NIEUW: Hotel Esperides Beach Family Resort met Sparky Kidsclub

Sparky Kids Club

Een nieuw Sparky Hotel van Sunweb! Naast dat de bekende rode vogel Sparky al te zien was op Gran Canaria, Lanzarote, Kos en Kreta, heeft hij zich nu ook gevestigd op het Griekse Rhodos in Hotel Esperides Beach Family Resort. Roetsj hier van de glijbaan en check de Nederlandstalige Kidsclub in juli & augustus.


1

Waterpret to the max!

Bij Esperides Beach Family Resort plons je heerlijk in een van de zwembaden terwijl papa en mama op een van de zonnebedjes liggen. Ga zo vaak je kan van een van de glijbanen en check ook het nabij gelegen Faliraki waterpark op het eiland.

2

Family FUN op Rhodos

In juli en augustus start je 6 dagen in de week je dag samen met Sparky in de Kidsclub. Dans erop los en laat aan al je vakantievriendjes en vriendinnetjes zien hoe creatief je bent! Speel een potje tennis of beachvolleybal en ga daarna los op de kinderkermis met draaimolen, botsauto's, springkussen, klimmuur en een speeltuin. Een potje minigolf met de hele familie kan natuurlijk ook niet ontbreken. Hotel Esperides Beach Family Resort heeft écht aan alles gedacht. WOW!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 2

Nieuws

NIEUW: Hotel Esperides Beach Family Resort met Sparky Kidsclub

Blog

Sunny Last Minute DEALS van Sunweb

Thema's 2

Sparky Kids Club

Sparky

Door jou bekeken

NIEUW: Hotel Esperides Beach Family Resort met Sparky Kidsclub

Nieuws