Openingstijden Disneyland® Paris

Wanneer ga jij op avontuur in Disneyland® Paris?

29 Vakanties gevonden
  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

Wat een feest, Disneyland® Paris is 365 dagen per jaar geopend! Dat betekent dat je elke dag je favoriete Disney® Figuren kunt ontmoeten en plaats kunt nemen in je lievelingsattractie. Vet cool! De openingstijden verschillen wel per park of attractie, dus kijk voordat je vakantie wilt komen vieren goed wat de openingstijden zijn. In de zomerperiode zijn de parken ook altijd langer geopend. 

1

Openingstijden Disneyland® Paris

Disneyland® Paris bestaat uit twee thema Disney® Parken, namelijk Disneyland® Paris en Walt Disney Studios® Park. Het is mogelijk om een combinatieticket te kopen voor beide parken, of je koopt een ticket voor één van de twee parken. De parken hebben beide andere openingstijden. Om je Disney® Figuren tegen het lijf te lopen is het belangrijk de opningstijden van beide parken goed te weten.

Wanneer zijn de Disney® Parken open?
De Disney® Parken zijn 365 dagen per jaar geopend. Je kunt er iedere dag terecht binnen de vastgestelde openingstijden.

Reguliere openingstijden Disneyland® Paris 

Het Disneyland® Paris is in principe geopend vanaf 9.30 uur 's morgens. Op doordeweekse dagen is de sluitingstijd 19.00 of 20.00 uur. In de weekenden is het park tot 21.00 of 22.00 uur geopend!

Reguliere openingstijden 
Walt Disney Studios® Park is doordeweekse geopend tussen 9.30 en 18.00 uur. In de weekenden sluit het park om 19.00 uur.

Disney heeft verschillende openingstijden binnen het seizoen. Kijk voor je vertrek ook op Disneyland Park naar de openingstijden.

2

Disneyland® Paris openingstijden tijdens de zomer & feestdagen

Openingstijden in de zomer
In de zomer kun je langer van Disneyland® Paris genieten. In juli en grotendeels ook in augustus is het Disneyland® Paris tot 23.00 uur geopend. Het Walt Disney Studios® Park is op doordeweekse dagen in de zomer tot 19.00 uur geopend.

Halloween
Vlak voor en tijdens Halloween pakt Disneyland® Paris park flink uit. Er zijn ook dan een hoop magische momenten te beleven. Het park blijft dan doordeweeks langer geopend tot 22.00 en in het weekend soms zelfs nog langer!

Kerstvakantie
Voor en tijdens de kerstdagen is het altijd ontzettend druk in Disneyland® Paris, daarom worden er tijdens de kerstvakantie wisselende openingtijden gehanteerd. Vaak gaat het park medio december al rond 09.30 open en sluiten ze doordeweeks pas om 22.00 uur.
Tip: Wil je meer weten over een kerst in Disneyland® Paris? Kijk dan op onze pagina Kerst Disney.

Oud en nieuw
Op 31 december kun je oud en nieuw in Disneyland® Parken het Walt Disney Studios® Park vieren, want dan sluiten ze beiden pas om 02.00 uur hun deuren en kun je tot zo laat in enkele attracties. Ook vindt er een spectaculair oudejaarsfeest plaats. Let op: hier heb je speciale tickets voor nodig!

Magische uren voor hotelgasten!

Als je in een van de Disney® Hotels verblijft kun je buiten de openingstijden om naar bepaalde delen van beide Disney® Parken. Één uur voor opening mogen hotelgasten al het park op. Zo kun je optimaal en in rust genieten van alle bijzondere attracties. Dit geldt overigens alleen voor diegenen die een arrangement hebben geboekt waarbij verblijf in een van de Disney® Hotels en een entreeticket voor het park zijn inbegrepen. Tevens genieten bezoekers met een jaarabonnement dit voordeel.

Goedkoop naar Disneyland? Er zijn regelmatig Disney aanbiedingen waarbij je veel euro’s kunt besparen en voordelig de magie kunt beleven!

3

Openingstijden Disney Village

Disney® Village is het uitgaansgebied van Disneyland® Paris. Je vindt er vele restaurants, gezellige bars, leuke winkels gerelateerd aan Disney en films, een bioscoop. De restaurants zijn doordeweeks geopend tot 23.00 of 00.00 uur. In de weekenden sluiten de meesten pas om 01.00 uur hun deuren.

Ontbijten met Disney Figuren
Iedere ochtend van 07.30 tot 09.30 kun je met je favoriete Disney Figuren ontbijten in een restaurant in Disney Village. Begin de dag goed met een stevig ontbijt samen met Disney Figuren als Pluto, Mickey en Minnie Mouse! Deze ontbijtservice is alleen voor gasten van de Disney® Hotels.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 4.1 (11 reviews)

Door jou bekeken

Openingstijden Disneyland® Paris

Thema