Frozen Celebration

Ontdek Frozen Celebrationin Disneyland® Paris

  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

Frozen-fans kijken hun ogen uit tijdens het fantastische Frozen Celebration event in Disneyland® Paris van midden januari tot midden april 2022. Tijdens dit event beleef je een sprookjesachtig avontuur met Anna en Elsa, Olaf, Sven en Kristoff. 

1

Sprankelende Disney Illuminations

Laat je betoveren tijdens de Disney Illuminations in het Disneyland® Park. Check: schitterend vuurwerk, zóveel dat je niet meer weet waar je moet kijken en verbluffende special effects waar je nog uren over napraat. Tijdens deze duizelingwekkende show met jouw favoriete Disney Figuren zie je de legendarische verhalen van de meest bekende en populaire sprookjes. Natuurlijk komt ook Frozen voorbij! Disney Illuminations is het hele jaar - iedere avond - te zien bij het Kasteel van Doornroosje in het Disneyland® Park.

Olaf kennen we allemaal en hij is misschien wel jouw favoriet uit de Frozen films. Deze superlieve en vrolijke sneeuwpop van Arendelle staat te popelen om jou te ontmoeten. Dus kijk goed rond als je in Disneyland® Paris bent, je kunt Olaf zomaar tegenkomen in het Disneyland® Paris voor een giga warme knuffel. Dat is even lekker opwarmen tijdens een koude winterdag in Disneyland® Paris!

2

Meedansen tijdens de Disney Stars on Parade

Wie spot de paradewagen van Frozen als eerst? Dans mee met Elsa en Anna op het vrolijke ritme van de muziek. Als Frozen voorbij is gereden, is dit feest nog láng niet afgelopen. Want tijdens deze parade komen ook Mickey en zijn vriendjes voorbij en al jouw Disney helden! Tip: Zorg dat je op tijd bent om een goed plekje langs de parade te bemachtigen. Zeker met kleine kinderen, of een kind in een buggy, wil je het graag goed kunnen zien. Het is het wachten meer dan waard!

Smul in Disneyland® Paris van de exclusieve, verrukkelijke hartige en zoete hapjes van Arendelle. De snacks zijn geïnspireerd op de wereld van Frozen. En alles wat te maken heeft met Frozen móét lekker smaken. YUMMIE! En houd wat ruimte over in je koffer, want er zijn waanzinnige coole Frozen souvenirs. Voor een supermooie herinnering aan jouw Disney avontuur mét Frozen, maak je tijdens de Frozen Celebration jouw eigen magische Frozen souvenir voor mee naar huis. En wedden dat je die mooie Frozenjurk nooit meer uitdoet!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (4 reviews)

Door jou bekeken

Frozen Celebration

Thema