Hotel Esperides Beach

  • 3 Zwembaden met glijbanen & apart kleuterbad
  • Kinderkermis met draaimolen & botsauto's
  • Kidsclub & oppasservice

Vind de beste prijs voor Hotel Esperides Beach

Over Hotel Esperides Beach

Een kindervakantie naar Griekenland met heel veel fun voor kids? Dan zit je toppie bij het kindvriendleijke Esperides Beach hotel in Faliraki! Hier  zijn 2 kinderbaden met waterglijbanen, een peuterbad, een kinderkermis met een draaimolen, botsauto's, springkussen, klimmuur en een speeltuin! Daarnaast organiseert de miniclub voor kinderen van 3 t/m 13 jaar de hele dag gevarieerde activiteiten. Als dat geen geweldige kindervakantie in Griekenland wordt...!

Op vakantie met een baby en/of kleine kinderen

Waterpret is niet het enige bij Esperides Beach! Er is namelijk nog veel meer fun te beleven tijdens een Griekenland kindervakantie! Esperides Beach heeft namelijk ook een kinderkermis met een draaimolen, botsauto's, springkussen, klimmuur en een speeltuin! Maar dat is nog niet alles... Per verblijf  ontvang je een voucher met 50% korting op het nabij gelegen waterpark en krijgen families met kinderen ook 1 keer per verblijf gratis entrée tot het nabij gelegen "funhouse Magic Castle"! Aan gezinnen met baby's is ook gedacht. Ter plaatse is op aanvraag en tegen betaling babysitservice aanwezig, net als babystoeltjes, kinderwagens en babyfoons!

Waterpret

Vakantie vieren is feest en bij Esperides Beach in Griekenland al helemaal! Op vakantie betekent zon, zwembad, en strand en bij het kindvriendelijke Esperides Beach vind je het allemaal! In de  2 kinderbaden met waterglijbanen kun je heerlijk splashen, plonsen en naar beneden roetsjen! Gaat je kleine broertje of zusje ook mee op vakantie? Dan kan die er heerlijk op los spetteren in het peuterbad! 

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Hotel Esperides Beach

Foto's 22

Door jou bekeken

Hotel Esperides Beach

Accommodatie