Efteling

 • Grootste selectie familievakanties
 • Met zorg geselecteerd door de redactie

Pretpark de Efteling in Kaatsheuvel is een van de oudste en meest populaire attractieparken van Nederland. In de Efteling vind je een aantal Rijken, waar sprookjes tot leven komen en je kunt genieten van spannende attracties voor jong en oud. In de zomer, maar ook in de winter!

Meer inspiratie

Efteling Hotel

Naast het sprookjesachtige pretpark De Efteling, staat het Efteling Hotel. Wil je nog even blijven zweven in de droomwereld van de Efteling, maar ben je wel toe aan een lekker groot bed? Reserveer ..

Winter Efteling

Stap in de sprookjesachtige wereld van de Winter Efteling! Attractiepark de Efteling is het hele jaar geopend, dus ook in de winter kun je ritjes maken in de spectaculaire attracties en alle sprook..
1

Efteling met kinderen

Ga jij binnenkort naar de Efteling en wil jij alles weten over dit magische pretpark? Op deze pagina lees je alles over Efteling attracties, Efteling openingstijden en over Efteling tickets. Zo heb je alle weetjes bij de hand om je bezoek aan de Efteling sprookjesachtig te laten verlopen.

Ben jij specifiek op zoek naar informatie over Efteling arrangementen, het Efteling Bosrijk, het vakantiepark Efteling Loonsche Land of de Efteling rijken? Ook deze informatie heeft Kids Vakantiegids speciaal voor jou op een rijtje gezet

2

Nieuw in de Efteling

In het voorjaar van 2020 opent de nieuwste dubbele familieachtbaan Max & Moritz. Ontsnap samen met de kwajongens tijdens een doldwaze rit in één van hun zeepkisten uit de koekoeksklokkenwerkplaats. Daarnaast is er in december 2019 de nieuwste 4D-film geopend: Fabula. Je volgt een jonge, knorrige beer die niet goed overweg kan met dieren. Klaas Vaak besluit hem een paar wijze levenslessen bij te brengen! Een avontuurlijke droom waarbij wonderlijke, hilarische, spannende en ontroerende momenten voorbij komen.

3

Efteling attracties

De Efteling bestaat uit verschillende rijken boordevol spannende attracties voor het hele gezin! Zo heb je er het Ruigrijk, Reizenrijk, Marerijk en Anderrijk. Verdeelt over de rijken vind je verschillende attracties geschikt voor jong en oud. Hierbij een kleine greep uit de attracties.

 

Efteling attracties voor de allerkleinsten

 • Sprookjesbos, wandel door het Sprookjesbos en ontmoet al je favoriete Sprookjeshelden zoals; Assepoester en Sneeuwwitje!
 • Kinderspoor, trap je zelf over het spoor heen en beleef spannende treinavonturen in je eigen wagon.
 • Carnaval festival, heb jij wel zin in een feestje? Zet je feestneus op en vier met ons carnaval over de hele wereld!

4

Efteling attracties voor het hele gezin

 • Droomvlucht, maak een zweefvlucht door een droomwereld langs kastelen, elfjes, bosgeesten, faunen en Koning Oberon.
 • Fata Morgana, een boottocht door de mysterieuze Verboden Stad uit de sprookjes van 1001 nacht.
 • Panda Droom, in Panda Droom beleef je een spannend 3D avontuur door de overweldigende natuur van Moeder Aarde.

5

Efteling attracties voor echte durfals

 • De Vliegende Hollander, steekt van wal in een vriendelijke haven uit de Gouden Eeuw. Een rustig tochtje… denk je nog. Maar het gevaar nadert!
 • Spookslot, as de torenklok in het Spookslot slaat, kraken de graven en vinden de geesten, gekweld door hun verleden.. Durf jij deze spannende rit aan?
 • Villa Volta, een vervloekt huis vol raadsels en geheimen waarin je niet meer weet wat boven of onder is...
 • De Baron 1898 stort met zo'n 90 kilometer per uur maar liefst 37,5 meter kaarsrecht de diepte in. Beleef een superspannende rit in deze achtbaan die toegankelijk is vanaf 1.40 meter.

6

Efteling watershow Aquanura

Ontdek de spetterende watershow Aquanura in de Efteling, een spektakel van water, vuur en licht! Op typische Efteling muziek komt deze magische show tot leven. 

Er was eens een keizer die zo ijdel was dat hij drukker met kleding passen was dan met het keizerrijk regeren. Hij stond alleen maar voor de spiegel, maar was nooit tevreden. Totdat twee kleermakers een héél bijzonder kleed voor hem maakten... Dit nieuwe sprookje is dit jaar te bewonderen in de Efteling!

 

7

De leukste pretparkvakantie bij de Efteling

Vier de leukste pretparkvakantie in Nederland voor het hele gezin bij Efteling en Efteling Bosrijk in Kaatsheuvel. Het attractiepark heeft een groot aanbod attracties voor verschillende leeftijden, waaronder de Python en de aanwezigheid van bekende sprookjesfiguren. Ook de indrukwekkende shows en sprookjesmusicals zorgen voor een hoge score. Vakantiepark Efteling Bosrijk biedt luxe themaverblijven in een ideale ligging ten opzichte van de attracties. Het avondentertainment met Klaas Vaak en de Zandkabouters is favoriet!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 4 (11 reviews)

Door jou bekeken

Efteling

Thema