Met de trein naar Disneyland® Paris

Met de trein naar Disney? Goed idee!

29 Vakanties gevonden
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Een treinreis naar Disneyland® Paris is snel, gezellig en goedkoop! Met de trein naar Disneyland® Paris is een reis van ongeveer 5 uurtjes en het station ligt naast de ingang van Disneyland® Paris! Stap samen je gezin op de trein en begin relaxt aan je magische avontuur in Disneyland® Paris!

Verhalen die je wilt lezen 1

Nieuws

Betoverend nieuw muzikaal avontuur met Pixar in Disneyland® Paris!

1

Met de trein naar Disneyland® Paris

Een treinreis naar Disneyland® Paris is comfortabel en over het algemeen sneller dan met het vliegtuig. En bovendien goedkoop. Een treinkaartje Disneyland® Paris is al te boeken v.a € 35,- en je stapt uit in het hart van Disneyland® Paris bij het station Marne-la-Vallée! Van daaaruit loop je zo naar de ingang van het park.

Disneyland® Paris met de trein - Thalys trein naar Parijs

De Thalys is dé hogesnelheidstrein voor dagelijkse verbindingen tussen Nederland en Frankrijk. De Thalys brengt je vanaf Amsterdam in 3 uur en 50 minuten direct naar Paris. Voor een treinreis Disneyland® Paris met de Thalys kun je opstappen op Amsterdam Centraal en van daaruit direct doorreizen naar Disneyland® Paris. Een treinreis Disneyland® Paris met de Thalys is er vanaf € 35,-. Kids tot 3 jaar reizen gratis en kids tot 11 jaar reizen voor € 15 tot € 30 euro, afhankelijk van de plek in de trein.

Kids Vakantiegids Tip: Wees flexibel met een treinreis Disneyland® Paris: Wanneer je flexibel kunt zijn in je vertrekdagen met een treinreis Disneyland® Paris, klik dan even heen en weer naar 'een dag eerder' of 'een dag later'. Zo zul je zien dat de prijzen erg kunnen schelen, tickets voor maandag, dinsdag en woensdag zijn vaak goedkoper dan bijvoorbeeld op een vrijdag, zaterdag of zondag. Reserveren is verplicht. 

2

Baby aan boord

Gaat de baby ook mee met de trein de trein naar Disneyland® Paris? Geen probleem! Aan boord van de trein naar Disneyland® Paris is er een babyverzorgingsruimte met aankleed kussen, wastafel en flessenwarmer.

Bagage naar een van de Disney® Hotels

Met de Disney Express service kun je bij aankomst op het station meteen richting de parken zonder dat je eerst naar het hotel hoeft om in te checken en je bagage weg te brengen. Geef voor vertrek aan dat je van deze service gebruik wilt maken. Op het station bij Disneyland® Paris kun je je spullen afgeven in ruil voor je toegangstickets. En voor de terugweg kun je je spullen hier ook gewoon eerst weer laten stallen, zodat je eerst nog van Disneyland® Paris kunt genieten!

Kids Vakantiegids Tip: bekijk voor voordelige vakanties naar Disneyland® Paris ook eens onze pagina's 'Goedkoop naar Disneyland' en 'Disneyland aanbieding'. 

3

Arrangement De Jong Intra

Bij De Jong Intra vind je verschillende arrangementen. De treinarrangementen van De Jong Intra zijn al inclusief treinticket en naar keuze ook inclusief entree van Disneyland® Paris. De Jong Intra biedt naast de Partner Hotels Disneyland® Paris ook verschillende hotels en appartementen aan, allemaal op korte afstand van Disneyland® Paris. Vanaf de partnerhotels gaat zelfs een gratis shuttlebus naar Disneyland® Paris.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Met de trein naar Disneyland® Paris

Thema