Openingstijden Disneyland® Paris

25 Vakanties gevonden
 • Grootste selectie familievakanties
 • Met zorg geselecteerd door de redactie

Wat een feest, Disneyland® Paris is 365 dagen per jaar geopend! Dat betekent dat je elke dag je favoriete Disney Figuren kunt ontmoeten en plaats kunt nemen in je lievelingsattractie. Vet cool! De openingstijden verschillen wel per park of attractie, dus kijk voordat je vakantie wilt komen vieren goed wat de openingstijden zijn. In de zomerperiode zijn de parken ook altijd langer geopend. 

Top 6 vakanties

Parijs & Ile-de-France

Disney's Davy Crockett Ranch

 • Subtropisch zwemparadijs
 • Ponyrijden & Klimparcours
 • Op 15 minuten van Disneyland
Bekijk vakantie

Disney's Davy Crockett Ranch

Bekijk vakantie
Parijs & Ile-de-France

Disney's Hotel Santa Fe

 • Hotel compleet in Mexicaanse stijl
 • Meet & Greet met Disneyfiguren
 • 15 min lopen van Disneyland & gratis shuttleservice
Bekijk vakantie

Disney's Hotel Santa Fe

Bekijk vakantie
Parijs & Ile-de-France

Algonquin's Explorers Hotel

 • Binnenzwembad met piratenschip & glijbaan
 • Familiekamers voor wel 10 personen
 • Gratis shuttleservice naar Disneyland
Bekijk vakantie

Algonquin's Explorers Hotel

Bekijk vakantie
Parijs & Ile-de-France

Vienna International Magic Circus Hotel

 • Compleet in Circusthema
 • Overdekt zwembad met apart kindergedeelte
 • Shuttlebus naar Disneyland
Bekijk vakantie

Vienna International Magic Circus Hotel

Bekijk vakantie
Parijs & Ile-de-France

Disney's Sequoia Lodge

 • Op 15 minuten lopen van Disneyland
 • Binnenzwembad met glijbaan & zomers buitenzwembad
 • Kinderspeelruimte
Bekijk vakantie

Disney's Sequoia Lodge

Bekijk vakantie
Parijs & Ile-de-France

Disney's Hotel New York - The Art of Marvel

 • Overnacht in een echte Marvel omgeving
 • Binnen- en buitenzwembad & Times Square Game Arcade
 • Direct naast de Disney parken
Bekijk vakantie

Disney's Hotel New York - The Art of Marvel

Bekijk vakantie
1

Openingstijden Disneyland® Paris

Disneyland® Paris bestaat uit twee thema Disney® Parken, namelijk Disneyland® Paris en Walt Disney Studios® Park. Het is mogelijk om een combinatieticket te kopen voor beide parken, of je koopt een ticket voor één van de twee parken. De parken hebben beide andere openingstijden. Om je Disney Figuren tegen het lijf te lopen is het belangrijk de opningstijden van beide parken goed te weten.

Wanneer zijn de Disney® Parken open?
De Disney® Parken zijn 365 dagen per jaar geopend. Je kunt er iedere dag terecht binnen de vastgestelde openingstijden.

Reguliere openingstijden Disneyland® Paris 

Het Disneyland® Paris is in principe geopend vanaf 9.30 uur 's morgens. Op doordeweekse dagen is de sluitingstijd 19.00 of 20.00 uur. In de weekenden is het park tot 21.00 of 22.00 uur geopend!

Reguliere openingstijden 
Walt Disney Studios® Park is doordeweekse geopend tussen 9.30 en 18.00 uur. In de weekenden sluit het park om 19.00 uur.

Disney heeft verschillende openingstijden binnen het seizoen. Kijk voor je vertrek ook op Disneyland Park naar de openingstijden.

2

Disneyland® Paris openingstijden tijdens de zomer & feestdagen

Openingstijden in de zomer
In de zomer kun je langer van Disneyland® Paris genieten. In juli en grotendeels ook in augustus is het Disneyland® Paris tot 23.00 uur geopend. Het Walt Disney Studios® Park is op doordeweekse dagen in de zomer tot 19.00 uur geopend.

