Grrrruwelijk gezellig griezelen met Halloween in een pretpark

Recreatiepark TerSpegelt
Grrrruwelijk gezellig griezelen met Halloween in een pretpark
Door Linda

HALLO... It's Halloween season! Op maandag 31 oktober is het pas officieel Halloween, maar veel pret- en vakantieparken hebben nu al - en juist in de herfstvakantie - gruwelijk gezellige griezelevenementen. Zwaai naar je favoriete schurken in de parade, laat je schminken, doe mee met de lampionnenoptocht en nog veel meer. Met deze tips wordt het een Happy Halloween in de herfstvakantie.


1

Disneyland Halloween Festival is verschrikkeleuk!

Nog tot en met 6 november kun je in Disneyland® Paris genieten van een verschrikkeleuke Halloween. De beide Disney parken zijn omgetoverd in Halloweensfeer. Denk hierbij aan pompoenen, vrolijke geesten, schattige skeletten en gezellige griezelmuziek. Tijdens Disney Halloween Festival is er natuurlijk een speciale rol voor alle Disney Schurken. Denk hierbij aan Kapitein Haak, Ursula, prins Hans en Jafar. Ze bundelen hun slechte krachten in een show bij het Kasteel van Doornroosje. Durf jij met ze op de foto te gaan? Disney Illuminations is nu ook helemaal in een schurkenthema tijdens A Night Fall with Disney Villains. En tijdens de parades zijn alle Disney Figuren en wagens ook helemaal in Halloweenthema. Geniet van de verschrikkeleuke sfeer en van betoverende ontmoetingen, onheilspellende activiteiten, spooktaculaire attracties en meer schrikbarende verrassingen. 

Spookachtig leuke attracties

In de Halloweensfeer zijn de attracties Phantom Manor, The Twilight Zone Tower of Terror en Blanche-Neige et les Sept Nains 'extra' spannend om te bezoeken. Durf jij te dwalen door het spookhuis, plaats te nemen in de lift of met een karretje door een donker bos te reizen op zoek naar Sneeuwwitje tijdens Halloween? Vergeet zeker ook niet om goed om je heen te kijken terwijl je door de beide parken loopt. Hoeveel pompoenen tel jij?

2

Western Wish Fall op Attractiepark Slagharen

Nog tot en met het eerste weekend van november staat Attractie- en Vakantiepark Slagharen helemaal in het teken van Western Wish Fall. Het park is prachtig versierd met pompoenen, lampionnen en lampjes. Farmer Frank loopt ook rond met zijn vriendjes. Op het Fonteinplein preikt een bijzondere wensboom. Hang er jouw wens in en misschien wordt deze dan wel werkelijkheid! Heb je het al gehoord? Randy en Rosie komen vanaf 16 oktober weer terug met een show in de Music Hall: Het Mirakel van Wishaka. Vergeet ook je schaatsen niet, er is ook een schaatsbaan op het park!

Leuke extra's voor vakantieparkgasten

Als gast van het vakantiepark is er nog veel meer te beleven tijdens Western Wish Fall. Voor kids zijn er 's morgens leuke (knutsel)activiteiten in de Kids Club vlakbij het Fontein op het park. Ook op het vakantiepark zelf is een Kids Club waar activiteiten worden georganiseerd. En wat extra gaaf is, als gast kun je ook buiten de openingstijden op het attractiepark terecht. De attracties zijn dan wel gesloten, maar je kunt hier wel wandelen, of deelnemen aan de lampionnenoptocht samen met Farmer Frank. Of 's ochtends als allereerste in de rij gaan staan voor de Gold Rush. Ook is het mogelijk om te zwemmen bij Aqua Mexicana op het attractiepark. Hier vind je toffe waterglijbanen, een waterspeeltuin, een giga jacuzzi en een spettergedeelte voor de allerkleinsten. En in de avonden zijn er ook vaak nog leuke extra's voor het hele gezin, zoals een quiz, bingo en gameshow.

3

Countdown herfstdeal Wunderland Kalkar

Vlak over de grens bij Duitsland kun je griezelen en de hele dag all-inclusive genieten van (bijna) alles attracties, snacks en drankjes. Tijdens de laatste twee weekenden van oktober is er van 15.00 tot 19.00 uur iets heel bijzonders gepland! In Kernie's Familiepark wacht een spooky animatieprogramma vol mooie en kindvriendelijke verrassingen. Kom pompoen snijden, marshmallows roosteren en durf jij een kijkje te nemen in het griezelige spookhuis? Het park en alle attracties zijn natuurlijk al wel geopend vanaf 10 uur. Happy Halloween!

Meer dan 40 attracties

Behalve gezellig griezelen kun je tijdens een bezoek aan Wunderland Kalkar ook onbeperkt gebruik maken van meer dan 40 attracties, zoals botsauto's, de achtbaan, de boomstam, het reuzenrad en de zweefmolen. De attracties liggen allemaal dicht bij elkaar, dus ook met kleine pretparkgasten is dit park heel goed te bezoeken. En als je tussendoor honger hebt, kun je gratis een zelfgetapt ijsje, een zelf opgeschept bakje met frietjes of een drankje tappen bij de automaat. Hoe lekker is dat!

