Nieuw Indoorspeelparadijs én Subtropisch Zwembad bij Landal Lommerbergen

Nieuws

In de Limburgse natuur ligt één van de leukste vakantieparken van Landal: Landal de Lommerbergen. Het park is al meer dan vijftig jaar oud en om deze nieuwe levensfase in te luiden breidt zij enorm uit. Zo biedt Landal De Lommerbergen 100m2 méér kinderspeelplezier dan voorheen. Het Avontureneiland is voorzien van nieuwe toestellen met waterelementen, is er een Sports Arena aangelegd en in 2021 wordt het genieten voor waterratjes met een nieuw, spectaculair Subtropisch Zwembad mét twee waterglijbanen.


1

Indoorspeelparadijs & Subtropisch zwembad

Het nieuwe Indoorspeelparadijs is uitgebreid met nieuwe waterspeeltoestellen met als hoofdthema: de Draak, hét symbool van de gemeente Beesel. Ook is er een Sports Arena aangelegd, een multifunctioneel sportveld met interactieve voetbalmuur, een basketbalveld, tafeltennistafels en sprintveld. Het spectaculaire Subtropisch Zwembad wordt op 12 februari 2021 geopend en niet alleen om te spetteren en plonsen, maar ook om van de twee nieuwe glijbanen te roetsjen: een cone glijbaan en een duoracer voor kids en volwassenen.

Vernieuwingen 2021

Ook in 2021 gaat Landal De Lommerbergen door met uitbreiden. Het Grand Café, de restaurants, de midgetgolfbaan, het Fun House, boogschietbaan, fietsverhuur én een nieuw receptiegebouw met nieuwe parkeerplaatsen behoren ook nog tot het rijtje.

Renovatie bungalows

Niet alleen werden faciliteiten in het plan opgenomen, zo ook de accommodaties bij Landal De Lommerbergen. In totaal beschikt het vakantiepark over 502 bungalows en worden allen gerenoveerd. Hierbij zijn ook nieuwe, gethematiseerde bungalows toegevoegd. Denk aan kinder- en babybungalows. Zo wordt logeren voor iedereen een feestje! Ze sluiten volledig aan op de belevingswereld van kinderen en beschikken over een stapelbedglijbaan, een kikkerbadkamer en een spellentafel. Cool!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (0 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

Kids Vakantiegids Awards winnaars 2023 bekend!

Nieuws

Stem nu op de Kids Vakantiegids Awards 2023

Nieuws

Ontdek de wereld met een Sunweb Cruise!

Nieuws

KERSTVAKANTIETIP: Wunderland Kalkar Walk-In

Nieuws

NIEUWE chalets op Strandpark de Zeeuwse Kust

Nieuws

NIEUW ZWEMBAD Etsi Pool bij Lake Resort Beekse Bergen

Nieuws

NIEUW: FarmCamps De Bonte Fries

Nieuws

NIEUW IN 2023: indoor zwembad bij de Zandstuve

Nieuws

NIEUW: Racen als Verstappen bij Recreatiepark De Boshoek

Nieuws

TUI vliegt nu ook vanaf Rotterdam naar Egypte

Door jou bekeken

Nieuw Indoorspeelparadijs én Subtropisch Zwembad bij Landal Lommerbergen

Nieuws