Halloween
Vlak voor en tijdens Halloween pakt Disneyland® Paris park flink uit. Er zijn ook dan een hoop magische momenten te beleven. Het park blijft dan doordeweeks langer geopend tot 22.00 en in het weekend soms zelfs nog langer!

Kerstvakantie
Voor en tijdens de kerstdagen is het altijd ontzettend druk in Disneyland® Paris, daarom worden er tijdens de kerstvakantie wisselende openingtijden gehanteerd. Vaak gaat het park medio december al rond 09.30 open en sluiten ze doordeweeks pas om 22.00 uur.
Tip: Wil je meer weten over een kerst in Disneyland® Paris? Kijk dan op onze pagina Kerst Disney.

Oud en nieuw
Op 31 december kun je oud en nieuw in Disneyland® Parken het Walt Disney Studios® Park vieren, want dan sluiten ze beiden pas om 02.00 uur hun deuren en kun je tot zo laat in enkele attracties. Ook vindt er een spectaculair oudejaarsfeest plaats. Let op: hier heb je speciale tickets voor nodig!

Magische uren voor hotelgasten!

Als je in een van de Disney® Hotels verblijft kun je buiten de openingstijden om naar bepaalde delen van beide Disney® Parken. Twee uur voor opening mogen hotelgasten al het park op. Zo kun je optimaal en in rust genieten van alle bijzondere attracties. Dit geldt overigens alleen voor diegenen die een arrangement hebben geboekt waarbij verblijf in een van de Disney® Hotels en een entreeticket voor het park zijn inbegrepen. Tevens genieten bezoekers met een jaarabonnement dit voordeel.

3

Openingstijden Disney Village

Disney Village is het uitgaansgebied van Disneyland® Paris. Je vindt er vele restaurants, gezellige bars, leuke winkels gerelateerd aan Disney en films, een bioscoop en je kunt er iedere avond genieten van de Buffalo Bill's Wild West Show. De restaurants zijn doordeweeks geopend tot 23.00 of 00.00 uur. In de weekenden sluiten de meesten pas om 01.00 uur hun deuren.

Ontbijten met Disney Figuren
Iedere ochtend van 07.30 tot 09.30 kun je met je favoriete Disney Figuren ontbijten in een restaurant in Disney Village. Begin de dag goed met een stevig ontbijt samen met Disney Figuren als Pluto, Mickey en Minnie Mouse! Deze ontbijtservice is alleen voor gasten van de Disney® Hotels.

Lunch/diner in cafe Mickey
Van 12.00 tot 23.00 uur is cafe Mickey geopend. Je kunt er dan heerlijk lunchen of dineren. 's Middags zijn de Disney Figuren van 12.15 tot 15.00 uur aanwezig, zodat je gezellig samen met hen kunt lunchen. 's Avonds komen ze rond de klok van 19.00 weer terug om te dineren. Ze blijven tot ongeveer 22.00 uur. Wat een feest!

4

Adres Disneyland® Paris

Disneyland Parijs
Avenue du Parc
77777 Chessy
Frankrijk

Houd er rekening mee dat het mogelijk is dat sommige attracties gesloten kunnen zijn wegens renovatie. Via de volgende link voor de openingstijden. 

Disney aanbiedingen

Goedkoop naar Disneyland? Er zijn regelmatig Disney aanbiedingen waarbij je veel euro’s kunt besparen en voordelig de magie kunt beleven!

 

5

Plan je bezoek aan Disneyland® Paris zorgvuldig

Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd bij heropening, afhankelijk van de ontwikkeling van de gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Promotiematerialen laten de huidige operationele richtlijnen en veiligheids- en gezondheidsmaatregelen (zoals het verplicht dragen van een mondkapje voor gasten vanaf 6 jaar en afstandsmaatregelen) niet zien. Volgens de aankondigingen van de Franse overheid is een coronabewijs (pass sanitaire) nodig voor toegang tot het hele resort, inclusief de Disney® Hotels, Disney's Davy Crockett Ranch en Disney Village, voor gasten vanaf 12 jaar en ouder. Deze maatregel is niet van toepassing voor kinderen t/m 11 jaar. Kijk op DisneylandParis.com voor belangrijke details die je moet weten voor je bezoek.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 3.2 (6 reviews)

Door jou bekeken

Openingstijden Disneyland® Paris

Thema