4

Herfstactiviteiten op de vakantieparken

Behalve op de pretparken zijn er ook veel herfst- en halloweenactiviteiten op vakantieparken in Nederland. Met het speciale animatieprogramma kun je ook bij de Kids Club gezellig griezelen. Knutsel je eigen herfststukje of lampion en hol een pompoen uit! Doe 's avonds - met je zelfgemaakte creatie - mee aan de lampionnenoptocht, griezel tijdens de spooktocht, scoor veel foto's tijdens de Selfie Games... en nog veel meer. Veel vakantieparken hebben het herfstvakantieprogramma nu al op de site staan. Zo kun je samen thuis al genieten van de voorpret. En tussendoor lekker zwemmen in het binnenbad en klauteren in de binnenspeeltuin. Vergeet je laarzen ook niet. De vakantieparken liggen veelal midden in de natuur en de bossen zijn op hun mooist tijdens de herfst. En dan 's avonds lekker knutselen bij de open haard in je vakantiehuisje.

Grrrruwelijk gezellig griezelen met Halloween in een pretpark

5

Gruwelijk genieten in de Achterhoek

Voor de herfstvakantie vinden er diverse Halloween evenementen plaats in de Achterhoek. Zo is er een spooktocht bij Doolhof Ruurlo, Griezelweken bij Het Land van Jan Klaassen, Halloween bij Hof van Eckberge met diverse activiteiten en zijn er leuke herfstactiviteiten bij Huis Verwolde zoals een knapzakroute en theatervoorstellingen. Daarnaast hebben we op Kidsgeluk.nl natuurlijk ook heel veel leuke indooruitjes die geschikt zijn bij wat minder mooi weer maar ook leuke kinderroutes om er lekker op uit te trekken zoals het Kabouterpad in Ruurlo. 

Grrrruwelijk gezellig griezelen met Halloween in een pretpark

6

GriezelFestijn bijTer Spegelt

Beleef de ideale herfstvakantie op 5-sterren Recreatiepark TerSpegelt. Knutsel je eigen lampion en doe mee met de LampionnenTocht. Kom langs bij het geestige GriezelFestijn of durf jij het aan om mee te lopen met de SpookTocht? Tip: in de TerSpegelt App vind je een overzicht van alle activiteiten! Behalve Halloween activiteiten is er nog veel meer te doen op het vakantiepark in Brabant. Kom ravotten op het SterrenStrand waar het altijd mooi weer is, cross over de PumpTrack of ga op zoek naar de kabouters bij het KabouterPad. 

Grrrruwelijk gezellig griezelen met Halloween in een pretpark

7

Plopsa Halloween Pret

Naar een van de Plopsa pretparken is ook altijd een goed idee in de herfstvakantie. Op de meeste parken vind je zowel binnen als buiten allerlei attracties, dus je kunt met alle weertypen prima terecht in een van de parken. Behalve de vertrouwde Studio 100 figuren en attracties kom je tijdens Halloween nog extra versieringen tegen. Denk aan pompoenen en spinnen, maar wel allemaal kidsproof!

Plopsa Indoor Coevorden

Vier de herfstvakantie met De Smurfen: Plopsa Indoor Coevorden kleurt blauw tijdens de herfstvakantie! Van 17 oktober tot en met 30 oktober komen Grote Smurf en Smurfin speciaal van het Smurfendorp om jou te ontmoeten! Kom jij hen knuffelen en poseren voor een leuke foto?

Logeertip: Pal naar Plopsa Indoor Coevorden kun je vakantie vieren bij Center Parcs De Huttenheugte. Met grotere kids wandel je zo naar het pretpark, met kleinere kids is een fietsje, stepje of buggy misschien handig. Ligt er ook een beetje aan waar je verblijft op het vakantiepark. Sluit je dagje Plopsa af met een duik in het zwembad met een gave waterspeeltuin of check de vele andere faciliteiten op dit park. 

Plopsaland De Panne

Bij Plopsaland De Panne kun je gruwelijk genieten van Halloween Scare Nights op 22, 29, 30 en 31 oktober. Schreeuw de longen uit je lijf in de gratis spookhuizen. De spookhuizen zijn inbegrepen in je ticket voor Plopsaland De Panne tijdens de Halloween Scare Nights! Tijdens de herfstvakantie wordt Plopsaland De Panne ook omgetoverd tot een griezelleuk avontuur. Een spectaculaire vuurwerkshow maakt het feest compleet op 31 oktober en 4 november. En Piet Piraat is ook van de partij met een Halloweenshow.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 3

Grrrruwelijk gezellig griezelen met Halloween in een pretpark
Blog

Grrrruwelijk gezellig griezelen met Halloween in een pretpark

Grrrruwelijk gezellig griezelen met Halloween in een pretpark
Blog

Check hier de zomervakantie LAST MINUTES in Nederland

Grrrruwelijk gezellig griezelen met Halloween in een pretpark
Blog

VIVA HOLLANDIA: Vier de zomervakantie op deze toffe plekken in Nederland

Thema's 1

Grrrruwelijk gezellig griezelen met Halloween in een pretpark

Recreatiepark TerSpegelt

Door jou bekeken

Grrrruwelijk gezellig griezelen met Halloween in een pretpark

Blog