Nieuwe faciliteiten op Hof van Saksen

Nieuws

Landal Hof van Saksen is een 5*-vakantiesort met luxe vakantieboerderijen, gelegen midden in de natuur van Drenthe. Naast de vele faciliteiten van een spetterende waterwereld met vier giga waterglijbanen, zijn nu nog meer gave faciliteiten toegevoegd.


1

Nieuwste faciliteiten bij Hof van Saksen

  • De Laser Tag: dit uitdagende spel is geschikt voor het hele gezin. Een ultieme versie van verstoppertje en tikkertje tegelijkertijd! In het avontuurlijke landschap met heuvels, greppels en obstakels probeer je je tegenstander te besluipen en te raken.
  • Outdoor Harrewar: de welbekende indoor Harrewar, met 1.000m2 aan speelplezier, is nu ook een buitenvariant toegevoegd. Spelen met zand, kruiwagens, skelters, grote bouwblokken en diverse speeltoestellen.
  • De Thuis academie: in jullie eigen accommodatie is het knippen, plakken, kleuren, bakken of bouwen geblazen. Met de supertoffe thuispakketten van Hof van Saksen ga je zelf aan de slag. Bij ieder pakket zit een werkbeschrijving, wel zo handig!
  • Noorderwok: lekker sushi eten of een wokgerecht in je eigen accommodatie? Met Noorderwok bestel jij de lekkerste gerechten en word het gewoon bezorgd aan je accommodatie! Smullen..
  • L’alunno Burger & Beers: culinair genieten met de lekkerste hamburgers (en voor paps of mams een speciaal biertje) voor een gezellig avondje uit!

 

TIP: last minute een onvergetelijke vakantie boeken bij Landal Hof van Saksen? Check de last minute aanbiedingen op onze site en boek jouw verblijf!  

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (0 reviews)

Reacties

Geen reacties gevonden

Onze nieuwste vakantie ervaringen 10

Nieuws

Kids Vakantiegids Awards winnaars 2023 bekend!

Nieuws

Stem nu op de Kids Vakantiegids Awards 2023

Nieuws

Ontdek de wereld met een Sunweb Cruise!

Nieuws

KERSTVAKANTIETIP: Wunderland Kalkar Walk-In

Nieuws

NIEUWE chalets op Strandpark de Zeeuwse Kust

Nieuws

NIEUW ZWEMBAD Etsi Pool bij Lake Resort Beekse Bergen

Nieuws

NIEUW: FarmCamps De Bonte Fries

Nieuws

NIEUW IN 2023: indoor zwembad bij de Zandstuve

Nieuws

NIEUW: Racen als Verstappen bij Recreatiepark De Boshoek

Nieuws

TUI vliegt nu ook vanaf Rotterdam naar Egypte

Door jou bekeken

Nieuwe faciliteiten op Hof van Saksen

Nieuws