TUI Droomzomer

TUI Droomzomer
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Sporties opgelet! Vier deze zomer samen met TUI jouw sportieve droomzomer op Droompark de Zanding op de Veluwe. Beleef tijdens een sportieve shortbreak avonturen met het hele gezin, volg bootcampsessies, trainingen en sportacitviteiten en... luister en kijk live naar sportieve BN'ers die - in estafettevorm - parkdirecteur zijn en alles vertellen over hun sportieve carrières en op het park verslag doen van de grootste evenementen, zoals het EK Voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen. En met een heerlijk zwemvijver, Avontureneiland en de ligging midden in het bos is er volop mogelijkheid om te suppen, kanoën, zwemmen, wandelen, hardlopen en fietsen. Dus genoeg ingrediënten voor een sporTUIve droomvakantie.

1

Een droomzomer... vol sportbeleving!

Toe aan vakantie, maar wil je ook niets missen van de grootste sportevents in de zomer van 2021? Dan wordt dit jouw droomzomer op Droompark de Zanding midden op de Veluwe. Van 11 juni t/m 6 september biedt het vakantiepark een droomzomer om zelf lekker sportief bezig te zijn en te genieten van de grootste sportevenementen op groot scherm. En hoe gaaf is het om jouw persoonlijke sporthelden live te ontmoeten op het vakantiepark! Laat je inspireren door hun verhalen, geniet van een ontspannen weekendje weg of midweek in eigen land en mis niets van je favoriete sportevent. Sterker nog: de beleving is nog nooit zo leuk geweest. Luister en kijk live mee naar de voor- en nabeschouwingen met je sporthelden. En vergeet niet om je eigen sportkleding mee te nemen voor waanzinnige workouts.

TUI Droomzomer
2

Een droomzomer... met sportieve BN'ers

Tussen 11 juni en 6 september nemen bekende oud-sporters als 'Parkdirecteur' in estafettevorm het park over. De Droomzomer giet oan op 11 juni met oud-schaatser en sportcommentator Erben Wennemars. Als host is hij aanwezig bij de live beschouwingen, geeft hij inspiratiesessies en doet hij mee aan een clinic of een toernooi op het vakantiepark. Wennemars geeft het stokje door aan voormalig profvoetballer Ron Vlaar. Maar ook cabaratier en groot sportfan Peter Heerschop, oud-judoka Dennis van der Geest, oud-wielrenster Leontien van Moorsel, oud-judoka Edith Bosch, oud-wielrenner Michael Boogerd en oud-volleybalster Manon Flier zullen als hosts op het park verblijven en een actieve rol spelen. Great match!

Tip: Wil je weten wanneer jouw favoriete sporter op Droompark de Zanding is? Download dan de Droomparken app, klik op De Zanding en scroll naar Droomzomer activiteiten. 

TUI Droomzomer
3

Een droomzomer... relaxen in de Healing Garden

Behalve luisteren, kijken en meedoen met de verschillende sportieve BN'ers die op het park zijn, is er ook de mogelijkheid om privé les te krijgen van personal trainer Robbin Vis. Je kunt je aanmelden via de app en voor 65 euro een les volgen. Het is ook mogelijk om (tegen een kleine vergoeding) deel te nemen aan allerlei yoga- en ontspanningssessies in de Healing Garden; zoals Morning Meditation, een IJsbad en ademworkshop, Tieneryoga en Ouder en Kind Yoga. TIP: Om helemaal in de sfeer van de grootse sportevenementen te komen, vindt er op de aankomstdagen in de Healing Garden een openingsceremonie plaats voor de start van een onvergetelijk sportieve shortbreak. Dream on... and let the games begin!

TUI Droomzomer
4

Een droomzomer... sport kijken op een groot scherm

Van 11 juni tot 6 september staat Droompark de Zanding helemaal in het teken van sport! Tijdens shortbreaks (weekenden of een midweek) kun je midden op de Veluwe op het terras met max 8 personen per tafel genieten van jouw favoriete sportevenementen op een groot scherm voorzien met live commentaar van de dan verblijvende parkdirecteur. Check het EK voetbal op het terras, leef mee met de Tour de France en de Vuelta, geniet van de TT Assen, waan je op de tribunes van Wimbledon en reserveer een fijne plek voor de Olympische en Paralympische Spelen. Pauzetip: Tussen de wedstrijden door kun je zelf deelnemen aan sportieve uitdagingen of genieten van de inspirerende verhalen van de parkdirecteuren en ander inspirators.

TUI Droomzomer
5

Een droomzomer op... Droompark de Zanding

Droompark De Zanding biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Tijdens de Droomzomer vinden er tal van extra activiteiten plaats; zoals bootcamp, boogschieten, boxen, kampvuur met marsmallows en spannende speurtochten. En bij de zwemvijver en Avontureneiland kunnen kids ook heerlijk spelen en bewegen. Huur een kano, ga suppen of sla een balletje over op de tennisbaan. Ook buiten het park is er meer dan genoeg te zien en te beleven op de Veluwe. Een perfecte uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietsroutes op de heide en in de bossen. Misschien spot je zelfs nog een hert of zwijn.

Tip: De app 'Droompark De Zanding' bevat informatie over het park, de (betaalde) faciliteiten en het uitgebreide activiteitenprogramma van Droomzomer. Na het boeken van jouw shortbreak kan je met je reserveringsnummer in de app eenvoudig alle reserveringen maken.

TUI Droomzomer
6

Een droomzomer... met een droomarrangement

Game, set and match... met het Droomzomer arrangement. Bij aankomst in je huisje ligt er een custom-made HELDEN magazine klaar met een welkomstbrief van jouw parkdirecteur. Je kunt alle wedstrijden natuurlijk ook vanuit je accommodatie bekijken, maar alle grote sportevents van deze zomer worden ook uitgezonden via grote schermen met een voor- en nabeschouwing op het hoofdterras met een sportpresentator, de parkdirecteur en een special guest. Luister naar inspiratiesessies van gastsprekers. Waag een gokje bij de Sport Bingo, plan een personal training in, rooster marsmallows met de kids bij het vuur, doe mee aan een speurtocht, neem een frisse duik in de zwemvijver en schrijf je in voor de sportactiviteiten en geniet van live entertainment midden in de natuur op de Veluwe deze droomzomer!

TUI Droomzomer

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

TUI Droomzomer

Thema