Disneyland® Paris Halloween

26 Vakanties gevonden

Dacht jij dat Disneyland® Paris Halloween alleen voor slechteriken was? Think again! Halloween toont dit jaar weer spooktaculaire kanten van zichzelf in de Disney® Parken. Van vrolijke pompoenen in de ochtend tot grimmig gniffelende schurken in de middag. Spoken verstoppen zich in de woningen van Main Street, U.S.A.®, terwijl Mickey en zijn vrienden een ode brengen aan het oogstseizoen tijdens de parade! Dat wordt griezelen, genieten en gillen van plezier tijdens Disneyland® Paris Halloween van 1 oktober tot en met 7 november 2021.

Top 6 vakanties

Parijs & Ile-de-France

Disney's Davy Crockett Ranch

 • Subtropisch zwemparadijs
 • Ponyrijden & Klimparcours
 • Op 15 minuten van Disneyland
Bekijk vakantie

Disney's Davy Crockett Ranch

Bekijk vakantie
Parijs & Ile-de-France

Disney's Newport Bay Club

 • 10 min lopen van Disneyland
 • Onderwaterwereld stijl met eigen binnenzwembad
 • Sea Horse Game Arcade
Bekijk vakantie

Disney's Newport Bay Club

Bekijk vakantie
Parijs & Ile-de-France

Disney's Hotel Cheyenne

 • Toy Story Woody kamers
 • 15 min lopen van Disneyland & gratis shutttleservice
 • Meet & Greet met Disneyfiguren
Bekijk vakantie

Disney's Hotel Cheyenne

Bekijk vakantie
Parijs & Ile-de-France

Disneyland Hotel

 • Super-de-luxe hotel bij de ingang van Disneyland Parijs
 • 2 binnenzwembaden, Minnie kidsclub & lekkere spa voor papa en mama
 • De ultieme Disney ervaring
Bekijk vakantie

Disneyland Hotel

Bekijk vakantie
Parijs & Ile-de-France

Disney's Sequoia Lodge

 • Op 15 minuten lopen van Disneyland
 • Binnenzwembad met glijbaan & zomers buitenzwembad
 • Kinderspeelruimte
Bekijk vakantie

Disney's Sequoia Lodge

Bekijk vakantie
Parijs & Ile-de-France

Dream Castle Hotel

 • Luxe hotel met 2 verwarmde binnenzwembaden
 • Kidscorner en avonturenspeelplaats
 • Gratis shuttlebus naar Disneyland
Bekijk vakantie

Dream Castle Hotel

Bekijk vakantie

Verhalen die je wilt lezen 1

MERCI! Halloween en Kerst keren terug in Disneyland® Paris
Nieuws

MERCI! Halloween en Kerst keren terug in Disneyland® Paris

1

Mickey's Halloween Celebration

Tijdens een bezoek aan Disneyland® Paris mag de parade met alle Disney Figuren natuurlijk niet ontbreken. Ook niet tijdens Halloween. Meerdere keren per dag trekt Mickey's Halloween Celebration door de straten van Main Street U.S.A® met de prachtig versierde Halloween- en herfstparadewagens. Voel de magie van Mickey die op zijn fantastische Phantom Manor paradewagen de wonderbaarlijke Halloween Cavalcade aanvoert. Zing en dans mee met Katrien, Donald, Mickey, Teigetje, Knabbel... en alle andere Disney Figuren. Misschien krijg je wel een high five?

Grruwelijke Tip: Bij de Central Plaza, de podia voor het kasteel, zijn de figuren extra goed te zien. Zorg anders dat je op tijd een magisch plekje langs de route bemachtigt.

2

The Twilight Zone Tower of Terror

Ontdek een nieuwe spooktaculaire dimensie in The Twilight Zone Tower of Terror. Normaal gesproken is deze 'vallende lift' al doodeng, maar tijdens Halloween doet Disneyland® Paris er nog een schepje boven op. Blijf jij je zenuwen de baas in de adembenemende nieuwe dimensie vanThe Twilight Zone Tower of Terror in het Walt Disney Studios® Park? Bereid je voor op nieuwe verrassingen, want deze legendarische attractie is vernieuwd met een nog spannendere dimensie.

Grrruwelijke Tip: Als je niet van verrassingen houdt, kun je deze attractie misschien beter nog een jaartje overslaan. Of papa of mama meevragen.
 

3

Ontmoet de Disney Schurken

Tijdens Halloween lopen de Disney Schurken door de Disney® Parken om je de stuipen op het lijf te jagen. In de Disney® Parken zelf vind je informatie over wanneer je met welke schurk op de foto kunt gaan, of juist beter even uit de buurt kunt blijven. Schraap je moed bij elkaar voor vreseleuke ontmoetingen met de Disney Schurken. Weet je, ze zijn eigenlijk best lief als jij dat ook bent. Sluip daarna naar de doornstruik achter het Kasteel van Doornroosje voor een spooky fotomoment met heks Maleficent. Maar pas op voor de draak!

