Gustocamp

17 Vakanties gevonden
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Luxe kamperen met kinderen? Ga dan voor een van de vakantieadresjes van Gustocamp! Gustocamp biedt luxe bungalowtenten en mobile homes aan op verschillende topcampings en –vakantieparken in Italië en Oostenrijk. Al deze accommodaties zijn geselecteerd op kindvriendelijkheid en je vindt er dan ook superleuke kinderanimatie, speciale kinderfaciliteiten en een veilige omgeving voor je kids. Ook aan de allerkleinste kampeerders is gedacht; voor hen is er de spiksplinternieuwe mobile home GustoBaby!

Verhalen die je wilt lezen 2

Blog

NIEUW: XL genieten met Gustocamp op Marina di Venezia

Blog

GECHECKT! 2 Toffe campings in Bella Italia

1

GustoKids

Kinderen zijn koning bij Gustocamp en dat merk je aan alles! Zo vind je op alle campings een zwembadcomplex en kinderanimatie en zijn bij de medewerkers verschillende spelletjes en sportspullen te leen. Ook zijn de locaties supergeschikt voor families; je vindt in de buurt vaak mooie stranden, attractie- en waterparken en leuke plaatsen waar jullie een dagje cultuur kunnen snuiven. En helemaal leuk: als je op de camping aankomt, krijgen je kids een warm welkom met fris en een ijsje!

2

Kinderfaciliteiten bij Gustocamp

De campings van Gustocamp zijn stuk voor stuk geselecteerd op hun familiefaciliteiten. Zo zijn op de verschillende accommodaties voorzieningen als kinderzwembaden en –sanitair aanwezig en is er voldoende vermaak voor kinderen, zoals kidsclubs en speeltuinen. Je vindt op alle campings een zwembadcomplex en leuke kinderanimatie. Ook is op alle vakantieadresjes speciale aandacht besteed aan veiligheid voor de jongste gasten; in de bungalowtenten en mobilehomes zijn traphekjes en kinderbestek aanwezig en bij de campings aan zee vind je een veilig, langzaam aflopend strand. Daarnaast kun je bij Gustocamp speciale kinderpakketten bijboeken met daarin een kinderbed, -bad  en –stoel. Superhandig als je met kleintjes gaat kamperen!

3

Kamperen met een baby: de GustoBaby mobile homes

Ook jonge gezinnen beleven een heerlijke kampeervakantie op de adresjes van Gustocamp. De bungalowtenten en mobile homes staan op rustige, schaduwrijke plekken en er zijn zelfs speciale optrekjes met airco, zodat je kleintje gewoon kan slapen ’s middags. De veranda’s zijn allemaal afsluitbaar met een traphekje en er zijn speciale pakketten te boeken met daarin een kinderbed, -bad  en –stoel. Deze zijn in het voorseizoen gratis. Als enige aanbieder van luxe mobile homes heeft Gustocamp de Gusto Baby ontwikkelt: een mobile home met een en-suite babykamer; deze beschikken over alle essentials zoals een buggy, flessenwarmer en een babyfoon. Superhandig!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 4.4 (12 Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Gustocamp

Thema