Beleef de lente in het magische Disneyland® Paris

Check de leuke nieuwtjes in de beide Disney® Parken dit voorjaar!

12 Vakanties gevonden
Beleef de lente in het magische Disneyland Paris®
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

BONJOUR! Kom tijdens de mei- of zomervakantie naar Disneyland® Paris en geniet samen van Disney Symphony of Colours. Bewonder de gloednieuwe droneshow Disney Electrical Sky Parade en de nieuwe dagshow A Million Splashes of Colour. En... kijk ook goed om je heen als je door Main Street, U.S.A.® wandelt. Hier vind je prachtige decoraties die door Disney® Figuren Tinkelbel en Sneeuwkristal zijn gemaakt met hun elfenstof. Wauw! Boek nu je magische droomvakantie naar Disneyland® Paris en profiteer van de beste prijzen en flexibele voorwaarden. 

1

Vier de lente in Disneyland® Paris

Kom tijdens de mei- of zomervakantie naar Disneyland® Paris en geniet met het hele gezin van de magie. Dit voorjaar staat Disneyland® Paris in het teken van Disney Symphony of Colours. Bewonder de gloednieuwe droneshow Disney Electrical Sky Parade boven het Kasteel van Doornroosje. Deze show verlicht nog tot en met 30 september het Disneyland® Park met adembenemende kleuren. Heel fijn; deze show is in de lucht dus voor iedereen goed zichtbaar! Voor het Kasteel van Doornroosje kun je genieten en meezingen en dansen met de nieuwe dagshow A Million Splashes of Colour. Deze is nog tot en met 30 september te zien. En...  kijk tot 5 mei goed om je heen op Main Street, U.S.A.® Hier vind je tijdens Blooming in Colours: a journey into fairy worlds! prachtige decoraties die door Disney Figuren Tinkelbel en haar tweelingzus Sneeuwkristal zijn gemaakt met hun elfenstof. Spot jij ze allemaal? 

Beleef de lente in het magische Disneyland Paris®

TIP: Download de Disneyland Paris app voor je vakantie

HEEL HANDIG: Je hebt alle magie van de Disney® Parken en Disney® Hotels binnen handbereik met de officiële app. Vind eenvoudig je weg in Disneyland® Paris met de interactieve plattegrond, bekijk de wacht- en showtijden in realtime, reserveer je tafel, koop een snelle toegang voor je favoriete shows en attracties en start je check-in al voordat je aankomt bij je Disney Hotel.

2

NOUVEAU: droneshow Disney Electrical Sky Parade

Nog tot en met 30 september is de nieuwe droneshow Disney Electrical Sky Parade te zien in het Disneyland® Park. De lucht boven het Kasteel van Doornroosje wordt tijdens deze show iedere avond gedurende 6 tot 8 minuten prachtig verlicht met magische kleuren. Wedden dat jouw lievelingskleur er ook tussen zit! Deze droneshow is geïnspireerd op een klassieke parade en is dagelijks te zien vóór de avondshow Disney Dreams! Tip: blijf na de droneshow bij het Kasteel, zodat je aansluitend kunt genieten van de prachtige avondshow Disney Dreams! met adembenemend vuurwerk en magische effecten! Beleef dagelijks de beroemde verhalen van Disney en Pixar, zoals Peter Pan, The Lion King, Belle en het Beest, Ratatouille, Brave en nog veel meer. 

Beleef de lente in het magische Disneyland Paris®
3

NIEUW: A Million Splashes of Colour

Trek je dansschoenen aan en geniet tot en met 30 september 2024 van de nieuwe dagshow A Million Splashes of Colour voor het Kasteel van Doornroosje in het Disneyland® Park. Dans mee met Mickey, Timon, Joy, Mirabel en andere Disney en Pixar Figuren tijdens een show boordevol beroemde verhalen met klassieke en moderne Disney liedjes. Geniet van deze kleurrijke dagshow die iedereen vrolijk maakt.

NIEUW IN DE LENTE: Alice in Wonderland show

Beleef vanaf de lente een duizelingwekkende duik in de wereld van Alice in Wonderland. In deze nieuwe show beleef je een fascinerend vervolg op haar wonderbaarlijke reis. Deze nieuwe show is te zien in het Walt Disney Studios® Park.

