Marvel Avengers Campus in Disneyland® Paris

Kom naar het allereerste MARVEL themaland in Europa

7 Vakanties gevonden
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Het allereerste MARVEL themaland van Europa is geopend! Als onderdeel van de meest ambitieuze transformatie en uitbreiding van het Walt Disney Studios® Park sinds de opening van Disneyland® Paris. Marvel Avengers Campus opende als onderdeel van de viering van de 30e verjaardag van Disneyland® Paris. Marvel Avengers Campus biedt verrassende live-action stunts, heroïsche ontmoetingen met Marvel Superhelden, twee attracties boordevol actie en themarestaurants en boetieks.

Ik ben op zoek naar... 5

Disneyland® Paris

30 jaar Disneyland Paris

Disneyland aanbieding

Walt Disney Studios® Park

Hotels in de buurt van Disneyland Paris

Verhalen die je wilt lezen 1

Nieuws

Betoverend nieuw muzikaal avontuur met Pixar in Disneyland® Paris!

1

NIEUW: Marvel Avengers Campus

Disneyland® Paris opende op 20 juli 2022 het splinternieuwe themaland Marvel Avengers Campus. Marvel Avengers Campus is een volledig nieuw ontworpen universum dat is gewijd aan het ontdekken, werven en trainen van de volgende generatie helden. In dit nieuwe themaland spelen bezoekers - als ze willen - een actieve rol naast de machtigste helden van de aarde. Iedereen is uitgenodigd om een team te vormen met de Avengers en hun bondgenoten. Slinger samen met Spider-Man en vlieg met Iron Man door de ruimte in je eigen Superhelden pak. 

Met Marvel Avengers Campus en Disney Hotel New York - The Art of Marvel is Disneyland® Paris klaar om de ultieme bestemming te zijn voor MARVEL fans om een spectaculaire ervaring te beleven tussen hun favoriete Superhelden.

2

Welkom op Avengers Campus

Help Spider-Man tijdens een missie. Schiet webben uit je polsen, red samen met Iron Man en Captain Marvel op full speed het universum. Train met Okoye en de Dora Milaje, kijk hoe Black Widow de kwade krachten bestrijdt, dans met de Guardians of the Galaxy… en nog zo veel meer tijdens je bezoek aan het nieuwe themaland in Disneyland® Paris. En het leuke is, je kunt een actieve rol (mee)spelen. Die hard fans en nieuwsgierige bezoekers zijn van harte welkom; wedden dat je als een echte Superheld het themaland weer verlaat!

Om helemaal op te gaan in je rol kun je in de Disney boetiekjes de tofste superheldenpakken vinden. Bijtanken kan in restaurants PYM Kitchen, Stark Factory en nog veel meer.

3

Ontmoet je Superhelden in Marvel Avengers Campus

Zoals je van Disneyland® Paris gewend bent, kent ook dit nieuwe themaland verrassende live-action stunts en heldhaftige ontmoetingen met je Superhelden. Spot Spider-Man, Iron Man, Captain Marvel, Black Panther, Black Widow, Thor en Loki. Sam Wilson als Captain America, Ant-Man en The Wasp, Okoye en de Dora Milaje van Wakanda maken ook voor het eerst hun opwachting in Disneyland® Paris. Tip: check ook goed op de daken als je rondloopt door Marvel Avengers Campus, misschien zie je je Superheld wel opeens.

Ontmoet je Superhelden in een nieuw speciaal gebouw dat uniek is voor Avengers Campus in Disneyland® Paris: het Training Center. Deze speciale ontmoetingen kunnen worden gereserveerd via de officiële Disneyland® Paris app.

4

F.R.I.D.A.Y. heet je van harte welkom!

Check ook het nieuwe high-tech Avengers voertuig dat met je superhelden door de Campus rijdt. De glanzende Quinjet op het QuinPad is ook het middelpunt van de speciale missies. Show je beste dansmoves tijdens een interactieve dancebattle met Star Lord en Gamora uit Guardians of the Galaxy. ‘F.R.I.D.A.Y.’ de beroemde kunstmatige intelligentie staat op de uitkijk en werkt samen met de machtigste Superhelden van de aarde. Ze is ‘geüpload’ naar de gevel van het Avengers assemble: Flight Force gebouw - het Avengers Hoofdkwartier - en heet je van harte welkom op de Campus. F.R.I.D.A.Y.’s aanwezigheid is exclusief voor Disneyland® Paris.

5

Attracties in Marvel Avengers Campus

Check de razendsnelle achtbaan Avengers Assemble: Flight Force, exclusief in Disneyland® Paris. Als je instapt krijg je een briefing van Iron Man zelf, uitgerust met een gloednieuw Mark 80 harnas dat exclusief ontworpen is voor zijn missies in Avengers Campus. Je hebt geen tijd te verliezen en krijgt de kans om samen te werken met de Iron Man en Captain Marvel op een supersnelle missie. Vlieg door de ruimte en red met je superhelden de aarde. Zou het lukken?

Spider-Man W.E.B. Adventure is een nieuwe attractie waar iedereen web-slingerende superkrachten krijgt. Werk samen met Spidey en help de uit de hand gelopen Spider-Bots te vangen voordat ze een ravage aanrichten op de Campus. Slinger net als Spider-Man webben uit je polsen en strijd tegen het kwaad.

6

Boetiek op Marvel Avengers Campus

Mission Equipment boetiek is de plek waar je onder andere de officiële Avengers Campus en WEB-artikelen kunt vinden. In deze unieke winkel kunnen kinderen en volwassenen kleding kopen, accessoires en nog zoveel meer. Zoals je eigen Spider-Bot en de Spider-Man stijlvolle bril. 

7

Eten en drinken in stijl in het themaland

Van al die avonturen, attracties en actie krijg je natuurlijk honger en dorst. Check de gave eetgelegenheden in Marvel Avengers Campus. Check de hele grote en kleine hapjes in PYM Kitchen. Kies voor een supersize of juist een XS menu. Check de giga donuts en mini cheesecakes. 

Stark Factory is een counterservice restaurant waar je kunt bijtanken en kunt genieten van een kookshow met zelfgemaakte pizza's vers uit de oven. Je vindt hier ook de HulkBuster - het harnas dat hij voor de Hulk heeft gemaakt, die exclusief is voor Disneyland® Paris.

De WEB (Worldwide Eating Brigade) food truck wordt gerund door de uitvinders van de WEB workshop en serveert een verscheidenheid aan Aziatische noedels en kokosballen. De FAN-tastische Food Truck serveert hotdogs in New York-stijl. Avengers Campus is ook de thuisbasis van de Super Diner, een klein traditioneel Amerikaans restaurant dat Reuben sandwiches serveert, een typisch Noord-Amerikaans recept.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Marvel Avengers Campus

Thema