Kindvriendelijk vakantiehuis

Kindvriendelijk vakantiehuis

Op zoek naar een kindvriendelijk vakantiehuis in Italie, Frankrijk of Spanje? Of gewoon een kindvriendelijk vakantiehuis in Nederland vakantieland? Wij zetten de leukste aanbieders van kindvriendelijke vakantiehuizen voor je op een rij. En we maken niet alleen je zoektocht naar de leukste kindvriendelijke vakantiewoning makkelijker, maar we hebben ook meteen de aantrekkelijkste familievakantie aanbiedingen in kaart gebracht.

Deel sterren uit!

Ik geef Kindvriendelijk vakantiehuis:

Score: 4 sterren uit 3 beoordelingen

Lees meer ▾
Vergelijk aanbieders
Landal GreenParks
Landal GreenParks

Kinderbungalows

Top aanbiedingen Kindvriendelijk vakantiehuis

Herfstvakantie aanbieding bij Landal

Herfstvakantie aanbieding bij Landal Vanaf € 219,-

Speciale herfstactiviteiten voor jong en oud, volop waterpret en altijd middenin de natuur. Binnen- en buitenfaciliteiten: gezellige terrassen, midgetgolf, indoorspeelparadijs en ontmoet de allergrootste kindervriend Bollo. Boek nu al vanaf € 219,- in de periode van 29 oktober tot 7 november 2021.

Bekijk aanbieding »
Meer inspiratie
Vacanceselect

Vacanceselect

VacanceSelect biedt een ruim aanbod aan kindvriendelijke vakantiehuizen en vakantievilla's aan in Frankrijk, Italie, Spanje, Portugal, Kroatie, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Belgie en Luxemburg. Bij bijna alle vakantiewoningen zit een zwembad, bij alle schitterende vakantievilla's zit sowieso een zwembad. 

Buro Scanbrit

Buro Scanbrit

Op zoek naar een kindvriendelijke vakantiewoning in Engeland, Ierland, de Kanaaleilanden of Schotland? Buro ScanBrit biedt zeer kindvriendelijke vakantiehuizen aan in Scandinavie. Bij de keuze voor een gezinsrondreis overnacht je in meerdere kindvriendelijke vakantiehuizen. 

ID Riva Tours

ID Riva Tours

Voor een kindvriendelijk vakantiehuis in Kroatie zit je goed bij Kroatie specialist ID Riva Tours. Zij bieden een tweetal kindvriendelijke vakantiehuizen met familiekamers in Istrie aan. Hiernaast is er keuze uit een uitgebreide selectie in populaire regio's, waarbij je kunt selecteren op zwembad of speeltuin. 

Polyplan Reizen

Polyplan Reizen

Op zoek naar een kindvriendelijk vakantiehuis in Griekenland? Bij Griekenland specialist Polyplan vind je leuke vakantievilla's op unieke locaties in het groen en vooral op de eilanden. De meeste vakantievilla's hebben een ruime, afgesloten tuin en een zwembad.