Goedkoop naar Disneyland Paris

Goedkoop naar Disneyland Paris

Wil je zo goedkoop mogelijk naar Disneyland Paris? Vergelijk dan onze 'goedkoop naar Disneyland' tips voor een weekendje Disney, want je vakantie naar Disneyland Paris hoeft niet onbetaalbaar te zijn!  Lees meer

Goedkoop naar Disneyland Paris? Het kan echt! Hoe? Op deze pagina vind je een aantal handige budgettips.

Tip 1: Boek een Disney aanbieding

Onze eerste tip: wil je goedkoop naar Disneyland Paris? Kijk dan eens welke aanbiedingen er te boeken zijn. Samen met haar partners heeft Disneyland regelmatig leuke aanbiedingen, die je een hoop geld kunnen schelen. Vergelijk de verschillende aanbiedingen wel altijd goed met elkaar. Bij sommige aanbiedingen krijg je bijvoorbeeld wel korting op je overnachtingen maar geen toegangskaarten voor de Disney Parken, terwijl je bij de andere aanbiedingen geen korting krijgt op je verblijf maar wel gratis parkentree. Op de pagina Disneyland aanbiedingen vind je altijd een up-to-date overzicht van de meest recente aanbiedingen. Zo vind je gemakkelijk de aanbieding die het best bij je past.

Tip! Houd bij het kiezen van de meest geschikte aanbieding ook rekening met je reissamenstelling. Ga je met veel kinderen, dan kom je bij een aanbieding met een hoge korting vaak het voordeligst uit. Gaan er meerdere volwassenen mee, of kids die ouder zijn dan 11 jaar, dan haal je ook veel voordeel uit gratis toegangskaarten voor de Disney Parken. 

Tip 2: Kies een Disney arrangement

Als je naar Disneyland Paris gaat kun je de reis, het verblijf en toegang tot de parken apart kopen, maar het is vaak goedkoper om te kiezen voor een arrangement. Bovendien haken de arrangementen vaak in op leuke kidsthema’s, zoals Halloween, Kerst of de nieuwste Disney films. Bij Disneyland Paris NL, de officiële aanbieder van reizen naar Disneyland, vind je bijna het hele jaar leuke arrangementen, maar vaak zijn er ook voordelige arrangementen te vinden in het aanbod van andere reisorganisaties.

Disney arrangementen zijn er in alle soorten en maten. Autoreizen en busreizen naar Disneyland® Paris, met één of meerdere dagen toegangen tot de parken, hotels vlakbij de parken of in Paris. Je vindt gegarandeerd een arrangement dat bij je past! Ook zijn er verschillende Disney auto- en trein arrangementen van De Jong Intra te boeken. 

Tip 3: Bespaar op het vervoer

Vanuit Utrecht is het een kleine 500 kilometer naar Disneyland Paris. Als het verkeer een beetje meezit, kun je met de auto binnen 5 uurtjes (exclusief rustpauze) in Disneyland zijn. Houd er wel rekening mee dat je voor de autoreis zelf, aan brandstof, tol en parkeergeld, al een aardig bedrag kwijt bent. Afhankelijk van met hoeveel personen je reist en je de reiskosten kunt delen, kan het soms een hoop geld schelen om met de bus of trein te gaan.

Met de bus naar Disneyland Paris

Hoe makkelijk is het om je gewoon te laten rijden naar Disneyland Paris? Oad Reizen en Peter Langhout Reizen hebben speciale busarrangementen samengesteld inclusief entree. 

Met de trein naar Disneyland Paris

In plaats van met de auto of de bus, kun je natuurlijk ook met de trein naar Disneyland Paris! Negen keer per dag kun je met de Thalys naar Disneyland, vanaf Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal als je reist met NS Hispeed. Binnen nog geen 3,5 uur ben je dan in Parijs. Vanuit daar is het nog zo’n half uur naar Disneyland met de RER richting Marne-la-Vallée/Chessy. De prijs is afhankelijk van de datum en het tijdstip waarop je reist. Het is wel aan te raden op tijd te boeken, wil je een goede plek bemachtigen. Gelukkig kun je je treinkaartjes al vanaf 3 maanden van te voren reserveren. Liever een compleet Disney arrangement inclusief treinreis? Die vind je bij De Jong Intra. Inclusief verblijf in een hotel of op een camping op maximaal 20 kilometer van Disneyland Parijs. 

