Recreatiepark TerSpegelt

1 Vakanties gevonden
Recreatiepark TerSpegelt
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Het maakt niet uit hoe oud je bent, bij Recreatiepark TerSpegelt verveel je je geen moment. Ga als een speer over de PumpTrackbaan of laat je sport skills zien op het SportPlein. Jonge kinderen kunnen spelen in SterrenStrand, knutselen met onze 5 sterren of swingen in de pyjamadisco. Het hele gezin zal zich hier vermaken. Verblijf je graag aan het water, op een gezellig veldje of tussen het groen? Bij Recreatiepark TerSpegelt kan het allemaal, want met ruim vijfhonderd kampeerplaatsen en 100 huuraccommodaties is er volop keuze voor de perfecte (kampeer)vakantie.

Vele van onze kampeerplaatsen liggen aan of dicht bij één van onze drie recreatieplassen. Liever een accommodatie aan het of zelfs óp het water? Ga dan voor onze WaterLodge, GlampingLodge of LakeviewLodge. Vind de geheime ingang naar het ondergronds labyrint, een doolhof biedt urenlang dwaalplezier. Het speellandschap SterrenStrand, ideaal om in te spelen, een beetje te plonzen en te kliederen met water en zand.

Meer inspiratie

Recreatiepark TerSpegelt

De 5 sterren

Bij vakantiepark TerSpegelt word je vermaakt door de 5 sterren van het park. Maak kennis met Freule Orangerie van Lentebloem tot Kiwiplantage in haar Kasteel in SterrenStrand; Bloos de Aardbeienpla..

Verhalen die je wilt lezen 3

Recreatiepark TerSpegelt
Blog

Grrrruwelijk gezellig griezelen met Halloween in een pretpark

Recreatiepark TerSpegelt
Blog

Check hier de zomervakantie LAST MINUTES in Nederland

Recreatiepark TerSpegelt
Blog

VIVA HOLLANDIA: Vier de zomervakantie op deze toffe plekken in Nederland

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Recreatiepark TerSpegelt

Thema