Met de trein naar Disneyland Paris

Met de trein naar Disneyland Paris

Een treinreis naar Disneyland Paris is snel, gezellig en goedkoop! Met de trein naar Disneyland Paris is een reis van ongeveer 5 uurtjes en het station ligt naast de ingang van Disneyland Paris! Kids Vakantiegids heeft de opties voor je in kaart gebracht. 

Disney trein arrangementen

Bij Vrij Uit vind je voordelige en handige Disney treinreis arrangementen vanaf 2 dagen (1 overnachting, inclusief 2 dagen entree). Je overnacht in een hotel in de buurt van Disneyland met shuttleservice naar de Disney parken. Dit arrangement is ook te boeken voor 2  en 3 overnachtingen. Bij 2 nachten heb je dan 3 dagen entree en bij 3 nachten, 4 dagen entree.
Deze Disney treinarrangementen voor 2 dagen met 1 overnachting kun je boeken vanaf €194,- per persoon.  

Naar Disneyland Paris met NS Hispeed

Een treinreis naar Disneyland Paris is comfortabel en over het algemeen sneller dan met het vliegtuig. Maak je een treinreis Disneyland Paris dan stap je uit in het hart van Disneyland Paris bij het station Marne-la-Vallée! Naar Disneyland Paris met de trein is niet alleen gezellig, comfortabel en snel, maar ook goedkoop. Bij NS International (voorheen NS Hispeed) kun je al een kaartje Disneyland Paris boeken v.a € 45,-.

Wanneer je vanuit Nederland een treinreis Disneyland Paris maakt heb je 2 opties:

 1. Met de Thalys naar Disneyland Parijs.
 2. Een treinreis naar Disneyland Parijs met de TGV .

Disneyland Paris met de trein - Thalys trein naar Parijs (2 overstappen)

De Thalys is dé hogesnelheidstrein voor dagelijkse verbindingen tussen Nederland en Frankrijk. De Thalys brengt je vanaf Amsterdam in 3 uur en 17 minuten direct naar Paris. Voor een treinreis Disneyland Paris met de Thalys kun je opstappen op Amsterdam Centraal, Amsterdam Schiphol of Rotterdam Centraal. Je komt aan in Paris Gare du Nord. Vanaf daar neem je de metro naar Chatelet Les Halles waar je overstapt op de RER trein naar Disneyland Resort Paris. Tickets voor de RER zijn niet inbegrepen in de prijs maar deze kun je kopen aan boord van Thalys in het barrijtuig, maar ook op station Gare du Nord.  Een treinreis Disneyland Paris met de Thalys is er vanaf € 35,-.

Disneyland Parijs met de trein - TGV trein direct naar Disney (1 overstap)

Gemakkelijker is de TGV trein naar Disneyland. Je stapt in Nederland (Amsterdam, Schiphol, Den Haag, Rotterdam, Dordrecht en Roosendaal) op de Thalys tot Brussel Zuid en stapt daar op de TGV die je in één keer naar de magie in Disneyland brengt! Een treinreis Disneyland Parijs met de TGV boek je vanaf € 39,-.

Korting op treinreis Disneyland Paris?

Ga je met kinderen een treinreis Disneyland Paris maken? En heb je al een Voordeeluren- of Railplus kortingskaart? Dan kun je korting krijgen op een treinreis Disneyland Parijs. Bij het boeken van de treinreis Disneyland kun je bij reiswensen aangeven met hoeveel kinderen je gaat. Daarnaast geef je aan hoe oud de kinderen zijn en welke kortingskaart(en) je gebruikt voor de treinreis Disneyland Paris.  De korting kan oplopen tot meerdere tientjes. Op deze manier wordt een treinreis Disneyland Paris wel heel aantrekkelijk!

Disney treinarrangementen van De Jong Intra 

Bij De Jong Intra vind je verschillende arrangementen. De treinarrangementen van De Jong Intra zijn al inclusief treinticket en naar keuze ook inclusief entree van Disneyland Parijs. De Jong Intra biedt naast de partnerhotels van Disneyland ook verschillende hotels en appartementen aan, allemaal op korte afstand van Disneyland Paris. Vanaf de partnerhotels gaat zelfs een gratis shuttlebus naar Disneyland Paris.  

Handige tips voor Disneyland Paris met de trein

Speciale kindertarieven voor treinreis Disneyland: Als je met de trein naar Disneyland gaat bieden deThalys en de TGV speciale kinderkortingen voor kinderen tot en met 11 jaar. Een Family-tarief voor volwassenen die met kinderen reizen is op Thalys beschikbaar.

Wees flexibel met een treinreis Disneyland Paris: Wanneer je flexibel kunt zijn in je vertrekdagen met een treinreis Disneyland Paris, klik dan even heen en weer naar 'een dag eerder' of 'een dag later'. Zo zul je zien dat de prijzen erg kunnen schelen, tickets voor maandag, dinsdag en woensdag zijn vaak goedkoper dan bijvoorbeeld op een vrijdag, zaterdag of zondag.

Reserveren verplicht: Als je met de trein naar Disneyland gaat moet je wel van tevoren treinkaartjes reserveren. Op deze manier ben jij er zeker van dat je een mooi plekje hebt onderweg naar Disneyland Paris met de trein. Je kunt je treinkaartjes vanaf 3 maanden vooraf reserveren op NS International.

