Alle blogs van Megan

4 articles
Op hoteltour met Prettig Reizen door Antalya
Blog

Megan
Op hoteltour met Prettig Reizen door Antalya

Op uitnodiging van Prettig Reizen hebben we een onvergetelijke hoteltour gemaakt langs drie te gekke en kindvriendelijke hotels in het schitterende Antalya. Onze reis begon in Amsterdam en na een vlucht van iets minder dan 4 uurtjes landden we op de luchthaven van Antalya. De zon scheen fel aan de hemel en de warme lucht omhulde ons meteen met een heerlijk vakantiegevoel. Met een transfer werden we naar ons eerste hotel gebracht en toen begon ons avontuur pas echt! In dit blog delen we graag alle details van onze hotelervaringen, van de comfortabele kamers en geweldige faciliteiten tot het heerlijke eten en de speciale voorzieningen voor kinderen. Neem snel een kijkje!
Kinderkleding TIP: pretty in pastelkleuren!
Blog

Megan
Kinderkleding TIP: pretty in pastelkleuren!

Pastelkleuren zien we in alle seizoenen terugkomen, maar in de zomer zijn ze op hun mooist! Er zijn ongelooflijk veel verschillende pastel tinten, denk aan: lichtgeel, lila,  lichtroze, babyblauw, peach, mintgroen, crème of zand, maar hoe draag je al die mooie lichte kleuren? En ga je voor een lieve, zachte look of een combi van stoer & schattig? Wij gaan jou laten zien hoe je de leukste pastel tinten kunt combineren. Zowel voor de kleine casanova’s als voor onze mini prinsessen.
5 tips voor een te gekke meergeneratie vakantie
Blog

Megan
5 tips voor een te gekke meergeneratie vakantie

Op vakantie gaan met het gezin en grootouders wordt ook wel een meergeneratie-vakantie genoemd. Een meergeneratie-vakantie wordt steeds populairder en is dé perfecte manier om met de hele familie te genieten en samen nieuwe herinneringen te maken. Maar waar moet je op letten bij het boeken van zo’n vakantie? Bekijk hieronder 5 tips voor een geslaagde meergeneratie-vakantie!   
Waar mag je naartoe deze zomer?
Blog

Megan
Waar mag je naartoe deze zomer?

Er is goed nieuws voor vakantieliefhebbers! In een aantal Europese landen is het namelijk weer mogelijk om naartoe te reizen deze zomer. Ook al is het vakantie-vieren iets anders dan normaal, met de benodigde maatregelen is het wel mogelijk om er even tussenuit te gaan. Een zonnige vakantie in Italië, een bezoekje aan het zuidelijkste puntje van Europa: Portugal, een actieve in de bergen van Oostenrijk of een te gekke kidsvakantie in ons buurland Duitsland. Ben jij klaar voor de zomervakantie?  Je leest hier per favo-vakantieland wanneer de grenzen weer opengaan en welke maatregelen worden getroffen, zodat je veilig én toch onbezorgd op vakantie kunt.  

Door jou bekeken