Parque Cristobal Tenerife

  • TUI KIDS' CLUB
  • Kinderbungalows en kinderbuffet
  • Onbeperkt toegang tot Siam Park bij te boeken

Vind de beste prijs voor Parque Cristobal Tenerife

Over Parque Cristobal Tenerife

Parque Cristobal is een geheel gerenoveerd complex in het gezellige Playa de las Americas. Speciaal voor de kinderen is er een kinderbad, een speeltuin, miniclub, minidisco. Kortom;het complex is ideaal voor families met kinderen en één ieder die van gezelligheid houdt. Bovendien beschikt Parque Cristobal in de maanden juli en augustus over een eigen TUI KIDS' CLUB.

Kinderactiviteiten

In de TUI KIDS' CLUB zorgt het animatieteam ervoor dat de kinderen zih tijdens de vakantie niet vervelen. Zo worden er bijvoorbeeld sportactiviteiten, themadagen en knutseluurtjes georganiseerd! 's Avonds kunnen de kids heerlijk dansen in de minidisco! Ook is er een superleuke speeltuin waar de kids kunnen klimmen en klauteren.

Op vakantie met een baby en/of kleine kinderen

In de kamers is een kinderbedje voor de baby te vinden. Ook is er een kinderbed voor de kids. In de restaurants zijn kinderstoelen aanwezig. Tegen betaling kan je een buggy huren. Met de buggy kan je naar alle gemeenschappelijke ruimtes, want deze zijn allemaal met buggy toegankelijk! Verder zijn er babyfoons aanwezig.

Waterpret

In het park zijn twee zwembaden en is een kinderbad waar de kids heerlijk kunnen spetteren! Het kinderbad is verwarmd, dus de kids zullen geen kou vatten! Op 200 meter afstand ligt het strand. Ideale afstand om met kleine kids te lopen! Er is ook een lange boulevard waar je langs kunt struinen.

Je hebt de mogelijkheid om onbeperkt toegang bij te boeken tot het Siam Waterpark, het mooiste en grootste waterpark van Europa! Het waterpark beschikt onder andere over diverse spectaculaire glijbanen, crazyrivers, een lagune zwembad, trechterglijbanen, een grote speeltuin met watervallen.

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Parque Cristobal Tenerife

Foto's 12

Door jou bekeken

Parque Cristobal Tenerife

Accommodatie