Efteling Hotel

Hotel Efteling

Efteling Hotel
  • Betoverende themasuites zoals de Doornroosje Suite of De Vliegende Hollander Suite
  • Prachtig indoor Speelkasteel
  • Pal naast pretpark De Efteling!

Vind de beste prijs voor Hotel Efteling

Sprookjesachtig overnachten bij de Efteling

Een bezoekje aan de Efteling wordt helemaal speciaal met één of meerdere overnachtingen in Hotel Efteling in Kaatsheuvel. Je voelt je van het begin tot het eind een prins(es). Je wordt hoffelijk ontvangen: het begint al bij het inchecken bij de speciale incheckbalie voor kids. Tijdens je verblijf word je op je wenken bediend. Je verblijf staat in het teken van sprookjes. Overnacht als een écht sprookjesfiguur in één van de 20 betoverende familiesuites of maak je bezoek af met een bezoekje aan het speciale Eftelingtheater. 

Bekijk voor een bezoek aan de Efteling ook onze pagina over de Efteling!

Efteling Hotel

Kinderactiviteiten

Er valt genoeg te beleven in Hotel de Efteling. Elke dag genieten kids van de kinderanimatie in het hotel. Komt vandaag Pardoes langs, ontmoet en begroet jij Klaas Vaak of ga je op de foto met een van de Sprookjesbosfiguren? Klim, klauter en glij van de glijbaan in het grote indoor Speelkasteel of kom juist na een dagje sprookjes ontdekken even tot rust in het Pardoes Theater. 

Efteling Hotel

Themakamers in het Efteling Hotel

De kamers van het hotel hebben ieder een unieke, spannende of juist rustgevende inrichting. De kamers hebben verschillende thema’s, zoals de Assepoester Suite, de (W)onderwater Suite, Pardoes Suite, Lavensuite, Hans en Grietje Suite en de Roodkapje Suite. Ook zijn er diverse eetgelegenheden en wanneer de kids vermaakt worden, kunnen ouders vertoeven op het nabijgelegen terras bij het hotel. Vermaak voor kids is er in het hotel de hele dag. 

Faciliteiten Efteling Hotel

ontvangsthal met receptie
kinderreceptie
Parkeerplaats
Restaurant met buffetzaal
Babybed of kindermeubilair
Kinderspeelplaats binnen en buiten
Pardoes Theater
Op de kamer: bad, minibar, TV, gratis draadloos internet, föhn, kluisje, airconditioning, TV met Efteling-(kinder)zenders en filmkanalen, aparte zithoek 

In de buurt van Efteling Hotel

Reviews 1 Efteling Hotel

Kindvriendelijkheid10

Ligging10

Accommodatie10

Kinderanimatie10

Waterpret8

Familieactiviteiten10

Totaalcijfer
9.7

"Als een prinses!"

Wij zijn als eenoudergezin 3 dagen in het Efteling Hotel te Kaatsheuvel geweest en vonden het super! We hadden een 5-persoonskamer met een stapelbed en groot tweepersoonsbed. Het was heel makkelijk om 2 babybedjes bij te boeken, dit kon gewoon via de mail geregeld worden. Het bad was heel groot en had een mooi logo en er stond een douchegel/badschuim/conditioner/shampoo setje klaar met mooie Efteling logo's. In de kledingkast stonden rode kleine plastic schoentjes, de dansende schoentjes! Helaas stonden ze vastgeplakt, dat wel! De kamers waren schoon en ruim, de tv zat verstopt achter een spiegel! In de gangen van het hotel hoor je de hele dag en avond Disney muziekjes, dat was grappig! 's Morgens kregen we een heel groot ontbijt, je mocht pakken wat je maar wilde! Op een ochtend waren ook Jokie en Jet in de ontbijtzaal en gingen ze alle tafels langs. Mijn broertje en zusje van 2 waren helemaal verliefd op Jet. Je mag als gast eerder het park in en na afloop is DJ Ezel in het hotel!

leigh oudman

Vind de beste prijs voor Hotel Efteling

Foto's 14 Efteling Hotel

Hoofdafbeelding winter.jpg
Hoofdafbeelding zomer.jpg
hotel-efteling (2).jpeg
hotel-efteling (2).jpg
hotel-efteling (3).jpeg
hotel-efteling (3).jpg
hotel-efteling (4).jpg
hotel-efteling (5).jpg
hotel-efteling (6).jpg
hotel-efteling (7).jpg
hotel-efteling (8).jpg
hotel-efteling (9).jpg
hotel-efteling.jpeg
hotel-efteling.jpg

Door jou bekeken

Hotel Efteling

Accommodatie