Tip 4: Kies een partnerhotel

Zoek je een hotel bij Disneyland, dan kun je kiezen voor drie verschillende categorieën. 1) De Disneyland Hotels, ofwel de eigen hotels van Disneyland Paris. 2) Hotels vlak bij Disney: de zogenaamde partnerhotels. Of 3) Hotels in de buurt van Disneyland Paris. Disneyland Paris heeft 7 eigen hotels. Stuk voor stuk schitterende adresjes om in weg te dromen, maar vanwege de ligging (op loopafstand van of pal naast de poorten van Disneyland Paris) zijn ze wel aardig prijzig. Wil je goedkoop naar Disneyland Paris, dan is het aan te raden te kiezen voor een van de adresjes die door Disneyland zelf zijn uitgekozen als officiële partnerhotels. Deze hotels liggen iets verder van de Disney Parken, maar hebben wel een magische Disneysfeer én een gratis shuttleservice naar de Disney Parken.

Dit zijn de Disney Partnerhotels

Tip 5: Logeer op een camping vlak bij Disneyland Paris

Ga je in de zomermaanden naar Disneyland Paris? Dan is het natuurlijk ook een optie te kiezen voor een camping in de buurt. Dat is niet alleen in de meeste gevallen eens stuk goedkoper, het is ook nog eens hartstikke leuk voor kids. Want wat is er nu leuker dan een vakantie waarin je de vakantiepret op de camping kunt combineren met een dagje Disneyland Paris? Hier vind je leuke campings in de buurt van Disneyland Parijs

Praktische informatie

Vanaf Utrecht is het ca. 5 auto-uren rijden naar Disneyland Paris. Vanuit Amsterdam Rotterdam kun je met de trein in ca. 4 uur naar Disneyland reizen. Ga je met de bus naar Disneyland Paris, dat duurt vanaf de grens ca. 5 a 6 uur.

 

Deel sterren uit!

Ik geef Goedkoop naar Disneyland Paris:

Score: 4 sterren uit 24 beoordelingen

Lees minder ▴

Vergelijk aanbieders

Disneyland Paris NL
Disneyland Paris NL

De officiële website van Disneyland Parijs | Aanbiedingen

Disneyland Paris NL
Disneyland Paris NL

De officiële website van Disneyland Parijs | Disneyland tickets

Peter Langhout Reizen
Peter Langhout Reizen

Busreis arrangementen naar Disneyland Parijs

Peter Langhout Reizen
Peter Langhout Reizen

Autoreis arrangementen naar Disneyland Parijs

Top aanbiedingen Goedkoop naar Disneyland Paris

Disney lente, zomer en herfst aanbieding
Tot 25% korting + € 100 zakgeld

Disney lente, zomer en herfst aanbieding

Boek vóór 10 juli je Disney vakantie met aankomst van 26 april t/m 6 november 2019 en ontvang tot 25% korting + € 100 zakgeld om te besteden in de winkeltjes en restaurants. Incl. verblijf in een Disney Hotel of Disney Nature Resort en toegang tot de parken.

1
Disneyland Paris tickets
V.a. €49,-

Disneyland Paris tickets

Bestel nu voordelig je Disneyland Paris ticket en bepaal later wanneer je gaat. De Standaard Tickets blijven een jaar lang geldig en zijn verkrijgbaar voor 1, 2, 3, 4 of 5 dagen. Handig toch? 

2

Artikelen & tips van de redactie

Busreis Disneyland

Busreis Disneyland

Disneyland aanbieding

Disneyland aanbieding

Campings in de buurt van Disneyland Parijs

Campings in de buurt van Disneyland Parijs

Met de trein naar Disneyland Paris

Met de trein naar Disneyland Paris

Hotels nabij Disneyland Paris

Hotels nabij Disneyland Paris

Disneyland reizen

Disneyland reizen

Disneyland arrangement

Disneyland arrangement