Zafiro Hotels

9 Vakanties gevonden
Zafiro
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Zafiro Hotels vormen de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke gezinsvakantie. Gelegen op de adembenemende locaties van Mallorca en Menorca, bieden deze hotels een magische wereld voor kinderen. Met de vrolijke mascottes Yzzy en het animatieteam, die een scala aan leuke en educatieve activiteiten organiseren, worden kinderen ondergedompeld in avontuur en verbeelding. De hotels zijn bovendien perfect ontworpen voor waterpret, met sprankelende zwembaden en interactieve waterparken waar kinderen zich eindeloos kunnen vermaken terwijl ouders genieten van ontspanning en de warme zonnestralen. Met Zafiro Hotels wordt elke dag een nieuwe kans voor gezinsavonturen en blijvende herinneringen.

Meer inspiratie

Zafiro

De exclusieve 4- en 5-sterren Zafiro Hotels

Steeds meer gezinnen dromen van een zorgeloze vakantie op Mallorca en Menorca, waar ze simpelweg kunnen genieten van kostbare tijd samen. En raad eens? Bij Zafiro Hotels ..
Zafiro

Zafiro's Top 6 waterpret hotels

Op zoek naar vakantiepret? Die hotels met wateravonturen op Mallorca zijn superpopulair dit jaar! En weet je wat grappig is? Niet alleen families met kids zoeken ernaar, ook reizigers die gewoon wi..
Zafiro

De coolste Zafiro Hotels met kidsclub

Bij Zafiro Hotels wordt de hartverwarmende magie van een familievakantie tot leven gebracht! Deze weelderige vakantieoases zijn niet alleen synoniem aan luxe en verfijning, maar blinken vooral uit ..
Zafiro

Top 6 Zafiro Hotels voor een droomvakantie met het gezin

Mallorca en Menorca zijn dé eilanden voor gezinsvakanties! Hun geweldige klimaat, prachtstranden en eindeloze activiteiten voor jong en oud maken ze perfect voor de zomer. Deze eilanden zijn..
Zafiro

Yzzy

Yzzy is de koala-mascotte van Zafiro Hotels. Geboren in het uitgestrekte Australië, een land vol met woestijnen, houdt Yzzy ervan om tot wel 20 uur per dag te slapen en te ontspannen in de sch..

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Zafiro

Thema