BREAKING: Bonaire & Aruba code geel!

Nieuws

Overwinteren op een zonnig bounty eiland? Goed nieuws! Vanaf woensdag 4 november is het voor Nederlandse toeristen weer mogelijk naar Bonaire te reizen & vanaf donderdag 19 november staat Aruba weer op code geel. Met 365 dagen per jaar stralend weer, schitterende bountystranden en een relaxed sfeertje is (kerst)vakantie vieren op deze paradijselijke eilandjes in de Nederlandse Antillen pér-fect! De locals zijn ook nog eens hartstikke vriendelijk en dollll op kids.. wat wil je nog meer?!


1

Negatieve coronatest verplicht voor Bonaire

Uiteraard zijn de locals voorzichtig en willen het aantal corona-besmettingen zo laag mogelijk houden en toeristen veilig laten verblijven op dit paradijselijke eiland, vlakbij Aruba en Curacao. Een negatieve coronatest is daarom verplicht. Bij aankomst op het vliegveld moet er aangetoond kunnen worden dat tot 72 uur voor aankomst op Bonaire negatief getest is via een PCR-test of antigeentest. Boek je een kindvriendelijke accommodatie bij TUI? Dan is de Covid-19 test bij de prijs inbegrepen en kun je de test laten doen bij het dichtstbijzijnde Huisartsenlab.

Verplichte gezondheidsverklaring voor Aruba

Wie naar een stukje Nederland in het Caribisch gebied wilt vliegen, dient voorafgaand aan de reis een gezondheidsverklaring in te vullen. Net zoals op het buureiland Bonaire, is het voor Aruba verplicht een negatieve coronatest te laten zien bij aankomst op het vliegveld. Daarnaast is een thuisquarantaine niet noodzakelijk wanneer je thuiskomt vanuit Aruba. Boek je bij TUI jouw reis naar Aruba? Dan is de Covid-19 test bij de prijs inbegrepen en kun je de test laten doen bij het dichtstbijzijnde Huisartsenlab.

Reizen in coronatijd

Reizen naar het buitenland is in deze tijd misschien spannend of onzeker. Om te ervaren hoe het is om in coronatijd te reizen naar een eiland in het Caribisch gebied, vloog Marlotte afgelopen oktober naar Curaçao. Benieuwd naar haar ervaring? Lees het blog van Marlotte op bezoek bij Papagayo Beach Resort

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

In APRIL: Nieuwe MEGA speeltuin opent bij Camping De Pallegarste!

Nieuws

Nieuwe accommodaties op De Leistert nu boekbaar

Nieuws

NIEUW bij Slagharen: accommodatie Rancho Grande tot 8 personen!

Nieuws

NIEUW: Arcade Games XL bij De Leistert

Nieuws

Nieuwe indoorspeeltuin "De Boerderij" op Landal Orveltermarke geopend!

Nieuws

NIEUW: 8x griezelen bij Halloween in Slagharen

Nieuws

Tweede Kerstdag TIP: The Streamers live vanuit de Winter Efteling

Nieuws

Lego evenement tijdens Dreumesweken bij Kampeerdorp de Zandstuve

Nieuws

HAPPY NEWS(YEAR) vanuit Disneyland® Paris

Nieuws

Beleef de magie van de spectaculaire Stuufmusical!

Door jou bekeken

BREAKING: Bonaire & Aruba code geel!

Nieuws