Kerst Disney

Kerst Disney

Ho ho ho! Het is kerst in Disneyland Paris! Van 11 november 2017 t/m 7 januari 2018 is het park gehuld in sneeuw, duizenden lichtjes en gezellige kerstkleurtjes. Ontmoet de Kerstman in zijn kerstdorp of vier een spetterend Oud & Nieuw in Main Street! Lees meer

Ben jij klaar voor een magische kerst met al je Disneyvrienden? Mickey, Donald en de Kerstman hebben er al zin in! In november 2017 begint de kerstviering in Disneyland Paris en dan verandert het hele park in één groot winterwonderland vol lichtjes en gezellige kerstkleurtjes. En natuurlijk wachten je ook te gekke nieuwe kerstshows en -parades! Ontmoet de Kerstman en Kwik, Kwek en Kwak tijdens de Kerstparade en check ook de supercoole Disney Dreams! of Christmas-show, met daarin Olaf de sneeuwman uit de film Frozen. Bij Disneyland Paris beleef je een spectaculaire kerst!

Kerst Disney - De Kerst Parade

Ook dit jaar bezoekt de Kerstman weer samen met zijn elfjes het Disneyland Park. De slee van de Kerstman is ook dit jaar weer prachtig versierd en de Kerstman wordt omringd door stoere speelgoedsoldaatjes, vrolijke poppen en ander speelgoed dat op magische wijze tot leven is gekomen! Heb je de spectaculaire parade net gemist? Niet getreurd, de magische Kerst Disney Parade trekt namelijk meerdere malen per dag door Main Street, U.S.A.! Natuurlijk zijn ook jouw favo Disney-eendjes Kwik, Kwek en Kwak ook van de partij. Zij rijden met de Kerst Parade mee om alle bezoekers een fantastisch kerstfeest te wensen. Dus dans, spring en swing lekker mee op de feestelijke klanken van de kerstmuziek. Spot de Kerstman in zijn kleurrijke slee en vier samen met zijn trouwe elven en de houten speelgoedsoldaatjes een magische Kerst in Disney!

Kerst Disney - Disneyhelden en de Kerstman

Als het kerst is trek je je aller-allermooiste kleren aan, dus ook de Disney figuren hebben voor dit seizoen hun spetterende kerstkostuums weer uit te kast gehaald. Met een grote lach staan ze klaar om alle bezoekers te begroeten. Je kunt zelfs met ze op de foto! Of ga op de foto met de Kerstman! De Kerstman heeft dit jaar zijn eigen kerstdorp in het hart van Disneyland Paris, waar hij de verlanglijstjes van kinderen én volwassenen in ontvangst neemt.

Magische Kerst Disney shows en attracties

Disney zou Disney niet zijn als ze niet een paar betoverende nieuwe kerstshows voor je in petto hadden. Deze magische shows en parades kun je dit jaar bewonderen!

Disney Dreams! of Christmas

In Disneyland Paris eindigt elke avond met de meest spectaculaire show ooit: Disney Dreams! In deze megagrootse show geniet je van duizenden lichtjes, schitterende kleuren en magie. Met unieke special effecten worden er beelden geprojecteerd op het Kasteel van Doornroosje en wordt een uniek spectakel gecreëerd. Dit jaar is er een speciale kerst-editie: Disney Dreams! of Christmas! In deze show maak je kennis met Olaf, de grappige sneeuwman uit de nieuwste Disney-film Frozen, en word je uitgenodigd om feestelijke kersttradities van over de hele wereld mee te vieren. De beroemdste Disneyhelden, van Bambi tot Sneeuwwitje, komen tot leven in de projecties op het Kasteel en je zult zelfs je vrienden uit Toy Story zien in een bijzondere versie van het balletstuk De Notenkraker! Je zult je afvragen: ‘Droom ik nu of is dit écht?!’.

Royal Christmas Wishes

Kerst wordt pas écht magisch met duizenden fonkelende lichtjes. En daarvoor zit je in Disneyland natuurlijk helemaal goed. Dit jaar is aan Pinokkio en zijn vriendje Japie Krekel gevraagd om elke avond de kaarsjes in de gigantische en prachtig versierde kerstboom aan te steken. Deze kerstboom is wel 24 meter hoog en torent hoog boven Town Square uit. Iedere avond steken Pinokkio en Japie in de speciale Royal Christmas Wishes-show de lichtjes in de kerstboom aan.

