Alle blogs van Marlotte

Kids Vakantiegids

9 articles
Op vakantie bij Acoya Resort Curacao
Blog

Marlotte
Op vakantie bij Acoya Resort Curacao

Op zoek naar een luxe vakantievilla of een appartement voor je hele gezin op Curaçao? In een tropische oase van rust? En niet te ver van de hagelwitte bountystranden op het eiland? Acoya is the place to be!
Als Robinson Crusoe op Curaçao in coronatijd
Blog

Marlotte
Als Robinson Crusoe op Curaçao in coronatijd

Is een vakantie naar Curaçao nu aan te raden? Om een antwoord op deze vraag te geven  vloog ik met TUI naar het tropische eiland. Voor vertrek twijfelde ik nog even of ik het wel aandurfde, maar toen ik eenmaal met mijn voeten in het witte zand stond verdwenen alle twijfels als sneeuw voor de zon. Het was hier zo rustig, dat we het strand praktisch voor ons zelf hadden. Ook het vliegtuig was maar voor een derde gevuld en alle passagiers hebben een negatieve Covid-19 test uitslag moeten overhandigen, wat mij een heel veilig gevoel gaf. In het vliegtuig moet je bovendien verplicht een mondkapje op. Het lijkt heel lang om 10 uur met een mondkapje op te moeten zitten, maar ook hier had ik geen last van. Integendeel, ik kon nu eindelijk eens gaan slapen zonder me druk te hoeven maken over mijn mond die openvalt wanneer ik wegdroom ;-) Fact: als je naar Curaçao wilt vliegen is het verplicht om in het bezit te zijn van een negatieve Covid-19 uitslag die niet ouder is dan 48 uur. Boek je via TUI? Dan is de Covid-19 test bij de prijs inbegrepen en kun je de test laten doen bij het dichtstbijzijnde Huisartsenlab. De uitslag krijg je per sms en per mail. Zonder deze uitslag word je niet toegelaten op de vlucht.
Naar het strand in Stalis, met NIEUW AQUAPARK!
Blog

Marlotte
Naar het strand in Stalis, met NIEUW AQUAPARK!

Yes! De Griekse eilanden staan weer op geel. Dit betekent dat we weer kunnen vliegen naar de zon. Marlotte vloog tijdens de coronatijd naar Kreta en laat je zien hoe je daar nu een te gekke vakantie kan hebben. Hoe leuk is het om in een hotel met Aquapark in Stalis op Kreta te zitten? Om het antwoord op deze vraag te vinden vlogen wij met TUI naar All Inclusive Hotel Cactus Beach, een hotel met een eigen én splinternieuw Aquapark dat pal aan het strand van Stalis ligt.
8x last minute vakanties in Nederland vóór 17 augustus
Blog

Marlotte
8x last minute vakanties in Nederland vóór 17 augustus

Wil je last minute in Nederland op vakantie vóór 17 augustus? Hier vind je 8x de leukste last minute vakanties in Nederland voor de laatste weken van de zomervakantie. Met deze tropische temperaturen zit je natuurlijk het liefst aan het water, daarom hebben wij rekening gehouden met een gegarandeerde dosis waterpret! Ga jij voor een last minute aan zee, bij een meer of een aquapark? 
Februari-fun Op Curaçao
Blog

Marlotte
Februari-fun Op Curaçao

Net anderhalve maand geleden zat ik 2 weken op het droomeiland Curaçao. Nu het nog even duurt voor we weer zorgeloos op reis kunnen denk ik vaak terug aan mijn tijd in dit paradijsje. Dromend over ontbijtjes aan een door palmen omringd zwembad bij Acoya Curaçao Resort, de parelwitte zandstranden die overlopen in een heldere azuurblauwe zee, het optreden van onze volksheld André Hazes en mijn eerste trip naar het adembenemend mooie schiereiland Klein Curaçao.     
Kidstoppers op Kreta
Blog

Marlotte
Kidstoppers op Kreta

Een van de Kids Vakantiegids toppers op Kreta is all inclusive hotel Grecotel Club Marine Palace & Aquapark 4*. Tijd om een kijkje te nemen bij dit fantastische familiehotel. En omdat we er toch waren checkten we ook meteen Grecotel Creta Palace 5*, dat op 20 minuten afstand van Club Marine Palace ligt. Twee verschillende familiehotels op Kreta, maar beiden vol vermaak voor kids.
'De zwarte parel' van de Canaries
Blog

Marlotte
'De zwarte parel' van de Canaries

Op uitnodiging van Relaxia Lanzaplaya vloog ik samen met mijn tiener Megan een weekje naar Lanzarote, het meest noordelijke bewoonde eiland van de Canarische Eilanden. Wist je dat Lanzarote ook wel 'de zwarte parel' van de Canarische Eilanden wordt genoemd, vanwege het vulkanische landschap en de zwarte stranden? In 7 dagen bezochten we de mooiste stranden, de gezelligste boulevards en het gaafste waterpark van het eiland. Én we gingen op avontuurlijke safari: te paard door het bijzondere 'maanlandschap'. 
Een rondreis door Belize in 2 weken
Blog

Marlotte
Een rondreis door Belize in 2 weken

Het tropische Belize is upcoming! Bioloog en kidsidool ‘Freek Vonk’ plaatste al waanzinnige posts op Insta vanuit Belize en ook ‘3 Op reis’ zond niet lang geleden een reportage uit waardoor Belize meteen op je Bucketlist staat. Niet zo gek, want in Belize wachten je prachtige bounty eilanden voor de kust, je kunt er snorkelen tussen de haaien in het op één na grootste barrière rif ter wereld, eeuwenoude Maya tempels bewonderen en op expeditie gaan in de mangroves en regenwouden waar je meer dan 5000 verschillende plantensoorten en honderden dierensoorten vindt. Deze veelzijdigheid van cultuur, natuur en tropische verrassingen maakt Belize een droombestemming voor een rondreis met kinderen. Plus, Belize is qua totale oppervlakte de helft van Nederland. Je hoeft dus nooit echt ver te reizen voor een nieuw avontuur! Tijd voor Kids Vakantiegids om een kijkje te nemen!    
Een weekje genieten bij Acoya Curaçao
Blog

Marlotte
Een weekje genieten bij Acoya Curaçao

Het kleinschalige Acoya Resort is de afgelopen maanden geheel vernieuwd en wij zijn uitgenodigd om te komen kijken. Een mooie kans om weer even te genieten van alles wat dit paradijs te bieden heeft! Lees mee en ontdek de leukste tips voor kids. In een week op Curaçao ontdekten we de mooiste stranden van het eiland, gingen we op pad in Willemstad, zeilen langs de Westkust en zwemmen met zeeschildpadden!  

Door jou bekeken