Hotel l'Elysée Val d'Europe

  • Gratis shuttleservice naar Disneyland
  • Vlakbij SEA LIFE Aquarium
  • Grote familiekamers & veel babyfaciliteiten

Vind de beste prijs voor Hotel l'Elysée Val d'Europe

Officieel Partnerhotel Disneyland Paris

Familiehotel l’Elysée Val d’Europe is ideaal zowel kleine als grote gezinnen. De kamers zijn van alle gemakken voorzien en een kinderbedje en kinderstoel zijn in het hotel aanwezig. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de ‘Children’s Corner’, compleet voorzien met speelgoed en tv-scherm met cartoons! Er is een babysitservice beschikbaar bij het hotel. Met de gratis shuttlebus ben je zo in Disneyland Parijs! Maar dit hotel ligt ook vlakbij het Val d’Europe winkelcentrum en SEA LIFE Aquarium! Genoeg te doen dus!

Kinderanimatie

Naast al het vermaak in de waanzinnige Disney® Parken kunnen de kinderen hun fantasie de vrije loop laten gaan in de ‘Children’s Corner’ van het hotel, met speelgoed en TV waar cartoons op te zien zijn! Het hotel is zelds ideaal voor tieners. Welke puber wil er nou niet onbeperkt in en uit Disneyland kunnen lopen?

Op vakantie met baby en/of kleine kinderen

Voor kleine kinderen zijn er een hoop faciliteiten bij dit hotel. Zo kan je bijvoorbeeld kinderbedje of kinderstoel bijhuren. Ook is er een babysitservice aanwezig(tegen betaling).

Verblijf

Dit hotel is perfect voor grote en kleine gezinnen. In de standaardkamers kunnen drie of vier mensen comfortabel slapen, met een 2-persoonsbed en twee slaapbanken.
Heb je een groot gezin? Dan is dat geen probleem. Er kunnen kamers met elkaar verbonden worden. Zo is er voor maximaal zes personen genoeg ruimte.

In de buurt van Hotel l'Elysée Val d'Europe

Reviews 0 Hotel l'Elysée Val d'Europe

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor Hotel l'Elysée Val d'Europe

Foto's 8 Hotel l'Elysée Val d'Europe

Door jou bekeken

Hotel l'Elysée Val d'Europe

Accommodatie