Beleef de lente in het magische Disneyland Paris®
4

Speur naar de magische elfenstof van Tinkelbel

Geloof je in de magie van elfenstof? Vast en zeker wanneer je ziet hoe Tinkelbel en haar tweelingzus Sneeuwkristal sprankelende kleuren, fonkelende lichtjes en bloemrijke decoraties uitstrooien tijdens Blooming in Colours: a journey into fairy worlds! tot en met 5 mei over Main Street, U.S.A.® 

Beleef de lente in het magische Disneyland Paris®
5

BONNES NOUVELLES: Het Disneyland Hotel is heropend

MAGNIFIQUE! Op 25 januari is het Disneyland Hotel heropend en kun je heerlijk dromen in de supermooie Superior, Deluxe en Castle Club Kamers en Signature Suites. Je sprookje begint meteen bij de eerste stap in de hotellobby die de koninklijke Disney verhalen eert met een gíga bibliotheek, zoals in luxueuze paleizen. Hier word je door een Royal Greeter verwelkomd, onthullen de Story Keepers allerlei details én komen koninklijke Disney verhalen om je heen tot leven.
In de lobby van het hotel word je verrast door een voorstelling van La Troupe Royale Disney, soms zelfs samen met Disney Figuren. En het Disney sprookje eindigt hier nog lang niet; kinderen krijgen de kans om een prinses en prins te worden met een royale make-over inclusief kapsel, make-up en een koninklijk kostuum, afhankelijk van het gekozen pakket. Boek My Royal Dream van tevoren via de Disneyland® Paris app. De Royal Kids Club biedt gratis kinderopvang voor kinderen van 4 t/m 11 jaar met magische activiteiten in de Alcove. Wist je dat... je ook sprookjesachtig kunt eten in het vernieuwde hotel? Wat dacht je van een een all-you-can-eat buffet in de banketzaal Royal Banquet of tafelbediening bij La Table de Lumière, beide met Disney Figuren. 

FORMIDABLE: Als gast van het hotel heb je Extra Magic Time, een eigen ingang naar het Disneyland® Park, gratis parkeren, een veilige alles-in-één pas MagicPass en gratis wifi. 

Beleef de lente in het magische Disneyland Paris®
6

Ontdek de vijf themalanden van het Disneyland® Park

Als je dit voorjaar naar Disneyland® Paris komt, wil je natuurlijk ook genieten van de vertrouwde attracties in beide Disney® Parken. Het Park met het Kasteel van Doornroosje, het Disneyland® Park, bestaat uit 5 themalanden: Discoveryland (met onder andere Star Wars Hyperspace Mountain, Autopia en Buzz Lightyear Laser Blast); Fantasyland (met ondere andere Peter Pan's Flight, Alice's Curious Labyrinth en it's a Small World); Adventureland (met onder andere Pirates of the Caribbean, Indiana Jones and the Temple of Peril en Pirates' Beach); Frontierland (met onder andere Big Thunder Mountain en Phantom Manor) en Main Street, U.S.A.® (met heel veel leuke shops zoals Disney & Co. en Disney Clothiers). In het Disneyland® Park geniet je ook van de prachtige parades met veel Disney Figuren en kun je op de foto met enkele Disney Figuren. Vergeet ook je handtekeningenboekje niet!

Beleef de lente in het magische Disneyland Paris®
7

Ga op avontuur in het Walt Disney Studios® Park

Naast de nieuwe show die is gebaseerd op Alice in Wonderland geniet je in het Walt Disney Studios® Park van de vrolijke en kleurrijke werelden van Disney en Pixar tot de spannende Marvel Avengers Campus boordevol actie: fans van alle leeftijden beleven avonturen in het Walt Disney Studios® Park. Let op: de ingang van het Walt Disney Studios® Park wordt in verschillende fases gerenoveerd, hieronder valt ook een tijdelijke sluiting van Studio 1 vanaf april 2024. Sommige restaurants en boetieks zullen tijdens de renovatie gesloten zijn, uiteraard kun je blijven genieten van heel veel andere locaties in Disneyland® Paris. De attracties in het Walt Disney Studios® Park, waaronder die in Marvel Avengers Campus, blijven tijdens de renovatie geopend. De adembenemende shows zoals Mickey and the Magician, TOGETHER: a Pixar Musical Adventure en nog veel meer blijven te zien.

Au revoir in het voorjaar bij Disneyland® Paris!

Beleef de lente in het magische Disneyland Paris®

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Beleef de lente in het magische Disneyland Paris®

Thema