Hotel Marabout

  • Twee giga-zwembaden met 6 glijbanen
  • Speeltuin
  • Ruime familiekamers

Vind de beste prijs voor Hotel Marabout

Over Hotel Marabout

Hotel Marabout in Sousse is een prachtig hotel in Tunesië en zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Met een super leuke kinderclub, twee grote zwembaden met zes glijbanen en kinderbad voor urenlang waterpret en een speeltuin vermaken de kids zich hier super! Het hotel is heerlijk rustig gelegen aan een mooi zandstrand, op ongeveer anderhalve kilometer van het levendige centrum van Sousse en op 300 meter liggen leuke bars, restaurants en winkeltjes. 

Kinderactiviteiten

Met twee giga grote zwembaden én 6 reusachtige glijbanen is het genieten voor echte waterliefhebbers! Er is een speciaal kinderbad en leuk waterspeeltoestel! Of vermaak je bij de kidsclub, in de speeltuin of ga lekker naar het strand, want dat is ook dichtbij! Het entertainmentteam zorgt voor leuke activiteiten overdag en 's avonds, dus je verveelt je geen moment! 

Top aan dit hotel

Dit hotel met super familiekamers vermaakt het hele gezin zich top. De kinderen, maar ook de ouders, want zij kunnen bijvoorbeeld heerlijk ontspannen in het wellnesscenter. En ook aan de sportieveling is gedacht! Sla een balletje op de tennisbaan of leef je lekker uit in de fitnesszaal! Het verblijf is all-inclusive, dus geniet onbeperkt van al de luxe!

Faciliteiten

Zwembaden
Massage
ligbedden
Kapper
Matrasjes
wellness
parasols
Kinderfaciliteiten
Restaurants
Speeltuin
bars
Kinderclub
Snackbar
Babyfaciliteiten
receptie
Entertainment overdag en 's avonds
Kinderstoel in restaurant
Lounge
Theater 
Familiekamers
Tuin
Sport
Winkels
Fitness

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Hotel Marabout

Foto's 12

Door jou bekeken

Hotel Marabout

Accommodatie