Thalys of TGV gezinsruimte!: Wil je rustig met papa en mama in de trein zitten met voldoende speelruimte? Dat kan in de Thalys & TGV, want tijdens een treinreis Disneyland Parjs kun je in de trein een gezinsruimte boeken! Zo heb jij je eigen ruimte waar je kan spelen, tekenen en lawaai kan maken, want de ruimte is afgesloten met een glazen wand. Met de trein naar Disneyland in een gezinsruimte kost niet extra's, je moet het alleen wel reserveren!

Baby aan boord: gaat de baby ook mee met de trein de trein naar Disneyland? Geen probleem! Aan boord van de trein naar Disneyland is er een baby verzorgingsruimte met aankleed kussen, wastafel en flessenwarmer.

Bagage naar Disneyhotel: Disneyland Paris met de trein betekent niet dat je vanaf het station  eerst je koffers naar je hotel moet brengen.. Bij het service punt op het station kun jij je koffers gratis naar je Disney hotel brengen!

Tip: bekijk voor voordelige vakanties naar Disneyland ook eens onze pagina's 'Goedkoop naar Disneyland' en 'Disneyland aanbieding'. 

Praktische informatie

 • Een treinreis Disneyland Paris duurt ca. 5 uur.

Deel sterren uit!

Ik geef Met de trein naar Disneyland Paris:

Score: 4 sterren uit 12 beoordelingen

Lees meer ▾
Vergelijk aanbieders
de Jong Intra Vakanties
de Jong Intra Vakanties

Auto- en treinarrangementen Disneyland Parijs

Disneyland Paris NL
Disneyland Paris NL

De officiële website van Disneyland Parijs | Disneyland Hotels

Disneyland Paris NL
Disneyland Paris NL

De officiële website van Disneyland Parijs | Disneyland tickets

Top 6 Met de trein naar Disneyland Paris
Hotel Cheyenne
Frankrijk, Parijs & Ile-de-France

Hotel Cheyenne ★ ★

 • Helemaal in Western stijl
 • 15 min lopen van Disneyland & gratis shutttleservice
 • Meet & Greet met Disneyfiguren
1
Hotel New York 4*
Frankrijk, Parijs & Ile-de-France

Hotel New York 4*

 • Slapen in een wolkenkrabber
 • Binnen- en buitenzwembad & Times Square Game Arcade
 • Openlucht schaatsbaan
2
Hotel Sequoia Lodge
Frankrijk, Parijs & Ile-de-France

Hotel Sequoia Lodge ★ ★ ★ ★

 • Echt Disneyhotel midden in het bos
 • Binnenzwembad met glijbaan & zomers buitenzwembad
 • Op 15 min lopen van Disneyland
3
Hotel Disney Newport Bay Club 4*
Frankrijk, Parijs & Ile-de-France

Hotel Disney Newport Bay Club 4*

 • 10 min lopen van Disneyland
 • Onderwaterwereld stijl met eigen binnenzwembad
 • Sea Horse Game Arcade
4
Disney's Davy Crockett Ranch
Frankrijk, Parijs & Ile-de-France

Disney's Davy Crockett Ranch

 • Subtropisch zwemparadijs
 • Ponyrijden & Klimparcours
 • Op 15 minuten van Disneyland
5
Disney´s Hotel Santa Fe
Frankrijk, Parijs & Ile-de-France

Disney´s Hotel Santa Fe

 • Helemaal in Mexicaanse stijl
 • Meet & Greet met Disneyfiguren
 • 15 min lopen van Disneyland & gratis shuttleservice
6

Bekijk locatie op google maps

Top aanbiedingen Met de trein naar Disneyland Paris

Tot 20% herfstvakantiekorting | Disneyland Paris

Tot 20% herfstvakantiekorting | Disneyland Paris tot 20% korting + kids gratis

Boek vóór 5 november je Disney vakantie met 20% korting op toegang en verblijf. Incl. verblijf in een van de Disney Hotels, tickets voor beide Disney Parken voor iedere dag van je verblijf, gratis FASTPASS, Extra Magic Time en Disney's Halloween Festival. 

Bekijk aanbieding »

Naar Disneyland met de trein?

Naar Disneyland met de trein? V.a. €44,-

Uitstappen voor het Disneyland park! Boek treintickets voor de hele familie naar Disneyland Parijs bij NS Highspeed, al v.a. €44,-, met vertrek vanaf bijna alle stations in Nederland.

Bekijk aanbieding »
Artikelen & tips van de redactie
Disney hotels

Disney hotels

Goedkoop naar Disneyland Paris

Goedkoop naar Disneyland Paris

Busreis Disneyland

Busreis Disneyland

Disneyland aanbieding

Disneyland aanbieding

Campings in de buurt van Disneyland Parijs

Campings in de buurt van Disneyland Parijs

Openingstijden Disneyland Parijs

Openingstijden Disneyland Parijs

Hotels nabij Disneyland Paris

Hotels nabij Disneyland Paris

Disneyland reizen

Disneyland reizen

Weekend Disneyland

Weekend Disneyland