Hof Keppel

  • Een heleboel diertjes
  • Gezellig slapen in een tenthuisje
  • Gelegen in het prachtige Hochsauerland

Vind de beste prijs voor Hof Keppel

Over Hof Keppel

Ontdek Hof Keppel, de boerderij van Hanna en Frank. Hier beleef je samen met het gezin een bijzondere vakantie en geniet je optimaal van rust, ruimte en natuur. Op dit kindvriendelijke adresje vind je een heleboel dieren, zoals schapen, ezels, pony’s, konijnen en nog veel meer! Er worden regelmatig gezellige pizza avonden gehouden. De boerderij heeft een schitterende ligging in het Hochsauerland. Ga op ontdekkingstocht door de veelzijdige omgeving, laat de kids klimmen en klauteren in Thikos Kinderland of bezoek het openluchttheater in Elspe.

Kinderactiviteiten

Kleine dierenliefhebbers zullen zich hier helemaal thuis voelen! Hof Keppel is het huis van maar liefst 9 diersoorten, kun jij ze allemaal vinden? Ravotten met je vakantievriendjes in de leuke speeltuin en je eigen pizza versieren tijdens de pizza avonden. Kortom; één en al gezelligheid!  

Tenthuisje met houtkachel en bedstee

Vier vakantie in een tenthuisje van 45-50 m2 op de boerderij. Back to basic zonder elektriciteit, maar met een gave houtkachel, leefruimte, keuken, drie slaapkamers - ouderslaapkamer, kamer met bedstee en een kamer met stapelbed, toilet en privé douche. Je kunt kiezen voor een douche in de tent of een privé douche bij de boer. Super knus en oergezellig!

Faciliteiten

Speeltuin
(Mini) supermarkt

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Hof Keppel

Foto's 15

Door jou bekeken

Hof Keppel

Accommodatie