De Bonte Wever kerstvakantie

All-inclusive genieten van alle activiteiten, faciliteiten en het eten

De Bonte Wever kerstvakantie
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Vier de gezelligste tijd van het jaar samen met je familie bij De Bonte Wever. In de kerstvakantie is het extra genieten bij De Bonte Wever. Terwijl het buiten koud is, kruip je binnen knus bij de openhaard, plons je in het fijne subtropische zwemparadijs, gooi je een strike op de bowlingbaan en beleef je te gekke kerst activiteiten met het entertainment team.

De Bonte Wever kerstvakantie

De Bonte Wever kerstvakantie

1

De Bonte Wever kerst

Heerlijk all-inclusive genieten tijdens de Kerstdagen bij De Bonte Wever. Ontdek de leuke 4-,5- of 8-daagse all-inclusive kerstarrangementen voor een verblijf in het sfeervol aangeklede hotel. Geniet samen met familie of vrienden van heerlijk eten en drinken, het subtropisch zwemparadijs, diverse leuke (winter)activiteiten en nog heel veel meer! Maak ook zeker een winterwandeling in het naastgelegen Asserbos of ga op ontdekkingsreis in de prachtige provincie.

Kerstarrangement De Bonte Wever

De kerst arrangementen zijn inclusief overnachten in een comfortabele hotelkamer, koffie-  en theefaciliteiten op de kamer; ontbijt, lunch (vanaf 2 overnachtingen), diner in restaurant Flinck, diverse uitgiftelocaties voor snacks en lekkernijen op gezette tijden; diverse uitgiftelocaties voor drankjes (onbeperkt, alcoholische dranken uit het huisassortiment); toegang tot het subtropisch zwemparadijs; gebruik van de bowling (op basis van reserveren tijdens je bezoek, de gehele dag en avond een uitgebreid recreatieaanbod onder leiding van het sport- en recreatieteam; gebruik van diverse spelactiviteiten zoals de midgetgolf, jeu de boules baan, tafeltennis, darts, biljart; deelname aan aquasporten, baanzwemmen en groepslessen en gratis fiets- en wandelroutes. 

De Bonte Wever kerstvakantie

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

De Bonte Wever kerstvakantie

Thema