Disney Oud en Nieuw

Disney Oud en Nieuw

Even voor twaalven wordt er afgeteld... 3, 2, 1! Een fantastisch vuurwerk knalt de lucht in. Een vuurwerk zoals je niet vaak meer zult zien kleurt de lucht met fonkelende sterren. Gelukkig Nieuwjaar! Rond het Disney kasteel op Main Street is het tijdens de jaarwisseling één grote party. Natuurlijk zijn al je Disneyvrienden ook van de partij met feestelijke shows! Vier Oud en Nieuw in Disneyland Paris en laat je meevoeren in het winter wonderland van Disneyland Paris. Rond de jaarwisseling wachten je magische en spectaculaire momenten met al je Disney vrienden!  Lees meer

Disney Oud en NIeuw 2018-2019

Een Disney Oud en Nieuw lijkt wel een droom! Van 10 november tot en met 6 januari is heel Disneyland omgetoverd tot een magisch winterwonderland. Duizenden lichtjes twinkelen in de straten van Disneyland Paris en in Main Street, de hoofdstraat van Disneyland Paris, dwarrelen de hele dag kleine schitterende sneeuwvlokjes naar beneden. Het roze kasteel van Doornroosje straalt als nooit tevoren en Mickey Mouse ontsteekt iedere avond persoonlijk de lichtjes van de prachtig versierde kerstboom voor het kasteel. Natuurlijk maakt onze Disneyvriend hier iedere dag weer een wervelende show van!

Disney Oud en Nieuw aanbiedingen

Tip: check de aanbieding Disney Oud en Nieuw in Disneyland Paris: kids t/m 6 jaar gratis! Ook tijdens de feestdagen mogen kids gratis slapen in de Disney hotels en gratis naar de Disney parken. Meer info: Disneyland aanbiedingen. Zo kun je goedkoop Disney Oud en Nieuw 2017 - 2018 vieren. Rond de jaarwisseling betaal je bijvoorbeeld voor 2 ouders met 2 kinderen voor 3 dagen in Disneyhotel Davy Crocket Ranch ongeveer een bedrag vanaf 235,- euro per persoon. Dit is inclusief 3 dagen entree tot beide Disneyparken en ontbijt. De overnachtigen en de park entree is voor kids t/m 6 jaar gratis.

Winter Disney

Tijdens Oud en Nieuw in Disneyland Paris geniet je ook van de spectaculaire Disney Kerst! Ieder jaar rond november verandert het hele park in één groot winterwonderland, compleet met kerstlichtjes, spetterende avondshows en te gekke kerstparades. 

Naar Disneyland Paris reizen met Oud en Nieuw

Met de auto is het ca. 5 uur rijden naar Disneyland Paris met Oud en Nieuw. Maar het kan ook anders en leuker voor je kids. Heb je bijvoorbeeld al eens overwegen om met de trein of met de bus naar Disneyland Paris te reizen? Vanaf verschillende plekken in Nederland rijden er treinen (ook rechtstreeks) en bussen naar Disneyland Parijs. Zo vermijd je files en hebben de kids onderweg veel meer ruimte om te spelen!

Met de trein naar Disneyland Paris

Met de trein naar Disneyland Paris gaat ook supersnel. Vanuit Amsterdam Schiphol en vanuit Rotterdam kun je 10x per dag op de trein naar Parijs stappen. De reis naar Parijs duurt ca. 3,5 uur en een treintickets is te boeken vanaf € 35,- p.p. Daarnaast rijden er vanuit deze stations ook treinen rechtstreeks naar Disneyland.

Met de auto naar Disneyland Paris

De Disney-hotels hebben allemaal een eigen parkeerplaats en hier kun je je auto gratis parkeren. Verblijf je in een van de hotels nabij Disneyland Paris? Dan kan je je auto parkeren op de grote parkeerplaats bij de Disneyland parken voor ca 8,- euro per dag.

Disney aanbiedingen

Goedkoop naar Disneyland? Er zijn regelmatig Disney aanbiedingen waarbij je veel euro’s kunt besparen en voordelig de magie kunt beleven!

Praktische informatie

  • Vanaf Utrecht is het ca. 5 uur reizen naar Disneyland Paris.
  • Reserveer op oudejaarsavond een plekje in een van de Disneyrestaurants als je voor Oud en Nieuw uit eten wilt gaan. Tijdens de feestdagen zijn de Disneyrestaurants heel populair en zitten ze vaak bomvol.
  • Tijdens Oud en Nieuw in Disneyland is het Disneypark (en de attracties) geopend tot 1 uur ‘s nachts. Zelfs na het feestelijke vuurwerk kun je nog in een attractie stappen!
  • Neem warme winterkleding, zoals een muts, sjaal, handschoenen en dikke sokken mee voor jezelf en voor de kinderen. Het nieuwjaarsevent is namelijk buiten en na een paar uur kan het flink koud worden! 

Deel sterren uit!

Ik geef Disney Oud en Nieuw:

Score: 4 sterren uit 26 beoordelingen

Lees minder ▴

Vergelijk aanbieders

Disneyland Paris NL
Disneyland Paris NL

De officiële website van Disneyland Paris | Disneyland Hotels

Disneyland Paris NL
Disneyland Paris NL

De officiële website van Disneyland Parijs | Disneyland tickets

Peter Langhout Reizen
Peter Langhout Reizen

Busreis arrangementen naar Disneyland Parijs

Peter Langhout Reizen
Peter Langhout Reizen

Autoreis arrangementen naar Disneyland Parijs

Top aanbiedingen Disney Oud en Nieuw

Tot 25% Disney vroegboek voordeel
Tot 25% korting + gratis ontbijt en lunch of diner

Tot 25% Disney vroegboek voordeel

Boek je Disney vakantie met korting tot 25% + per persoon per nacht gratis ontbijt en lunch of diner in je Disney Hotel of in de parken. Geldig voor aankomsten van 7 november 2019 t/m 30 september 2020, ook in de schoolvakanties. 

1
Disneyland Paris tickets
V.a. €49,-

Disneyland Paris tickets

Bestel nu voordelig je Disneyland Paris ticket en bepaal later wanneer je gaat. De Standaard Tickets blijven een jaar lang geldig en zijn verkrijgbaar voor 1, 2, 3, 4 of 5 dagen. Handig toch? 

2

Artikelen & tips van de redactie

Kerst Disney

Kerst Disney

Disney hotels

Disney hotels

Goedkoop naar Disneyland Paris

Goedkoop naar Disneyland Paris

Busreis Disneyland

Busreis Disneyland

Disneyland aanbieding

Disneyland aanbieding

Openingstijden Disneyland Parijs

Openingstijden Disneyland Parijs

Met de trein naar Disneyland Paris

Met de trein naar Disneyland Paris

Hotels nabij Disneyland Paris

Hotels nabij Disneyland Paris

Disneyland reizen

Disneyland reizen

Weekend Disneyland

Weekend Disneyland