Frozen Celebration

  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

Frozen-fans kijken hun ogen uit tijdens het fantastische Frozen Celebration event in Disneyland® Paris van midden januari tot midden april 2022. Tijdens dit event beleef je een sprookjesachtig avontuur met Anna en Elsa, Olaf, Sven en Kristoff. 

1

Sprankelende Disney Illuminations

Laat je betoveren tijdens de Disney Illuminations in het Disneyland® Park. Check: schitterend vuurwerk, zóveel dat je niet meer weet waar je moet kijken en verbluffende special effects waar je nog uren over napraat. Tijdens deze duizelingwekkende show met jouw favoriete Disney Figuren zie je de legendarische verhalen van de meest bekende en populaire sprookjes. Natuurlijk komt ook Frozen voorbij! Disney Illuminations is het hele jaar - iedere avond - te zien bij het Kasteel van Doornroosje in het Disneyland® Park.

Wist je dat... er een heus Frozen Land 'The World of Arendelle' komt met nieuwe attractie en restaurants. Wanneer het nieuwe themagebied af is en opent is nog niet duidelijk.

2

Meedansen tijdens de Disney Stars on Parade

Wie spot de paradewagen van Frozen als eerst? Dans mee met Elsa en Anna op het vrolijke ritme van de muziek. Als Frozen voorbij is gereden, is dit feest nog láng niet afgelopen. Want tijdens deze parade komen ook Mickey en zijn vriendjes voorbij en al jouw Disney helden! Tip: Zorg dat je op tijd bent om een goed plekje langs de parade te bemachtigen. Zeker met kleine kinderen, of een kind in een buggy, wil je het graag goed kunnen zien. Het is het wachten meer dan waard!

Tip: De Disney Stars on Parade is het hele jaar door meerdere keren per dag te bewonderen in het Disneyland® Park.

3

A Musical Invitation

Voor een ongelooflijk avontuur kom je naar het Animation Celebration in het Walt Disney Studios Park. Hier kun je genieten van een Frozen musical vol dans en zang met al je favoriete figuren uit de film! Beweeg en zing jij mee met je favoriete Frozen vriendjes? Sven en Kristoff zingen de longen uit hun lijf en willen jou ook mee horen zingen. Ben jij een geboren danser of danseres? Show Anna’s dansmoves dan als verrassing voor Elsa in haar prachtige ijspaleis!

An Enchanted Journey

Tip: in het Disneyland® Paris geloof je je ogen niet en beleef je het Frozen 2 avontuur nu in real life. Laat je meevoeren door de feestelijke paradewagen van Frozen 2 en de enthousiaste dansers die er een echt feestje van maken.

4

Opwarmen met knuffels van Olaf

Olaf kennen we allemaal en hij is misschien wel jouw favoriet uit de Frozen films. Deze superlieve en vrolijke sneeuwpop van Arendelle staat te popelen om jou te ontmoeten. Dus kijk goed rond als je in Disneyland® Paris bent, je kunt Olaf zomaar tegenkomen in het Disneyland® Paris voor een giga warme knuffel. Dat is even lekker opwarmen tijdens een koude winterdag in Disneyland® Paris!

Tip: is Olaf ontmoeten een droom die uitkomt? Registreer je dan via de LineBerty-app en 100% zeker dat jij Olaf een high five geeft.

5

Smullen van Frozen hapjes

Smul in Disneyland® Paris van de exclusieve, verrukkelijke hartige en zoete hapjes van Arendelle. De snacks zijn geïnspireerd op de wereld van Frozen. En alles wat te maken heeft met Frozen móét lekker smaken. YUMMIE! En houd wat ruimte over in je koffer, want er zijn waanzinnige coole Frozen souvenirs. Voor een supermooie herinnering aan jouw Disney avontuur mét Frozen, maak je tijdens de Frozen Celebration jouw eigen magische Frozen souvenir voor mee naar huis. En wedden dat je die mooie Frozenjurk nooit meer uitdoet!

6

Plan je bezoek aan Disneyland® Paris zorgvuldig

Sommige ervaringen, shows of evenementen zijn mogelijk niet beschikbaar of kunnen worden gewijzigd bij heropening, afhankelijk van de ontwikkeling van de gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van overheidsinstanties. Promotiematerialen laten de huidige operationele richtlijnen en veiligheids- en gezondheidsmaatregelen (zoals het verplicht dragen van een mondkapje voor gasten vanaf 6 jaar en afstandsmaatregelen) niet zien. Volgens de aankondigingen van de Franse overheid is een coronabewijs (pass sanitaire) nodig voor toegang tot het hele resort, inclusief de Disney® Hotels, Disney's Davy Crockett Ranch en Disney Village, voor gasten vanaf 12 jaar en ouder. Deze maatregel is niet van toepassing voor kinderen t/m 11 jaar. Kijk op DisneylandParis.com voor belangrijke details die je moet weten voor je bezoek.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (3 reviews)

Door jou bekeken

Frozen Celebration

Thema