BREAKING: Bonaire & Aruba code geel! Corona update

BREAKING: Bonaire & Aruba code geel!

20-11-2020

Overwinteren op een zonnig bounty eiland? Goed nieuws! Vanaf woensdag 4 november is het voor Nederlandse toeristen weer mogelijk naar Bonaire te reizen & vanaf donderdag 19 november staat Aruba weer op code geel. Met 365 dagen per jaar stralend weer, schitterende bountystranden en een relaxed sfeertje is (kerst)vakantie vieren op deze paradijselijke eilandjes in de Nederlandse Antillen pér-fect! De locals zijn ook nog eens hartstikke vriendelijk en dollll op kids.. wat wil je nog meer?!

Negatieve coronatest verplicht voor Bonaire

Uiteraard zijn de locals voorzichtig en willen het aantal corona-besmettingen zo laag mogelijk houden en toeristen veilig laten verblijven op dit paradijselijke eiland, vlakbij Aruba en Curacao. Een negatieve coronatest is daarom verplicht. Bij aankomst op het vliegveld moet er aangetoond kunnen worden dat tot 72 uur voor aankomst op Bonaire negatief getest is via een PCR-test of antigeentest. Boek je een kindvriendelijke accommodatie bij TUI? Dan is de Covid-19 test bij de prijs inbegrepen en kun je de test laten doen bij het dichtstbijzijnde Huisartsenlab.

Verplichte gezondheidsverklaring voor Aruba

Wie naar een stukje Nederland in het Caribisch gebied wilt vliegen, dient voorafgaand aan de reis een gezondheidsverklaring in te vullen. Net zoals op het buureiland Bonaire, is het voor Aruba verplicht een negatieve coronatest te laten zien bij aankomst op het vliegveld. Daarnaast is een thuisquarantaine niet noodzakelijk wanneer je thuiskomt vanuit Aruba. Boek je bij TUI jouw reis naar Aruba? Dan is de Covid-19 test bij de prijs inbegrepen en kun je de test laten doen bij het dichtstbijzijnde Huisartsenlab.

Reizen in coronatijd

Reizen naar het buitenland is in deze tijd misschien spannend of onzeker. Om te ervaren hoe het is om in coronatijd te reizen naar een eiland in het Caribisch gebied, vloog Marlotte afgelopen oktober naar Curaçao. Benieuwd naar haar ervaring? Lees het blog van Marlotte op bezoek bij Papagayo Beach Resort

Laatste nieuws artikelen
Griekse en Canarische Eilanden weer open

Griekse en Canarische Eilanden weer open

Fantastisch nieuws voor wie in dit najaar of de winter de zon nog even wil opzoeken: het reisadvies voor de Canarische Eilanden én Griekse eilanden is aangepast van code oranje naar code geel. De coronasituatie lijkt op de Spaanse eilanden beter onder controle dan in de rest van het land, daarom mag er weer naartoe gereisd worden. Voor Griekenland betekent de versoepeling voor de eilanden, dat het hele land weer op geel staat. 

Landal GreenParks breidt uit in Duitsland

Landal GreenParks breidt uit in Duitsland

Landal GreenParks breidt uit in Duitsland met twee nieuwe vakantieparken. Dit maakt het een totaal van twaalf Landal parken in ons buurland. In het Beierse Woud komt Landal Arber voor de wandel, fiets, ski- en langlaufliefhebbers en in Nedersaksen wordt Landal Vakantiepark Marissa geopend.

2 nieuwe Vakantieparken in Nederland van Landal GreenParks

2 nieuwe Vakantieparken in Nederland van Landal GreenParks

Landal GreenParks opent wederom nieuwe vakantieparken in Nederland.  Forest Village wordt de nieuwste vakantiebestemming in Noord-Brabant, in Luyksgestel, met maar liefst 340 recreatiewoningen met centrumvoorzieningen. In Midden-Drenthe opent het luxueze Landal Drentse Lagune met 114 recreatiewoningen mét eigen strand en uitzicht op het water! 

Camping Berkenrode overgenomen door TopParken

Camping Berkenrode overgenomen door TopParken

Per 1 november wordt Camping Berkenrode in Beekbergen overgenomen door TopParken. De camping ligt midden op de Veluwe, naast Vakantiepark Beeksebergen, welke behoort tot één van de vakantieparken van TopParken. Met deze overname wordt de camping dan ook samengevoegd met Recreatiepark Beekbergen. Het campinggedeelte wordt gerenoveerd en meerdere faciliteiten en vakantiewoningen worden geplaatst. Deze overname betreft de derde van TopParken binnen twee maanden. Camping de Hertshoorn in Garderen zal namelijk vanaf begin 2021 verdergaan als TopParken Resort Veluwe. 

TopParken neemt Camping de Hersthoorn over

TopParken neemt Camping de Hersthoorn over

In Garderen ligt camping De Hersthoorn wordt overgenomen door TopParken. Vanaf begin volgend jaar gaat de camping verder onder de naam: TopParken Resort Veluwe. De komende periode focust TopParken zich op de uitstraling van het park waarbij vitaliteit, kwaliteit en duurzaam ondernemen centraal staat. De faciliteiten worden allemaal meegenomen. TopParken biedt hiermee in totaal 20 vakantieparken aan.

Nieuwe faciliteiten op Hof van Saksen

Nieuwe faciliteiten op Hof van Saksen

Landal Hof van Saksen is een 5*-vakantiesort met luxe vakantieboerderijen, gelegen midden in de natuur van Drenthe. Naast de vele faciliteiten van een spetterende waterwereld met vier giga waterglijbanen, zijn nu nog meer gave faciliteiten toegevoegd.