Mangrove Beach Resort

  • Aquapark met spectaculaire glijbanen
  • Gloednieuw resort omringd door mangrovebos en privéstrand
  • 24 uur per dag Ultra All Inclusive
Door Detectives goedgekeurd
Door Detectives goedgekeurd

Deze adresjes zijn door onze Detectives gecheckt & goedgekeurd!

Vind de beste prijs voor Mangrove Beach Resort

Over Mangrove Beach Resort

Corendon Mangrove Beach Resort is een splinternieuw en adembenemend mooi familieresort op Curaçao! Sterker nog, het is het enige 5-sterrenresort op het eiland. De ligging is fantastisch, omringd door een prachtige mangrove, pal aan het strand én vlak bij Willemstad. 


Waterpret gegarandeerd in het waterpark met waanzinnige glijbanen, zoals de Free Fall, Rafting Slide, Black Hole en Multi Lane. Het resort heeft vier zwembaden en een parelwit privé zandstrand voor de deur. Je verblijft hier op basis van ultra 24-uurs all-inclusive en vanuit het resort loop je gemakkelijk het centrum van Willemstad in. 

Kinderactiviteiten bij Mangrove Beach Resort

Waterratten gaan he-le-maal los in het eigen aquapark van het hotel. Roetsjen van de giga vette glijbanen zoals de vrije val, de Aqua Tower en met de band van de ruige raftingglijbaan. Ook vind je hier de revolutionaire King Cobra-glijbaan, waar je gegarandeerd een flinke adrenaline kick van krijgt. Jump in een van de vier zwembaden, maak vriendjes in de miniclub en kijk je ogen uit in de kleine bioscoop. Voor de deur ligt de heldere zee met duikmogelijkheden, spot jij die schildpad?

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Mangrove Beach Resort

Foto's 12

Door jou bekeken

Mangrove Beach Resort

Accommodatie