Disney Magic on Parade

Nog zo'n magische attractie is Disney Magic on Parade. Tijdens deze betoverende parade, die geleid wordt door de Kerstman, spot je in de gigagrote winterwagens al je Disneyvrienden. Je maakt zelfs kennis met Olaf de sneeuwman en de heldinnen Elsa en Anna uit de nieuwe film Frozen; zij delen een wagen met de figuren uit Rapunzel.

Magisch Disney Kerst diner

Wil je kerst vieren samen met al je Disneyvrienden? Op 24 en 31 december biedt Disneyland Paris speciale diners aan, waar je de knotsgekke Disneyfiguren ‘in real life’ ontmoet. Smul samen met je favoriete sprookjesfiguren van het kerstbuffet dat klaarstaat in Disney Hotel New York en Disney’s Newport Bay Club. Op andere dagen kun je aanschuiven bij de andere restaurants in het resort, waar ook extra feestelijke diners op het menu staan.

Tip: De Disney kerstdiners zijn erg populair, dus het is verstandig om vooraf een plekje te reserveren!

Oud & Nieuw in Disneyland Parijs

Wie op 31 december in Kerst Disney is, beleeft een werkelijk adembenemende jaarwisseling. Als de klok 12 uur slaat in Disneyland Parijs verlicht een schitterend schouwspel van vuurwerk de lucht boven het Kasteel van Doornroosje. Wil jij de jaarwisseling dit jaar ook wel eens héél bijzonder ervaren? Vier dan Oud & Nieuw in Disneyland Parijs! Ontdek de speciale shows, duizenden twinkelende lichtjes, neerdwarrelende sneeuw in Main Street en het mooiste vuurwerk dat je ooit hebt gezien. Je kunt je jaar eigenlijk niet beter beginnen dan met deze onvergetelijke ervaring. 

Disney aanbiedingen

Natuurlijk houden wij het hele jaar door de beste Disney aanbiedingen voor je bij. Zo vind je altijd wel een leuke aanbieding of arrangement waarbij je veel euro’s kunt besparen en voordelig de magie kunt beleven!

Praktische informatie

Vanaf Utrecht is het ca. 5 auto-uren rijden naar Disneyland Paris. Vanuit Amsterdam en Rotterdam kun je met de trein in ca. 4 uur naar Disneyland reizen.

Deel sterren uit!

Ik geef Kerst Disney:

Score: 4 sterren uit 18 beoordelingen

Lees minder ▴

Vergelijk aanbieders

Disneyland Paris NL
Disneyland Paris NL

De officiƫle website van Disneyland | Disney's betoverende kerst

Disneyland Paris NL
Disneyland Paris NL

De officiƫle website van Disneyland | Disney tickets

Peter Langhout Reizen
Peter Langhout Reizen

Busreis arrangementen naar Disneyland Parijs

Peter Langhout Reizen
Peter Langhout Reizen

Autoreis arrangementen naar Disneyland Parijs

Top aanbiedingen Kerst Disney

Disneyland Paris tickets
V.a. €49,-

Disneyland Paris tickets

Bestel nu voordelig je Disneyland Paris ticket en bepaal later wanneer je gaat. De Standaard Tickets blijven een jaar lang geldig en zijn verkrijgbaar voor 1, 2, 3, 4 of 5 dagen. Handig toch? 

1

Artikelen & tips van de redactie

Disney hotels

Disney hotels

Goedkoop naar Disneyland Paris

Goedkoop naar Disneyland Paris

Disney Oud en Nieuw

Disney Oud en Nieuw

Busreis Disneyland

Busreis Disneyland

Disneyland aanbieding

Disneyland aanbieding

Campings in de buurt van Disneyland Parijs

Campings in de buurt van Disneyland Parijs

Openingstijden Disneyland Parijs

Openingstijden Disneyland Parijs

Met de trein naar Disneyland Paris

Met de trein naar Disneyland Paris

Hotels nabij Disneyland Paris

Hotels nabij Disneyland Paris

Disneyland reizen

Disneyland reizen

Weekend Disneyland

Weekend Disneyland