Efteling Hotel

Efteling Hotel

Word wakker als een prins(es) in een sprookjesachtig verblijf in het Efteling Hotel in Kaatsheuvel. Je wordt hoffelijk ontvangen en helemaal op je wenken bediend. De comfortkamers zijn voorzien van sprookjesachtige details waardoor jij heerlijk kunt wegdromen en de volgende dag weer de wereld in stapt vol sprookjes, wonderen én spannende attracties in pretpark De Efteling! En wat dacht je van een snoepkamer of een onderwaterkamer? Het is bijna zonde om in slaap te vallen! Lees meer

Kamers & Suites

Als je in het Efteling Hotel overnacht, dan slaap je in stijl. Je kunt kiezen uit een luxe comfortkamer, een riante torenkamer of één van de 20 sprookjesachtige themasuites. De themasuites hebben ieder een eigen sprookje en zijn stuk voor stuk uniek! Hieronder een paar uitgelichte sprookjesachtige themakamers!

Carrousel Suite
Als je in bed ligt, lijkt het net alsof je rondzweeft in een carrousel. Deze kamer lijkt namelijk net een draaimolen met hobbelpaarden, veel mooie kleuren en lachspiegels. Zodra je binnenkomt, hoor je de vrolijke muziek al. Heb je genoeg geslapen in het superzachte tweepersoonsbed, dan kun je lekker badderen in het grote bubbelbad!

Koningssuite
Je leeft eventjes zoals een echte koning in deze prachtige kamer. Stoelen zijn hier zetels, je kunt een koprol maken in het enorme bed en je wordt omringd door koninklijke spulletjes. Bij het inchecken in het hotel bij de Efteling word je gekroond en wacht je een vorstelijk onthaal. De Koningssuite is voor twee volwassenen en twee kinderen.

Wolf en de 7 Geitjes Suite
Ken je dit sprookje nog? De zeven geitjes deden een spelletje bij de kachel en buiten wachtte de grote Wolf. Jij kunt nu ook een spelletje doen bij de kachel, net als de geitjes. Of lekker uitrusten van een lange dag op het bedje van stro. Of ga op zoek naar het kleine geitje, dat zich ergens in de kamer heeft verstopt.

(W)onderwater Suite
In de (W)onderwater Suite zit je in een zinkend schip. De zitkamer ziet eruit als een schip dat al op de bodem van de zee ligt. Slapen doe je niet in een gewoon bed, maar in een reusachtige schelp. Een suite voor echte zeebonken en zeemeerminnen.

Noorderlicht Suite
Brrr. Deze kamer is niet zomaar een kamer, maar een echte blokhut op de Noordpool. De walrus, pinguïn, en ijsbeer zijn er om je gezelschap te houden. Gelukkig zijn ze niet gevaarlijk, je kunt ze juist lekker knuffelen. En wil je een spelletje doen of lekker even lezen, dan ga je gewoon in je iglo zitten!

Hans en Grietje Suite
Hans en Grietje hadden een heel mooi en vooral heel lekker snoephuisje, weet je nog? En in dat snoephuisje kun jij slapen! In deze themakamer zie je overal snoep en koekjes, die je soms ook echt kunt eten. Dat wordt smullen!

Efteling Hotel voor kinderen

In het Efteling Hotel kan je relaxen op het terras, eten in het restaurant, een balletje slaan op de golfbaan of een fiets huren voor een toertocht. Voor kids heeft het Efteling Hotel in Kaatsheuvel nog meer leuke dingen in petto. Bij het hotel zit een superleuk speelkasteel waar jij je kunt uitleven als prins, prinses, ridder of jonkvrouw. Samen met je vakantievrienden kun je ook ravotten in de speeltuin of op bezoek in het Pardoes Theater.

