Weekendje weg naar Recreatiepark de Leistert

De Bellinga's zijn een weekendje weg naar een Speciale Kinderbungalow op 5-sterren Recreatiepark De Leistert. Ze gaan sowieso de NIEUWE nostalgische Arcade Games XL spelen. Maar er is nog veel meer te beleven op het park.  Van de glijbanen in het subtropisch zwembad, zingen en dansen met het altijd vrolijke mascotteduo Pluck & Pien tot  aan klimmen en klauteren in de indoorspeeltuin La Selva. Zouden ze hier ook van de glijbanen in de hoge toren in de buitenspeeltuin durven glijden? Hier vind je dit weekend iedere dag de avonturen van de Bellinga's bij Recreatiepark De Leistert!

Op vakantie met Bellinga's

De Bellinga’s zijn dol op op vakantie gaan.  Op deze pagina delen we alle vakantieavonturen die ze samen met Kids Vakantiegids beleven. En weet je wat nou zo leuk is? Omdat ze via Kids Vakantiegids een aantal vakantieadresjes bezoeken, kun jij deze hier altijd weer terugvinden en dezelfde avonturen beleven als deze familievloggers. Hoe tof is dat? 

Kijktip! De Bellinga's: Vakantie Op Stelten

Wil je vast in vakantiesferen komen met de Bellinga's? In De Bellinga's: Vakantie op Stelten bereiden de familievloggers zich voor op de zomervakantie, maar dat verloopt niet helemaal zonder slag of stoot. Net wanneer hun luxe droomreis van start gaat, raakt vader Daniël al het vakantiegeld kwijt. Als dat nog maar goedkomt... Check hier de trailer!

Foto’s 9

Bellingas op vakantie
Bellingas bij De Leistert
Lucilla en Luan maken ontbijt
Bellingas van de glijbaan bij de Leistert
kids special bungalow de leistert
kids special bungalow de leistert
Fara en Lucius bij de Leistert
Daniel en Luan bij de Leistert

Door jou bekeken