Royal Son Bou Family Club

  • Hét familieresort van Menorca
  • Kikoland met Baby-, Kids- en Teenclub
  • Zwembad met piratenschip en glijbaan

Populair familiehotel op Menorca

Aparthotel Royal Son Bou is een fantastische plek voor een familievakantie en met name voor jonge gezinnen! Dit prachtige aparthotel in het zonnige Spanje ligt pal aan het strand, heeft heerlijke grote zwembaden, ruime appartementen en volop kinderanimatie. Zo vind je bij Royal Son Bou onder andere de onwijs leuke kidsclubs in 'Kikoland' met de babyclub voor baby's, de miniclub voor peuters & kleuters, de kids voor kids en de Teenieclub voor tieners! Daarnaast heeft Royal Son Bou een door zonne-energie verwarmd kinderbad, ideaal voor kleine kinderen en baby zwemmen! Ook in de restaurants is gedacht aan kinderbuffets en kinderstoelen.

Kinderactiviteiten

Het plezier lacht de kids toe bij 'Kikoland' van aparthotel Royal Son Bou. Vooral kleine kinderen hebben hier de tijd van hun leven. Er is zelfs een speciale babyclub voor baby's, dreumessen en peuters van 0 t/m 2 jaar! Kids van 3 t/m 12 kunnen heerlijk spelen bij de Miniclub. De hele dag worden er de leukste kinderactiviteiten ondernomen. Niets is het animatieteam te gek om de kids te vermaken en aan het einde van de dag gaan de voetjes van de vloer in de kinderdisco. Samen met de gezellige mascottes van 'Kikoland' swingen de kids op de discovloer tot in de late kinderuurtjes! Ook aan een speeltuin is gedacht.

In de buurt

Reviews 1

Kindvriendelijkheid10

Ligging9

Accommodatie9

Kinderanimatie9

Waterpret8

Familieactiviteiten9

Totaalcijfer
9

"Niet twijfelen… doen!"

Tja als je hier maar liefst 7x naar toe bent geweest dan zegt het eigenlijk al genoeg. Voelde zeker de laatste jaren als thuis komen… de kinderen genoten en wij dus ook. Super lieve mensen, prachtige plek, heerlijk strand en zee… goed eten. Met pijn in ons hart gaan we dit jaar voor het eerst niet naar Kiko! De eerste keer was onze zoon 1,5 en afgelopen zomer was hij 10 jaar en zijn zusje bijna 7. Voor beide was het iedere keer weer een groot feest!

Ilona

Foto's 16

Door jou bekeken

Royal Son Bou Family Club

Accommodatie