Nóg MEER WATERPRET bij camping Pra delle Torri

Nieuws

ATTENZIONE Super Slide Fans! Camping Pra delle Torri in Italië wordt dit jaar verder uitgebreid met nog twee nieuwe waterglijbanen: de Space Boat en de Blackhole. Deze twee glijbanen worden toegevoegd aan het Slidepark bij het giga grote waterparadijs op de familiecamping. Dat betekent nog meer spetterpret in Bella Italia!


1

Super veel waterpret op de camping

Op kindercamping Pra delle Torri beleef je maar liefst 36.000 m2 waterplezier! Plons lekker in een van de vele zwembaden voor jong en oud. Je vindt hier onder andere een babybadje met miniglijbaan, een stoer piratenschip voor klein en groot, een diep bad waar je duikles kunt krijgen en een 50-meter bad waar je baantjes kunt zwemmen. Zoef razendsnel van de spectaculaire waterglijbanen en ga mee in de stroomversnelling!

NIEUW: Slidepark met giga glij-fun

Sinds 2020 heeft de camping ook een gaaf slidepark aangrenzend aan de vele zwembaden. Dit glijbaanpark heeft een multiglijbaan met zes parallelle banen en een Aquatube-glijbaan. En dit jaar komen daar dus weer twee nieuwe glijbanen bij: de Space Boat en de Blackhole. (zie instagrampost filmpje 7, hier komen de nieuwe glijbanen bij). Nog meer waterpret dus... en allemaal gratis toegankelijk als je vakantie viert op deze supergezellige familiecamping direct aan zee met een fijn zandstrand en dichtbij Venetië.

Camping met kermis en volop animatie

Behalve zwemmen is hier nog veel meer te beleven op de camping. Wat dacht je van... een heuse kermis met attracties en springkussens! Iedere avond is het genieten van het gezellige lichtjesfeest, de achtbaan en nog veel meer. Let op: dit is wel tegen betaling. Of dans en zing gezellig mee met het animatieteam en vergeet ook je step, fiets of skateboard niet voor het Skatepark op de camping. Gewoon naast de zwembaden, dus je kunt je zwembroek aanhouden! Bella Italia here we come!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (2 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

Kids Vakantiegids Awards winnaars 2023 bekend!

Nieuws

Stem nu op de Kids Vakantiegids Awards 2023

Nieuws

Ontdek de wereld met een Sunweb Cruise!

Nieuws

KERSTVAKANTIETIP: Wunderland Kalkar Walk-In

Nieuws

NIEUWE chalets op Strandpark de Zeeuwse Kust

Nieuws

NIEUW ZWEMBAD Etsi Pool bij Lake Resort Beekse Bergen

Nieuws

NIEUW: FarmCamps De Bonte Fries

Nieuws

NIEUW IN 2023: indoor zwembad bij de Zandstuve

Nieuws

NIEUW: Racen als Verstappen bij Recreatiepark De Boshoek

Nieuws

TUI vliegt nu ook vanaf Rotterdam naar Egypte

Door jou bekeken

Nóg MEER WATERPRET bij camping Pra delle Torri

Nieuws