4

Avondshow Disney Illuminations

De spectaculaire avondshow Disney Illuminations mag je niet missen tijdens je Halloween bezoek aan Disneyland® Paris. De show begint op de tijd dat het Disneyland® Park sluit. In oktober en november sluit dit park om 20 uur. Laat je in het donker betoveren bij het Kasteel van Doornroosje wanneer Mickey je door een duizelingwekkende lichtshow met klassieke en nieuwe Disney verhalen leidt, aangevuld met muziek, dansende fonteinen en een gave vuurwerkshow.

Grrruwelijke Tip: Voor kleintjes is dit misschien een laat tijdstip, maar het is echt heel bijzonder en spooktaculair. Als je vlakbij het park logeert, is het absoluut de moeite waard om er 's avonds voor terug te komen. Ook heel gaaf voor papa's en mama's. Kleed je goed warm aan, 's avonds koelt het hard af. 
 

5

Spookhuis Phantom Manor

In 2018 is het spookhuis van Disneyland Paris, Phantom Manor, lange tijd dicht geweest vanwege een grootse verbouwing. En nu is het weer geopend, en hoe! Durf jij een blik te werpen achter de duistere deuren van de vernieuwde Phantom Manor in het Disneyland® Park tijdens Halloween? Nieuwe vrolijke verschrikkingen zijn naar binnen geslopen in deze beroemde attractie om stervelingen zoals jij nieuwe verrassende stuipen op het lijf te jagen. Boe!

Grrrruwelijke Tip: Als je het nog een beetje spannend vindt, moet je zorgen dat er iemand voorop loopt tijdens een griezelig bezoekje. Psst... het liefst ook nog iemand achter je.  

6

Nachtelijke Disney Halloween Parties

Halloweenfans opgelet: Disneyland® Paris organiseert op 31 oktober 2021 de speciale Disney Halloween Parties. Vier Halloween van 20.00 tot 2.00 uur in Disneyland® Paris en feest mee met de Disney Schurken ... als je durft! Tijdens deze nachtelijke uren spoken de Disney Snurken door de straten en beleef je de attracties, zoals Phantom Manor, Big Thunder Mountain, It's a small world en Peter Pan's Flight op een vreselijk spannende manier met mooie lampjes. Profiteer van de huiveringwekkende attracties, adembenemende shows, verschrikkeleuke ontmoetingen en nog veel meer!

Grrruwelijke Tip: Check voor vertrek goed of er nog kaarten beschikbaar zijn, deze avonden zijn populair!

7

Mickey en vrienden in Halloween outfit

Als je in Disneyland® Paris bent, hoop je natuurlijk ook om je favoriete Disney Figuren in het echt te ontmoeten. Dat kan! Tijdens Halloween hebben Mickey, Donald, Minnie, Goofy, Stitch en alle andere figuurtjes hun speciale Halloween outfits tevoorschijn gehaald. Herken jij ze nog? In de Disney® Parken vind je informatie over welke Disney Figuur waar te zien is. Wees op tijd als je graag met je favoriete figuur op de foto gaat of een handtekening wilt.

Grrruwelijke Tip: Als je alle vriendjes tegelijk wilt zien, dan kun je ook naar Mickey's Halloween Celebration pararade gaan die dagelijks plaatsvindt in de Main Street U.S.A. Als je heel hard roept en zwaait, zwaaien ze misschien wel naar je terug! 

8

Gezellige herfstsfeer in Disneyland® Paris

Het is niet alleen maar griezelen en gruwelen tijdens Halloween in Disneyland® Paris. De Disney® Parken zijn in deze periode ook altijd super mooi aangekleed in de gezellige herfstsfeer. Overal zie je oranje lachende pompoenen, grappige spookjes, sfeervolle lampjes en gezellige griezelgeluiden. Dompel onder in de magische herfstsferen van Disneyland® Paris in oktober en november en geniet samen met je kinderen van de sprookjeswereld.

Grrrruwelijke Tip: Breng ook een bezoek aan Disney Village, deze vind je voor de ingangen naar de Disney® Parken. Dit deel is gratis toegankelijk. Je kunt hier eten, je vergapen in de Lego-winkel aan de mooiste bouwwerken, shoppen, gamen en vergeet de krokodil en Tracy de pratende boom niet!

 

9

Plan je bezoek aan Disneyland® Paris zorgvuldig

Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd bij heropening, afhankelijk van de ontwikkeling van de gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Promotiematerialen laten de huidige operationele richtlijnen en veiligheids- en gezondheidsmaatregelen (zoals het verplicht dragen van een mondkapje voor gasten vanaf 6 jaar en afstandsmaatregelen) niet zien. Volgens de aankondigingen van de Franse overheid is een coronabewijs (pass sanitaire) nodig voor toegang tot het hele resort, inclusief de Disney® Hotels, Disney's Davy Crockett Ranch en Disney Village, voor gasten vanaf 12 jaar en ouder. Deze maatregel is niet van toepassing voor kinderen t/m 11 jaar. Kijk op DisneylandParis.com voor belangrijke details die je moet weten voor je bezoek.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 4 (4 reviews)

Door jou bekeken

Disneyland® Paris Halloween

Thema