Efteling Loonsche Land Hotel

  • Midden in een natuurgebied
  • Inclusief ontbijt en toegang tot Efteling gedurende het hele verblijf
  • Bijzonder overnachten in Themakamers tot 6 personen

Vind de beste prijs voor Efteling Loonsche Land Hotel

Over Efteling Loonsche Land Hotel

Aan de rand van natuurgebied Loonsche Land ligt vakantiepark Efteling Loonsche Land en Efteling Loonsche Land Hotel. Je verblijft hier gethematiseerde familiekamers voor 5 of 6 personen met eigen badkamer, inclusief ontbijt in Restaurant De Proefruyn waar je geniet van de lekkerste seizoens- en streekproducten en kruiden uit eigen moestuin. Natuurlijk is je verblijf inclusief entreeticket voor Efteling, maar ook naast het pretpark is er veel te beleven want Efteling Loonsche Land Hotel ligt midden in een prachtig natuurgebied. Hier kun je heerlijk wandelen of fietsen door de duinen en open heide.

Bijzonder overnachten bij Efteling Loonsche Land Hotel

Je kunt bij Efteling Loonsche Land Hotel verblijven in prachtige, gethematiseerde hotelkamers voor 5 of 6 personen. Maar wil je écht bijzonder overnachten? Dan kun je ook kiezen voor een verblijf tussen de boomtoppen of aan het water in een Themakamer Boomzicht, Waterzicht of Duinzicht voor 4 of 6 personen. Alle kamers liggen op ongeveer 15 minuutjes lopen van het Efteling park.

Kinderfaciliteiten bij Efteling Loonsche Land Hotel

Als je bij Efteling Loonsche Land Hotel verblijft kun je gebruik maken van alle faciliteiten van het vakantiepark. Er zijn prachtige speelplekken met natuurlijke speeltoestellen om te klimmen en klauteren, een hoge uitkijktoren en een dierenverblijf waar kleine kids dieren kunnen bewonderen. Houd je van speuren? Volg dan het keienspoor, dwars door natuurgebied Loonsche Land. TIP voor natuurliefhebbers: leen bij de receptie een ‘ontdekbox’ vol spannende doe-dingen in de natuur.  

Entertainment bij Efteling Loonsche Land

Samen met zijn Zandkabouter vertelt Klaas Vaak elke maandag en vrijdag een spannend verhaal voor het slapengaan. Ook zo benieuwd naar de nieuwe verhalen en avonturen? Ga gezellig langs en luister mee. Zeker weten dat je daarna heerlijk wegdroomt in je luxe hotelkamer of tussen de boomtoppen. 

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Efteling Loonsche Land Hotel

Foto's 10

Door jou bekeken

Efteling Loonsche Land Hotel

Accommodatie