Walt Disney Studios® Park

  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

In het Walt Disney Studios® Park ga je op avontuur achter de schermen. Zie hoe animatie tot stand komt, laat je verbazen door unieke special effects en ontdek de geheimen achter de meest magische scènes van de populairste Disney films. Ook vind je hier veel toffe attracties voor jong en oud. 

1

Attracties Walt Disney Studios® Park

'Ren' voor je leven in de duizelingwekkende 3D achtervolging door de gigantische keuken van Chef Skinner in de attractie Ratatouille of roep je soldaatjes op appèl en laat ze naar Toy Story Playland marcheren voor een spannende parachutesprong achter de vijandelijke linies. Ben jij moedig genoeg voor de The Twilight Zone Tower of Terror – met zijn drie bloedstollende liften? Schreeuw je keel schor als je een vrije val maakt in een schacht of bij de schreeuwmeter van Monsters Inc. Vlieg op een tapijt, kijk je ogen uit bij de show van Mickey en zijn vriendjes en watch out voor Darth Vader en zijn vrienden. Vet cool!

Wist je dat... Ratatouille de duurste attractie van Europa is. Deze attractie kostte 200 miljoen euro en bestaat in geen enkel ander Disneyland® Park.

2

Spectaculaire shows Walt Disney Studios® Park

Voel je adrenaline stromen met Moteurs… Action! Stunt Show Spectacular. Plof met de kids neer op de banken en laat je meeslepen in het spannende verhaal vol achtervolgingen, explosies en nog veel meer. Kom ook naar Animation Celebration in het Walt Disney Studios® Park voor een onvergetelijk Frozen avontuur. Houd je adem in bij een First Order March en zie hoe de indrukwekkende Captain Phasma een groep stormtroopers aanvoert voor een onvergetelijke demonstratie van de galactische macht. Beleef Star Wars met een nieuwe missie in Star Tours: The Adventures Continue, galactische shows en meer.

3

Eten met je favoriete Disney Figuren

Ga terug naar de sfeer van de jaren vijftig. In Walt Disney Studios® Park zijn genoeg eettentjes met verschillende lekkernijen op de menukaart. Direct bij binnenkomst kun je plaatsnemen in een gezellige overdekte promenade. Bij Annette’s Diner vind je lekkerste hamburgers, hotdogs en milkshakes in een typisch Amerikaans diner restaurant. Of dineer je liever All you can eat? In dat geval kun je terecht in de Taverne. Het restaurant van de vader van Davy Crockett.

Tip: Ontbijt met je favoriete Disney Figuren. Als je logeert in een van de Disney® Hotels of in één van de Disney partnerhotels kun je elke dag beginnen met een gezellig ontbijtje met je favoriete Disney Figuren. Schuif aan in Café Mickey en tik een eitje met Donald Duck!

4

Overnachten dicht bij het park

Disneyland® Paris telt meerdere hotels, waarvan het gigantische Disneyland hotel verreweg het bekendst is. Dit luxe hotel staat tegen de poort van Disneyland aan. Als je naar buiten loopt, sta je al praktisch in Disneyland® Paris. Er is 24 uur per dag roomservice, vrij parkeren en wat dacht je ervan om elke dag te ontbijten met je favoriete Disney Figuren? En vergeet ook je zwemspullen niet om een duik te nemen in het zwembad.

Let op: Het Disney Hotel krijgt momenteel (oktober 2021) een koninklijke renovatie en wordt het sprookjeskoninkrijk van de Disney Prinsessen en Prinsen.

5

Aanbiedingen en evenementen

Er zijn regelmatig nieuwe Disney activiteiten te beleven in het park. Houdt de website in de gaten voor meer informatie.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (2 reviews)

Door jou bekeken

Walt Disney Studios® Park

Thema