Vakantiepark Efteling Bosrijk

Niet alleen het Efteling Hotel is een optie voor een verblijf naast de Efteling. Want naast pretpark de Efteling kun je overnachten in Vakantiepark Bosrijk. Het Vakantiepark Efteling Bosrijk ligt in een prachtig bos verscholen, met sfeervolle huysen en appartementen. Vakantiepark Bosrijk ligt direct naast attractiepark de Efteling. Alle arrangementen van Efteling Bosrijk zijn inclusief onbeperkt toegang tot pretpark de Efteling.

Efteling arrangement

Wil jij een leuk Efteling arrangement boeken? Kijk dan op onze speciale Efteling arrangement pagina van de Efteling. Hier vind je alle arrangementen op een rij!

Pretpark De Efteling

Er zijn 1001 redenen om naar attractiepark de Efteling te gaan! Wil jij alles weten over dit magische pretpark en alle Rijken in het Efteling Rijk? Op de pretpark pagina van de Efteling lees je alles over de Efteling attracties en alle andere weetjes. De wereld van de Efteling is zo reusachtig groot dat je er meerdere dagen in kunt ronddwalen. Blijf daarom slapen en boek je overnachting in het Efteling Hotel of bij Vakantiepark Efteling Bosrijk. Daar doe je een dutje uit duizenden!

Deel sterren uit!

Ik geef Efteling Hotel:

Score: 4 sterren uit 8 beoordelingen

Lees minder ▴

Vergelijk aanbieders

Landal GreenParks
Landal GreenParks

Bezoek de Efteling in combinatie met een verblijf bij Landal

Top 5 Efteling Hotel

Hotel Efteling
Nederland, Noord-Brabant

Hotel Efteling ★ ★ ★ ★

 • Betoverende themasuites zoals de Doornroosje Suite of De Vliegende Hollander Suite
 • Prachtig indoor Speelkasteel
 • Pal naast pretpark De Efteling!
1

Hotel Efteling ★ ★ ★ ★

1 Efteling

Efteling

Vakantiepark Efteling Bosrijk
Nederland, Noord-Brabant

Vakantiepark Efteling Bosrijk ★ ★ ★ ★ ★

 • Onbeperkt toegang tot het pretpark
 • Sprookjesachtig overnachten
 • Middenin een bosrijke omgeving met speeltoestellen
2

Vakantiepark Efteling Bosrijk ★ ★ ★ ★ ★

1 Efteling

Efteling

2 BungalowSpecials

BungalowSpecials

Roompot Bungalowpark De Katjeskelder
Nederland, Noord-Brabant

Roompot Bungalowpark De Katjeskelder

 • Binnenzwembad met stroomversnelling en apart peuterbad
 • Koos Kidsclub & speeltuinen
 • Kindervilla's met kinderslaapkamer
3

Roompot Bungalowpark De Katjeskelder

1 Vacanceselect

Vacanceselect

2 Roompot Vakanties

Roompot Vakanties

3 Suncamp holidays

Suncamp holidays

4 BungalowSpecials

BungalowSpecials

Recreatiepark Droomgaard
Nederland, Noord-Brabant

Recreatiepark Droomgaard

 • Subtropisch zwemparadijs
 • Multisportterrein
 • Gezellige kidsclub
4

Recreatiepark Droomgaard

1 BungalowSpecials

BungalowSpecials

Vakantiepark Beekse Bergen
Nederland, Noord-Brabant

Vakantiepark Beekse Bergen ★ ★ ★ ★

 • Inclusief toegang tot Safaripark Beekse Bergen & Speelland Beekse Bergen
 • Gave Kidsjungalows & Safaritenten
 • Junglebad met drie zwembaden en waterglijbaan
5

Vakantiepark Beekse Bergen ★ ★ ★ ★

1 Beekse Bergen

Beekse Bergen

2 TUI

TUI

3 Roompot Vakanties

Roompot Vakanties

4 Suncamp holidays

Suncamp holidays

5 BungalowSpecials

BungalowSpecials

Bekijk locatie op google maps

Artikelen & tips van de redactie

Winter Efteling

Winter Efteling