Pasen bij De Bonte Wever

Pasen bij De Bonte Wever

Geniet van een extra lang weekend tijdens Pasen bij De Bonte Wever. Ga er samen op uit. Maak mooie wandelingen in het voorjaarszonnetje en beleef een geweldige tijd met de all inclusive formule van De Bonte Wever. Onbeperkt spetteren, smullen, spelen en plezier maken. Wat wil je nog meer?

Het paasarrangement bij De Bonte Wever 

Ga er even helemaal tussenuit met de familie tijdens Pasen en verblijf in gezellige familiekamers in hotel De Bonte Wever. Boek een voordelig all inclusive arrangement zodat je onbezorgd, maar maximaal kunt genieten van alle faciliteiten. Zo boek je al een weekend weg (3 dagen, 2 nachten) met Pasen bij De Bonte Wever vanaf € 179,- per persoon. En om het nog voordeliger te maken, verblijven kinderen tot 12 jaar met 50 procent korting en kids tot 2 jaar betalen slechts € 15,- voor het hele verblijf. Hoeveel bordjes je ook volschept en hoe vaak je ook naar het subtropische zwemparadijs gaat, je betaalt altijd een vaste prijs. Hieronder vind je een overzicht met wat er allemaal inbegrepen is en waar je dus onbeperkt gebruik van kunt maken:

 • De geboekte overnachtingen in een ruime en comfortabele kamer
 • Ontbijtbuffet
 • Lunchbuffet (vanaf minimaal 2 overnachtingen)
 • Dinerbuffet
 • Onbeperkt drankjes (inclusief alcoholische drankjes uit het huisassortiment)
 • Onbeperkt toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs
 • Gebruik van de Kidsjungle
 • Gebruik van de bowlingbanen
 • Live entertainment
 • Diverse spelfaciliteiten
 • Toegang tot het fitnesscentrum (deelname aan groepslessen en aquasporten)
 • Toegang tot uitgaanscentrum de Caféstraat 

De Bonte Wever tijdens Pasen

 Al regent het pijpenstelen, Pasen bij De Bonte Wever verloopt altijd droog. Vrijwel alle faciliteiten en activiteiten zijn indoor, dus op die manier hoef je niet de deur uit om er een leuke tijd van te maken. Schijnt het voorjaarszonnetje wel, dan kun je heerlijk wandelen en fietsen in de prachtige natuurrijke omgeving. De Bonte Wever ligt namelijk naast het Asserbos met mooie wandel- en fietsroutes. Tijdens Pasen bij De Bonte Wever kun je met een all inclusive arrangement onbeperkt gebruik maken van faciliteiten als het heerlijk warme subtropische zwem- en saunaparadijs, gooi je na even oefenen een strike op de bowlingbaan, geniet je van live entertainment, maak je vriendjes met Billie Wever in het Wevershuis, schud je je billen tijdens de Kids Disco, klauter je als een aapje in de Kidsjungle en smul je van de lekkerste buffetten, snacks en drankjes die je onbeperkt mag pakken.

Praktische informatie

De Bonte Wever openingstijden met Pasen

Hotel De Bonte Wever is uiteraard de hele dag geopend, maar de verschillende facliteiten zijn wel gebonden aan openingstijden.

Het zwem- en saunaparadijs:

Met het all inclusive arrangement krijg je onbeperkt toegang tot het zwem- en saunaparadijs van hotel De Bonte Wever tijdens Pasen. Het zwem- en saunaparadijs is gedurende het paasweekend van 09:30 uur tot 21:00 uur geopend.

De bowling:

De bowlingbanen zijn met Pasen bij De Bonte Wever geopend van 11:00 uur tot 21:00 uur. Vergeet niet een baan te reserveren.

Het fitnesscentrum: 

Wil jij geen work out missen? Kom dan met Pasen lekker sporten in het fitnesscentrum. Met Pasen bij De Bonte Wever is het fitnesscentrum van 09:00 uur tot 16:00 uur geopend. LET OP: Met Pasen worden er geen groepslessen gegeven.

Deel sterren uit!

Ik geef Pasen bij De Bonte Wever:

Score: 5 sterren uit 2 beoordelingen

Lees meer ▾
Top aanbiedingen Pasen bij De Bonte Wever
All-in aanbieding familiehotel De Bonte Wever 4*
€ 179 p.p. + 50% kidskorting

All-in aanbieding familiehotel De Bonte Wever 4*

Boek nu een 3 dagen/2 nachten all inclusive arrangement bij Hotel De Bonte Wever in Assen (Drenthe), voor € 179 p.p. in de zomervakantie. Kids van 3 t/m 12 jaar ontvangen 50% korting. Kids tot 2 jaar betalen € 15.

1
Meer inspiratie
De Bonte Wever zwembad

De Bonte Wever zwembad

Beleef heel veel waterplezier in het De Bonte Wever zwembad. Waterratjes kunnen hier lekker spetteren, glijden en deinen op de golven. Ook de allerkleinste gasten kunnen zich vermaken in het speciale peuterbad.

De Bonte Wever aanbiedingen

De Bonte Wever aanbiedingen

Ga voor een voordelige Bonte Wever aanbieding. Bij het leukste all inclusive hotel van Nederland boek je veel leuke arrangementen en aanbiedingen voor een zacht prijsje. 

De Bonte Wever arrangementen

De Bonte Wever arrangementen

Tijdens feestdagen is het extra genieten bij het leukste all inclusive hotel van Nederland. De Bonte Wever biedt dan leuke arrangementen en een uitgebreid activiteitenprogramma van het entertainmentteam.

De Bonte Wever herfstvakantie

De Bonte Wever herfstvakantie

Beleef een onvergetelijke tijd van je herfstvakantie. De Bonte Wever in Assen biedt genoeg plezier voor de hele familie. Geniet onbezorgd en onbeperkt van de all-inclusive faciliteiten zoals een giga cool zwemparadijs, bowling, Kidsjungle, leuk entertainment, een fitnesscentrum en heerlijk eten, drinken en snacks. 

De Bonte Wever kerstvakantie

De Bonte Wever kerstvakantie

In de kerstvakantie naar De Bonte Wever. Vier de gezelligste tijd van het jaar samen met familie en vrienden met een all inclusive arrangement in hotel De Bonte Wever. Tijdens de kerstvakantie geniet je van speciale feestelijke activiteiten en evenementen. 

De Bonte Wever zomervakantie

De Bonte Wever zomervakantie

Geniet van een heerlijke zomervakantie bij De Bonte Wever. Weer of geen weer, bij hotel De Bonte Wever vind je alles onder een dak en met een all inclusive arrangement kun je onbezorgd genieten. Lekker spetteren in het subtropisch zwemparadijs of in de buitenzwembaden, een potje bowlen, spelen in het Weverhuis, onbeperkt smullen en meer!

Pinksteren bij De Bonte Wever

Pinksteren bij De Bonte Wever

Geniet van een extra lang weekend tijdens Pinksteren in hotel De Bonte Wever. Boek een all inclusive arrangement en maak onbeperkt gebruik van faciliteiten zoals het subtropische zwemparadijs, de Kidsjungle, bowlingbanen en eten en drinken.