Disney Betoverende Kerst

Geniet van 11 november t/m 7 januari van de kerstmagie in Disneyland® Paris

30 Vakanties gevonden
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Ho ho ho! Het is kerst in Disneyland® Paris! Van 11 november 2023 t/m 7 januari 2024 is het park gehuld in sneeuw, duizenden lichtjes en gezellige kerstkleurtjes. Vanaf deze datum keert de spetterende Disney® Betoverende Kerst terug. Geniet vanaf 11 november weer van de giga kerstboom van 24 meter hoog op Town Square en de prachtige kerstversiering in de beide Disney® Parken. En ontmoet de kerstman in zijn kerstdorp of vier een spetterend Oud & Nieuw in Main Street, U.S.A.®! 

Ik ben op zoek naar... 6

30 jaar Disneyland Paris

Disneyland aanbieding

Disneyland® Paris tickets

Goedkoop naar Disneyland Paris

Partner Hotels Disneyland® Paris

Hotels in de buurt van Disneyland Paris

Verhalen die je wilt lezen 2

Nieuws

Betoverend nieuw muzikaal avontuur met Pixar in Disneyland® Paris!

Nieuws

MERCI! Halloween en Kerst keren terug in Disneyland® Paris

1

Disneyland® Paris kerst 2023

Kijk je ernaar uit om deze kerst extra speciaal te vieren? Mickey, Donald en de kerstman hebben er al zin in! Kom naar Disneyland® Paris en beleef de schitterende magie van het kerstseizoen van 11 november 2023 t/m 7 januari 2024. Bezoek de Disney® Parken in een wonderbaarlijke wintersfeer en ontmoet Disney® Figuren in hun vrolijkste kerstoutfits. Dit is de perfecte plek om samen een hartverwarmende en onvergetelijke vakantie te beleven. Check de waanzinnige winterwonderland parade met al je favoriete helden en geniet van de mooie shows. Bij Disneyland® Paris beleef je een spectaculaire kerst! Vier kerstmis in Parijs! 

De kerstvakantie 2023 is voor heel Nederland van 23 december 2023 t/m 7 januari 2024.

2

Kerst in Disneyland® Paris: Kijk je ogen uit in het magische winterwonderland

Deel tijdens kerst magische momenten in Disney's betoverende winterwonderland. Gedurende de kerstperiode is het park omgetoverd in een magisch winterwonderland. Voel de extra speciale feestsfeer in de schitterend versierde straten van het Disneyland® Park, ontmoet vrolijke Disney® Figuren en bewonder de magische verlichting van de reusachtige kerstboom op Town Square. Deze boom is zo groot dat je er gewoon onderdoor kunt lopen, wow! En als je goed kijkt, kun je zelfs sneeuw zien dwarrelen in Main Street, U.S.A.®. Dat wordt hoe dan ook een witte kerst in Disneyland® Paris!

3

Kerst Disney® Figuren

Vier kerst met je favoriete Disney® Figuren. De magie van het kerstseizoen komt meer dan ooit tot leven wanneer je Donald en Mickey en al hun vrienden ontmoet in hun feestelijke kerstoutfits. Vergeet zelf ook niet om je mooiste kerstmuts op te zetten tijdens een bezoek aan Disneyland® Paris. Wens Mickey, Donald, Goofy en al je andere favoriete Disney® Figuren de allerfijnste feestdagen en trek je vrolijkste gezicht voor unieke foto's. Je kunt zelfs een selfie maken met de Kerstman en hem je liefste wensen toevertrouwen. Ho-ho-ho, merry Christmas! Let op: de Kerstman is er tot en met 25 december.

4

Show je Christmas Moves bij Mickey's Dazzling Christmas Parade!

Ook dit jaar bezoekt de Kerstman weer samen met zijn elfjes het Disneyland® Park. De slee van de Kerstman is ook dit jaar weer prachtig versierd met zes grote rendieren en een mega teddybeer. Vrolijke Disney® Figuren, zoals Mickey Mouse, Goofy, Donald Duck en Knabbel en Babbel … ze lopen allemaal gezellig mee in de parade. Heb je de spectaculaire parade net gemist? Niet getreurd, de magische Mickey's Dazzling Christmas Parade! trekt namelijk meerdere malen per dag door Main Street, U.S.A.®.

BestViewTip: Voor gezinnen met kleine kids (lees nog in een buggy) is het slim om wel een beetje op tijd - dertig minuten voor aanvang - een plekje te zoeken langs de route. Show Mickey en al zijn vriendjes je beste Christmas Dance Moves!

Muziekshow Let's Sing Christmas

Breng zeker ook een bezoek aan de muziekshow Let's Sing Christmas. Kom in de kerstsfeer en zing mee met Mickey, Minnie, Donald, Katrien en Goofy tijdens deze magische muziekshow. Houd je ogen goed geopend: de Disney® Figuren hebben nog meer vrolijke kerstverrassingen voor je in petto!

5

Disney Village: vier kerst op de kerstmarkt

Wil je nog langer van de kerstmagie genieten? Verleng de kerstmagie met een bezoek aan Disney® Village, waar boetieks en restaurants met kleurige verlichting en fonkelende kerstversieringen nog open zijn na het sluiten van de Disney® Parken en waar prachtige houten chalets heerlijke zoete en hartige lekkernijen bieden tijdens Disney's Betoverende Kerst. Yum! Heerlijk opwarmen aan een warme chocomel. Neem zeker ook een kijkje bij de giga Lego winkel, zeg 'Hoi' tegen Tracy de pratende boom en durf jij een kijkje te nemen bij de olifant in het Rainforest Café of de bewegende slang in de shop? Of neem een kijkje op het Food Festival L'Hiver Gourmand, van 10 november 2023 t/m 17 maart 2024 in het Disneyland® Park en het Walt Disney® Studios Park.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Disney Betoverende Kerst

Thema