SPLASHWORLD Playa Estepona

  • Gratis toegang tot het SPLASHWORLD-aquapark
  • All inclusive genieten
  • Supergezellig animatieteam voor kids

Vind de beste prijs voor SPLASHWORLD Playa Estepona

Over SPLASHWORLD Playa Estepona

Hotel Playa Estepona is hét hotel als je wilt genieten van zon, zee, strand en véél water, maar tegelijkertijd rustige waterattracties voor de kleintjes zoekt. Je hebt bij je all inclusive vakantie namelijk gratis toegang tot het grote SPLASHWORLD-aquapark, met talloze spetterende glijbanen, zwembaden en een heus golfslagbad. Waterpret ten top! Daarnaast ligt het strand voor de deur, zodat je direct vanuit je bed met je voetjes in het zand staat.

Kinderactiviteiten

Door het geheel verzorgde all inclusive programma, met overdag entertainment voor kids, een speelhal met spelletjes en veel sportmogelijkheden, hebben jullie geen omkijken naar de kinderen. De Kids Club zorgt ervoor dat de kids vriendjes kunnen maken en er zijn diverse speeltuinen waarin kinderen hun gang kunnen gaan. Natuurlijk is het SPLASHWORLD-aquapark dé trekpleister in deze omgeving en daar geniet je dan ook van urenlang waterpret! Maar ook de zwembaden met apart kinderbad en het strand op loopafstand zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. Genieten!

SPLASHWORLD: vakantie met spettergarantie

Hotel Playa Estepona heeft het SPLASHWORLD-label van TUI. Dit betekent onbeperkt toegang tot het spetterende waterpark, waterpret in attracties in alle soorten en maten, véél zwembaden en voor de kleine waterratjes aparte kinderbaden waarin zij lekker kunnen spetteren! Zoef van de megasnelle slides, oefen je meest spectaculaire bommetje of dobber gewoon lekker rond in de lazy river. Een vakantie bij de hotels met het SPLASHWORLD-label wordt voor jou ongetwijfeld de vakantie van je leven!

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor SPLASHWORLD Playa Estepona

Foto's 20

Door jou bekeken

SPLASHWORLD Playa Estepona

Accommodatie