Center Parcs De Huttenheugte

Center Parcs De Huttenheugte

Center Parcs De Huttenheugte
  • Aqua Mundo met splinternieuw Water Playhouse
  • Gezellige vernieuwde cottages
  • Kids Safari, Escape Room en véél meer toffe kids activiteiten

Vind de beste prijs voor Center Parcs De Huttenheugte

Center Parcs De Huttenheugte

De Huttenheugte in Drenthe

In het vernieuwde Center Parcs vakantiepark De Huttenheugte is zoveel te doen voor de kids, dat ze tijd te kort komen om alles te beleven! Het park heeft een subtropisch zwemparadijs waar je lekker kunt spetteren met een NIEUW Water Playhouse. Wil je een leuk actief dagje uit? Bezoek dan Plopsa Indoor Coevorden met de allerleukste attracties voor kids van 2 tot 8 jaar!

CenterParcs beschikt over meer dan 25 vakantieparken, verspreid over de mooiste regio's in vier landen: Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Ontdek de meest kindvriendelijke parken van Center Parcs in Nederland & lees meer informatie over Center Parcs!

Center Parcs De Huttenheugte

Kinderactiviteiten

Vakantiepark Center Parcs De Huttenheugte heeft een subtropisch zwemparadijs met NIEUWE WATER PLAYHOUSE met vele glijbanen, een wildwaterbaan, golfslagbad en 25 m-bad, stoombad, tennis, squash bowlingbanen en vele sporten. Er is ook een Kinder-Doe-Bad, Kids Disco, Kiddies program (0 t/m 3 jaar), Wannabe activiteitenprogramma (4 t/m 10 jaar) en een kinderboerderij. Een verblijf om nooit te vergeten!

Center Parcs De Huttenheugte

Chill voor tieners

Speciaal voor tieners worden er gave activiteiten op het vakantiepark georganiseerd. Je kan lekker chillen met je nieuwe vakantievrienden in de HangOut, meedoen aan de coole workshops als beats leren mixen & graffiti spuiten op de Center Parcs Academy en je skills tonen met je eigen muziek op de outdoor DJ Booth of je voetbalkunsten met de interactieve voetbalmuur. Ben jij een ware avonturier? Beleef dan megagrote adrenaline kicks met avontuurlijke activiteiten als waterskiën, klimmen en met de Tower Jump speciaal voor tieners van 12 -17 jaar (vrije val vanuit de toren). 

Center Parcs De Huttenheugte

Wildlands Arrangement

Combineer je bezoek aan dierenpark Wildlands Adventure Zoo, met een topvakantie bij Center Parcs De Huttenheugte! Dat kan met het speciale Wildlands Arrangement. Met de exclusieve Center Parcs Meerdagenpas krijg je 3 of 7 dagen onbeperkt toegang, voor de prijs van een dagticket. Dat scheelt enorm! Reserveer de Meerdagenpas tegelijk met je cottage wanneer je boekt.

Center Parcs De Huttenheugte

Plopsa Indoor Coevorden

Pal naast Centerparcs De Huttenheugte ligt Plopsa Indoor Coevorden. Kabouter Plop, Bumba en Piet Piraat zijn zo dichtbij! Ontmoet de Studio 100-figuren, als je dan toch in de buurt bent... Combineer jouw verblijf bij Center Parcs De Huttenheugte met een bezoekje aan Plopsa Indoor Coevorden. 

Center Parcs De Huttenheugte

Spannende avonturen op Adventure Island

Beleef spannende avonturen op het Adventure Island! Hier kun je urenlang ravotten in de grote speeltuin. En dat is nog lang niet alles, want de sterrenwacht, de midgetgolfbaan en de kinderboerderij met een wasberenopvang zorgen voor nog meer plezier!

Center Parcs De Huttenheugte

Wannabe

Met het Wannabe activiteitenprogramma kruip je in de huid van jouw favoriete idool of beroep. Beleef hoe het voelt om brandweerman, circusartiest, schilder, chef-kok, model of ridder te zijn! Ben jij tussen de 4 en 10 jaar oud, dan ontdek je twee uur lang onder professionele begeleiding spelenderwijs verschillende beroepen. Hoe gaaf is dat!

In de buurt van Center Parcs De Huttenheugte

Reviews 0 Center Parcs De Huttenheugte

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor Center Parcs De Huttenheugte

Foto's 18 Center Parcs De Huttenheugte

De Huttenheugte (10).jpg
De Huttenheugte (11).jpg
De Huttenheugte (12).jpg
De Huttenheugte (13).jpg
De Huttenheugte (14).jpg
De Huttenheugte (15).jpg
De Huttenheugte (2).jpg
De Huttenheugte (3).jpg
De Huttenheugte (4).jpg
De Huttenheugte (5).jpg
De Huttenheugte (6).jpg
De Huttenheugte (7).jpg
De Huttenheugte (9).jpg
De Huttenheugte.jpg
Hoofdafbeelding herfst.jpg
Hoofdafbeelding lente.jpg
Hoofdafbeelding winter.jpg
Hoofdafbeelding zomer.jpg

Door jou bekeken

Center Parcs De Huttenheugte

Accommodatie