Disneyland® Paris herfstvakantie 2023

Je herfstvakantie wordt magisch in Disneyland® Paris

29 Vakanties gevonden
  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

Zin in een grrrruwelijk magische herfstvakantie? Disneyland® Paris staat dan helemaal in het teken van Halloween! Spoken dwalen door Main Street, U.S.A.®. Dat wordt griezelen geblazen tijdens Halloween 2023! Van begin oktober tot en met begin november 2023 kun je weer gezellig komen griezelen in de beide Disney® Parken samen met de lieve Disney® Figuren als Mickey en Donald en natuurlijk ook alle schurken!

Verhalen die je wilt lezen 1

Nieuws

MERCI! Halloween en Kerst keren terug in Disneyland® Paris

1

Herfstvakantie Disneyland® Paris

In de herfstvakantie naar Disneyland®Paris? Goed idee! Want dan staat het meest betoverende pretpark van Europa helemaal in het teken van Halloween! En dit jaar wordt Halloween in Disneyland® Paris extra cool. De ochtenden beginnen vrolijk met kleurrijke pompoenen, maar in de loop van de dag wordt de sfeer grimmiger en nemen gniffelende schurken het park over. Durf jij op de foto met de gemene Maleficent of een bezoekje te brengen aan Jack & Sally op het mysterieuze kerkhof? Of swing je liever mee tijdens de vrolijke parade van Mickey, Minni en alle andere Disney® vrienden? It’s up to you!

De herfstvakantie valt in 2023 op 14 oktober t/m 22 oktober 2023 voor de regio Midden & Zuid. Regio Noord heeft herfstvakantie van 21 tot en met 29 oktober 2023.

2

Mickey’s Not So Scary Halloween Party

De Disney® Figuren hebben besloten om speciaal voor de gasten van Disneyland® Paris een parade te organiseren met de herfst als inspiratiebron. En dat zie je overal terug! Natuurlijk hebben je Disney® vrienden zich in hun allermooiste herfstkostuums gestoken. En wat dacht je van de vrolijke pompoenen en schitterend gekleurde herfstbladeren. Alle Disney® Figuren zijn van de partij om het oogstfeest mee te vieren. Van de Drie Kleine Biggetjes tot Karel Paardepoot en Clarabella Koe. En natuurlijk mogen ook Donald, Micky, Minnie en Katrien niet ontbreken.

Tip met kleine kids: zoek op tijd een plekje langs de route van de parade zodat de kids het goed kunnen zien.

3

Herfstvakantie met de Disney Schurken

Een Halloween Party is natuurlijk niet compleet zonder de Disney® Schurken. Sta oog in oog met Cruella de Vil, Jafar, Kapitein Haak en de Hartenkoningin bij hun optreden bij het Sprookjeskasteel. Elke middag worden de moedigste gasten uitgenodigd om naast de Disney® Schurken te poseren. Durf jij het aan? De gemene Maleficent spreekt iedere dag een vloek uit over het Disneyland® Park. Ze neemt de binnenplaats van het Kasteel van Doornroosje over en doopt deze om tot Maleficent’s Court: een duistere plek, compleet begroeid met een reusachtige struik vol doornen. Alleen echte durfallen - zoals onze Detectives - maken hier een stop voor een onheilspellende foto.

4

Goofys snoepjesmachine

Halloween zou niet hetzelfde zijn zonder snoepjes. Toch? Ken jij Goofys magische snoepjesmachine nog? Dit gekke apparaat verspreid de hele herfstvakantie in Disneyland® Park een betoverende rook over Town Square. Wie weet komt Goofy zelf ook wel even langs om te kijken of alles in orde is. Een ideaal moment voor een mooie foto en dé kans om hem zijn geheime snoepjesingrediënt te ontfutselen.

Griezelen met Jack en Sally

Houd jij wel van lekker griezelen en beschik je over stalen zenuwen? Dan mag een bezoekje aan Jack & Sally niet ontbreken. Het beroemde koppel uit The Nightmare Before Christmas nodigt je uit voor een huiveringwekkende ontmoeting op het griezelige kerkhof.

 

5

Disney's Halloween Party

Beleef het hoogtepunt van het Halloween seizoen tijdens Disney's Halloween Party met extra entertainment, shows, attracties en Disney® Figuren voor de hele familie op 31 oktober 2023 in het Disneyland® Park! Kids - en papa's en mama's - kunnen verkleed komen en Disneyland® Park zorgt voor een gruwelijk gezellige sfeer. Extra tof is dat de meeste attracties open blijven, zodat je extra lang van je bezoek aan Disneyland® Paris kunt genieten. Naast attracties en vele ontmoetingen met Disney® Figuren én schurken zijn er o.a. ook exclusieve shows, een parade en twee DJ Party's te zien.

Let op: je hebt hier speciale tickets voor nodig. Gasten met een ticket voor het avond- en nachtprogramma hebben vanaf 17:00 uur toegang tot het Disneyland® Park en dienen hun ticket om te wisselen voor een polsbandje.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 3.6 (15 reviews)

Door jou bekeken

Disneyland® Paris herfstvakantie 2023

Thema