je een bolderwagen en een zandbak in de tuin om lekker in te spelen! En: alle wandcontactdozen zijn afgeschermd, wel zo veilig.

Vakantiepark Weerterbergen

Chill voor tieners

Vakantiepark Weerterbergen heeft een speciale ChillZone voor tieners van 13 t/m 17 jaar. Dat betekent: lekker chillen met leeftijdsgenoten en naar muziek luisteren, internetten, gamen, poolen en meer!

Vakantiepark Weerterbergen

Op pad met je pony

Heb jij zelf een paard of pony die je op vakantie geen minuut kunt missen? No problem, bij Vakantiepark Weerterbergen kun je je viervoeter gewoon meenemen! Je vriendje komt dan in de stal van manege Hippotel te staan, gezellig samen met de andere logeerpony's. Manege Horne Hoeve ligt tegenover Vakantiepark Weerterbergen.

In de buurt van Vakantiepark Weerterbergen

Reviews 0 Vakantiepark Weerterbergen

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Foto's 13 Vakantiepark Weerterbergen

1307457693 - kopie.jpg
1307457811 - kopie.jpg
1307457866 - kopie.jpg
Hoofdafbeelding winter.jpg
Hoofdafbeelding zomer.jpg
n-6002_1wf_010 - kopie.jpg
n-6002_1wf_011 - kopie.jpg
n-6002_1wf_015 - kopie.jpg
n-6002_1wf_016 - kopie.jpg
n-6002_1wf_020 - kopie.jpg
n-6002_1wf_039 - kopie.jpg
n-6002_1wf_040 - kopie.jpg
n-6002_1wf_045 - kopie.jpg

Door jou bekeken

Vakantiepark Weerterbergen

Accommodatie