Disneyland® Paris Halloween

Schrikbarend schitterend: Disney's Halloween Festival

30 Vakanties gevonden
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Dacht jij dat Disneyland® Paris Halloween alleen voor slechteriken was? Think again! Halloween toont dit jaar weer spooktaculaire kanten van zichzelf in de Disney® Parken. Van vrolijke pompoenen in de ochtend tot grimmig gniffelende schurken in de middag. Spoken verstoppen zich in de woningen van Main Street, U.S.A.®, terwijl Mickey en zijn vrienden een ode brengen aan het oogstseizoen tijdens de parade! Dat wordt griezelen, genieten en gillen tijdens Halloween 2023!

Verhalen die je wilt lezen 2

Nieuws

Betoverend nieuw muzikaal avontuur met Pixar in Disneyland® Paris!

Nieuws

MERCI! Halloween en Kerst keren terug in Disneyland® Paris

1

Mickey's Halloween Celebration Parade

Tijdens een bezoek aan Disneyland® Paris mag de parade met alle Disney® Figuren natuurlijk niet ontbreken. Ook niet tijdens Halloween. Meerdere keren per dag trekt Mickey's Halloween Celebration Parade door de straten van Main Street U.S.A® met de prachtig versierde Halloween- en herfstparadewagens. Voel de magie van Mickey die op zijn fantastische Phantom Manor paradewagen de wonderbaarlijke Halloween Cavalcade aanvoert. Zing en dans mee met Katrien, Donald, Mickey, Teigetje, Knabbel... en alle andere Disney® Figuren. Misschien krijg je wel een high five?

Grrruwelijke Tip: Bij de Central Plaza, de podia voor het kasteel, zijn de figuren extra goed te zien. Zorg anders dat je op tijd een magisch plekje langs de route bemachtigt.

2

The Twilight Zone Tower of Terror

Ontdek een nieuwe spooktaculaire dimensie in The Twilight Zone Tower of Terror. Normaal gesproken is deze 'vallende lift' al doodeng, maar tijdens Halloween doet Disneyland® Paris er nog een schepje boven op. Blijf jij je zenuwen de baas in de adembenemende nieuwe dimensie van The Twilight Zone Tower of Terror in het Walt Disney Studios® Park? Bereid je voor op nieuwe verrassingen, want deze legendarische attractie is vernieuwd met een nog spannendere dimensie.

Grrruwelijke Tip: Als je niet van verrassingen houdt, kun je deze attractie misschien beter nog een jaartje overslaan. Of papa of mama meevragen.

3

Ontmoet de Disney Schurken

Tijdens Halloween lopen de Disney® Schurken door de Disney® Parken om je de vriendelijke stuipen op het lijf te jagen. In de Disney® Parken zelf vind je informatie over wanneer je met welke schurk op de foto kunt gaan, of juist beter even uit de buurt kunt blijven. Schraap je moed bij elkaar voor vreseleuke ontmoetingen met de Disney Schurken. Weet je, ze zijn eigenlijk best lief als jij dat ook bent. Sluip daarna naar de doornstruik achter het Kasteel van Doornroosje voor een spooky fotomoment met heks Maleficent. Maar pas op voor de draak!

Grrruwelijke tip: ook de snacks en souvenirs zijn helemaal in Halloweensfeer. Durf jij ze te proeven?

4

Avondshow Disney Illuminations

De spectaculaire avondshow Disney Illuminations 'A Nightfall with Disney Villains' mag je niet missen tijdens je Halloween bezoek aan Disneyland® Paris. De show begint op de tijd dat het Disneyland® Park sluit. In oktober en november sluit dit park om 20 uur. Laat je in het donker betoveren bij het Kasteel van Doornroosje wanneer Mickey je door een duizelingwekkende lichtshow met klassieke en nieuwe Disney verhalen leidt, aangevuld met muziek, dansende fonteinen en een gave vuurwerkshow.

Grrruwelijke Tip: Voor kleintjes is dit misschien een laat tijdstip, maar het is echt heel bijzonder en spooktaculair. Als je vlakbij het park logeert, is het absoluut de moeite waard om er 's avonds voor terug te komen. Ook heel gaaf voor papa's en mama's. Kleed je goed warm aan, 's avonds koelt het hard af. 

5

Spookhuis Phantom Manor

Het spookhuis van Disneyland® Paris, Phantom Manor, is lange tijd dicht geweest vanwege een grootse verbouwing. En nu is het weer alle dagen geopend, en hoe! Durf jij een blik te werpen achter de duistere deuren van de vernieuwde Phantom Manor in het Disneyland® Park tijdens Halloween? Nieuwe vrolijke verschrikkingen zijn naar binnen geslopen in deze beroemde attractie om stervelingen zoals jij nieuwe verrassende stuipen op het lijf te jagen. Boe!

Grrrruwelijke Tip: Als je het nog een beetje spannend vindt, moet je zorgen dat er iemand voorop loopt tijdens een griezelig bezoekje. Psst... het liefst ook nog iemand achter je. In het spookhuis zit je in een karretje. 

6

Mickey en vrienden in Halloween outfit

Als je in Disneyland® Paris bent, hoop je natuurlijk ook om je favoriete Disney Figuren in het echt te ontmoeten. Dat kan! Tijdens Halloween hebben Mickey, Donald, Minnie, Goofy, Stitch en alle andere figuurtjes hun speciale Halloween outfits tevoorschijn gehaald. Herken jij ze nog? In de Disney® Parken vind je informatie over welke Disney Figuur waar te zien is. Wees op tijd als je graag met je favoriete figuur op de foto gaat of een handtekening wilt.

Grrruwelijke Tip: Verkleed je op 31 oktober in je Halloween-outfit en geniet van langere openingstijden tot 23.00 uur om optimaal van het griezelige plezier te genieten.

7

Gezellige herfstsfeer in Disneyland® Paris

Het is niet alleen maar griezelen en gruwelen tijdens Halloween in Disneyland® Paris. De Disney® Parken zijn in deze periode ook altijd super mooi aangekleed in de gezellige herfstsfeer. Overal zie je oranje lachende pompoenen, grappige spookjes, sfeervolle lampjes en gezellige griezelgeluiden. Dompel onder in de magische herfstsferen van Disneyland® Paris in oktober en november en geniet samen met je kinderen van de sprookjeswereld.

Grrruwelijke Tip: Breng ook een bezoek aan Disney® Village, deze vind je voor de ingangen naar de Disney® Parken. Dit deel is gratis toegankelijk. Je kunt hier eten, je vergapen in de Lego-winkel aan de mooiste bouwwerken, shoppen, gamen en vergeet de krokodil en Tracy de pratende boom niet!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Disneyland® Paris Halloween

Thema